Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24798
12.8.14 11:21

Já mám starou tlačítkovou Nokii s nerez krytem, ta mě přežije :mrgreen: jediná změna by asi byla nová baterka :lol:

@quinny Ema je krásné jméno, ale já bych ho nedala, protože všude kolem je plno malých Emiček. Tak záleží, jestli ti tohle vadí… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
12.8.14 11:22

@KačuliKačka ja jsem rada kdyz jdu na chvili pracovat ze mluvim s dospelymi i kdyz je to obvykle opet o detech :lol: ale jsem stastna ze umim slozit souvislou vetu :oops: ale dik za uklidneni :kytka:
jeee moc radi, jen zase nekde bliz, preci jen Turnov mame 100km i kdyz jsem premyslela ze bychom mohli do Liberce do zoo nebo na dinosaury, ale nechce se mi s nima samotne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
12.8.14 11:24

@Pipet u nas fakt zadna neni, nevim cim to je. Je mi jasny ze se vyroji ve chvili kdy to jmeno dam.
S. Honzikem jsem se tohohle bala a v cele skolce za cele tri roky byl jen nas a jeste jeden mezi stovkou deti, tak uz se toho asi tolik nebojim. Ema nebyla ani jedna :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
12.8.14 11:41

Nejnovější statistiku jsem narychlo našla leden 2012 a tam je Ema na 11. místě v četnosti jmen u miminek. Cca stejně jako Nela, Barbora a Sofie.
Nebo můžeš mrknout na www.kdejsme.cz a pohledat Emy, kolik jich je pod vaší matrikou. Ale celkově jich asi bude o chlup víc, protože ty statistiky berou Ema a Emma jako úplně jiné jméno.
Strejda má dvojčata Emu a Miu, sousedka má roční Emičku a myslím, že s Majdou do školky taky nějaká chodí.

Ale pokud se vám líbí, tak ji dejte :palec:

Kruci, byli jsme u zubaře, zas 3 plomby, začíná se mi oživovat ksicht po injekci :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
12.8.14 11:42

@quinny jj, no tak za zkoušku to stálo :)

@Pipet mám dotykáč, ale oni se vyloženě vyřádili a bavili se tím, jak se vztekám a zuřím, že chci zase všechno nahodit do starého režimu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
12.8.14 12:03
@quinny píše:
@KačuliKačka ty jsi nemela pochopeni nebo co :mrgreen:Holky co rikate na jmeno Em(m)a :think:

Pěkný, ale dala bych s jedním „m“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3102
12.8.14 12:11

Holky manzel byl na chvili v lese a tohle donesl 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2635
12.8.14 12:17

@Lilua

to je nadhera :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
12.8.14 12:18

@Pipet uz jsem to hledala pod nasi matrikou 50+8
Coz treba Adamu je 270
Je to relativni no ;)
Libi se hlavne me, manzel nic svetobornejsiho zatim neobjevil a tak vicemene mlci 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
12.8.14 12:21

@bimbama diky za nazor zatim je to nejvetsi favorit :kytka:

@Lilua tyyyjo ja chci taky :hug: :pankac:. Jsem musela kouknout odkud jste, tady u nas zatim nic moc nerostlo ale chci vzit kluky v tydnu taky do lesa tak treba aspon nejakou orasivku uvidime. No to musi nekdy ale prestat prset :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
12.8.14 12:27

@Lilua Paráda. Taky jsem nakoukla, odkud jsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
12.8.14 12:38

@Lilua To je krása :mrgreen: Já houby nejím :lol: akorát třeba rozdrcené sušené pod maso nebo do polívky… ale tu „hmotu“ nepozřu :oops:
To by mi trvalo tak dvěstě let, než bych to spotřebovala :lol:

@quinny Než jsme se shodli na jménu pro kluka, tak byl málem rozvod :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
12.8.14 12:44

@Lilua tý jo, já chci takýýýý… já můžu houby pod maso, omáčku, polívku, nasušit na zimu :) Mňam!

@quinny mně se líbí i Emma :) Je to takové maličké ozvláštnění jména :)

Jinak my se s ex na jméně holčičky shodli hned, na jméně kluka byl taky šílený problém :lol: Ještě v porodnici jsem ho ukecávala na jméno „Dan“, a neukecala… takže máme Ericha. Holt más svým netypickým jménem smůlu, že si ho hned každý zapamatuje :mrgreen: V MŠ mi říkali „paní Erichová“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3102
12.8.14 13:21

@bimbama @quinny ja myslim ze uz zacnou rust vsude ne jen u nas @Pipet ja houby miluju na jakykoliv zpusob :P @KačuliKačka taky hlavne susime na zimu a byli rizky a male hribky uz jsou nakyselo zavarene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
12.8.14 13:25

@Lilua na kyselo zavařovala vždycky mamka :)

Tak jsem měla telefonát z domova, a teď nevím, jestli těm dvěma mám věřit (Michalovi a mladému) nebo ne, ale prý si Bruny vyskočil na linku a sežral 3/4 plechu upečeného bramboráku… :think: Oni dva si ze mě pořád střílejí a dělají legraci, já pak nevím kdy je to vážně a kdy sranda :cert: :mrgreen: Ale Bruny si nikdy nedovolil vyskočit na linku, ani na židli u jídelního stolu, ani na blbý gauč. Tak teď fakt nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný