Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@quinny urcite ne, u babi si rychle zvykl
snad me pozna az si pro nej prijedeme ![]()
Ahoj holky…nasi Cherry se na spodnim rticku ny hrane kde konci tlamicka a zacina srst udelal cerveny vridek s billym vrskem…asi na dotyk nebolestive…zerd dobre, vesela…ale aby se ji to nerozsirilo, nemate nekdo tady s tim zkusenost,?Gwen zatim nic takoveho nema…dik
Ahoj holky…ja mam dneska kuwa den…doma chlapi prudi, jsou lini, velky je protivny. Do toho jsem dneska chytla defekt takovy, ze pneu je na. odpis a to mame pred dovolenou… ![]()
Na to drahy.prosedl.gauc a do.ted ho. spravoval…atmosfera by se u nas dala krajet..
@Pavlinax To neporadím… nemá to prostě beďar
?
@KačuliKačka
To se někdy zadaří. Já jsem sama s Jindrou, tak mě nemá kdo s_át
Chlap odvezl trojčata a vzal si i Majdu, budou u jeho bráchy až do pátku.
@Pipet jo ja si malovala, jak si uzijeme dovcu, vylety atd a misto toho ti tri akorat prudi… ![]()
@Pavlinax
Taky mě jako první napadl beďar.. Ačkoliv to zní divně. Jak to vypadá dnes?
Holky, už jsme doma z dovči, fotky sem hodím o víkendu, pošlu spíš odkaz, fotek mám přes 700, ale použitelných bude tak půlka, tak kdo budete chtít, můžete juknout. Ale dneska v práci, to je masakr! V pět ráno jsme se dostali do pelechu a v devět vstávat a fungovat. Ale klíží se mi oči, dneska večer to bude rychlý ![]()
vypada to lepe…zkousela jsem ji to vymacknout,,,tro hu to slo…
C8 Gardik uz ho mas nebo vlastne si psala az ve ctvrtek,,,ja jsem cicinam koupila pici fontanu…zatim ji pozoruji i z ni pily…takze snad to nebyly vyhozene penize…
@Pavlinax
Gardík byl prý nejhodnější miminko na světě a teď tu spokojeně chrupká vedle mě
Ráno přišel jako vždy nás vzbudit, před šestou hodinou, papal i pil i kakal, takže vše v normálu
O té fontánce jsem taky uvažovala, ale nakonec jsem to zavrhla
Já mu měním vodu 3× denně, a vidím, že pije, tak nebudu utrácet ![]()
@rainucha - kdyby jsi byla z Ostravy, tak ti fontanku prodán za třetinu ceny..naši kocouři se ji bojí..
@Králičice
Máš nějakou velkou? Že se ji bojí?
Škoda, Ostrava je pořádný kus.
@rainucha - spíš nemají rádi tekoucí vodu
jedná se o tuhle http://www.zoohit.cz/…ntany/122192
@Králičice
Vypadá moc pěkně
No těžko říct, jak by Gardík reagoval na tekoucí vodu, ale řekla bych, že mu nevadí, protože pořád chce ke mně do sprchy ![]()
presne mam tu samou a neboji se ji a piji…a hraji si s tou vodou
U nas fontanka lezi taky nevyuzita…ti nasi tam porad strkali granule a mne se to uz nechtelo porad cistit. Jak je tam dokazali dosstat od vzdalene misko vi cert… Takze maji sve misky obyc a jeste chodi pit vodu psovi ![]()
Ahoj holky, neshání někdo kočku? Mám k dispozici tři kocoury - věk 3, 4, 3 roky. Dva jsou britské kočky a jeden je kanadský sphynx. Všichni kastrovaní se super rodokmenem. Dostali jsme se do situace, kde si je nemůžeme nechat, tak hledám nové milující domovy.