Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4425
17.8.14 11:00

@quinny urcite ne, u babi si rychle zvykl :D snad me pozna az si pro nej prijedeme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2635
18.8.14 16:57

Ahoj holky…nasi Cherry se na spodnim rticku ny hrane kde konci tlamicka a zacina srst udelal cerveny vridek s billym vrskem…asi na dotyk nebolestive…zerd dobre, vesela…ale aby se ji to nerozsirilo, nemate nekdo tady s tim zkusenost,?Gwen zatim nic takoveho nema…dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
19.8.14 20:57

Ahoj holky…ja mam dneska kuwa den…doma chlapi prudi, jsou lini, velky je protivny. Do toho jsem dneska chytla defekt takovy, ze pneu je na. odpis a to mame pred dovolenou… :zed:
Na to drahy.prosedl.gauc a do.ted ho. spravoval…atmosfera by se u nas dala krajet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
19.8.14 21:00

@Pavlinax To neporadím… nemá to prostě beďar :think:?

@KačuliKačka :hug: To se někdy zadaří. Já jsem sama s Jindrou, tak mě nemá kdo s_át :lol: Chlap odvezl trojčata a vzal si i Majdu, budou u jeho bráchy až do pátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
19.8.14 21:16

@Pipet jo ja si malovala, jak si uzijeme dovcu, vylety atd a misto toho ti tri akorat prudi… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
20.8.14 15:24

@Pavlinax
Taky mě jako první napadl beďar.. Ačkoliv to zní divně. Jak to vypadá dnes?

Holky, už jsme doma z dovči, fotky sem hodím o víkendu, pošlu spíš odkaz, fotek mám přes 700, ale použitelných bude tak půlka, tak kdo budete chtít, můžete juknout. Ale dneska v práci, to je masakr! V pět ráno jsme se dostali do pelechu a v devět vstávat a fungovat. Ale klíží se mi oči, dneska večer to bude rychlý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2635
20.8.14 15:45

@rainucha

vypada to lepe…zkousela jsem ji to vymacknout,,,tro hu to slo…
C8 Gardik uz ho mas nebo vlastne si psala az ve ctvrtek,,,ja jsem cicinam koupila pici fontanu…zatim ji pozoruji i z ni pily…takze snad to nebyly vyhozene penize…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
22.8.14 11:23

@Pavlinax
Gardík byl prý nejhodnější miminko na světě a teď tu spokojeně chrupká vedle mě :) Ráno přišel jako vždy nás vzbudit, před šestou hodinou, papal i pil i kakal, takže vše v normálu :) O té fontánce jsem taky uvažovala, ale nakonec jsem to zavrhla :) Já mu měním vodu 3× denně, a vidím, že pije, tak nebudu utrácet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16991
22.8.14 11:27

@rainucha - kdyby jsi byla z Ostravy, tak ti fontanku prodán za třetinu ceny..naši kocouři se ji bojí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
22.8.14 11:33

@Králičice
Máš nějakou velkou? Že se ji bojí? :) Škoda, Ostrava je pořádný kus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16991
22.8.14 11:36

@rainucha - spíš nemají rádi tekoucí vodu :-) jedná se o tuhle http://www.zoohit.cz/…ntany/122192

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
22.8.14 11:41

@Králičice
Vypadá moc pěkně :) No těžko říct, jak by Gardík reagoval na tekoucí vodu, ale řekla bych, že mu nevadí, protože pořád chce ke mně do sprchy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2635
22.8.14 14:15

@rainucha

presne mam tu samou a neboji se ji a piji…a hraji si s tou vodou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
22.8.14 16:17

U nas fontanka lezi taky nevyuzita…ti nasi tam porad strkali granule a mne se to uz nechtelo porad cistit. Jak je tam dokazali dosstat od vzdalene misko vi cert… Takze maji sve misky obyc a jeste chodi pit vodu psovi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neytiri
23.8.14 06:53

Ahoj holky, neshání někdo kočku? Mám k dispozici tři kocoury - věk 3, 4, 3 roky. Dva jsou britské kočky a jeden je kanadský sphynx. Všichni kastrovaní se super rodokmenem. Dostali jsme se do situace, kde si je nemůžeme nechat, tak hledám nové milující domovy.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný