Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Neytiri ja mam taky tri, ale nedala bych je ani za nic!!!
Snad najdes milujici domov kde budou moct byt spolu. Rodokmen neni az tak podstatna vec.
Jinak dnes frcime do Ceskeho Raje
Kluci se uz taky tesi, psisko nevi co se deje ![]()
Mela by tam byt wifi, tak budu nakukovat ![]()
@KačuliKačka jak pro koho, to záleží člověk od člověka. Já je dám, protože mám k tomu svoje důvody.
@Neytiri pouvazovala bych nad sphynxim kamaradem pokud by ho nikdo nechtel, posli mi info do sz ![]()
@Neytiri take bych sve kocky nedala a nezlobte se na me ale jak jste se vyjadrila na fb kdyz vam napsala pani ze ma take alergii a psa ma
samozrejme preji kocourum i pejskovi krasny domov je to vase vec jen me to trosku rozhodilo ![]()
@Neytiri Alespoň tu fenku dvanáctiletou bych nechala u Vás. Bude to pro ni hrozný šok a zvlášť v tomto věku.
Já mám taky astma a alergii na psy a kočky a psy mám a plánuji kočku. Alespoň pro tu fenku to zkuste udělat. Může být v tom jednom pokoji. Ale bude s lidmi, které zná.
Zdrave z Turnova…chlapi jeste spi a Brunysek pojal dobolenou od slova „dovolovat si“ a jacpal se ke mne do postele ![]()
@KačuliKačka jeee ten je zlatej
hned bych si to dovolila s nim
no ja mam uz dve hodiny smulu se spanim, ale zatim neprsi tak snad brzo vyrazime ven ![]()
@KačuliKačka ten je chytreeej
ja ted nakrmila dabla a jsem zase pod perinou. Dnes me ceka zehleni a prani dalsich dvou varek.
Behem tydne sem hodim ty fotky z dovci ![]()
Holky, berou na veterinární pohotovosti hned nebo tam musím volat?
@Black Tears Pokud mají službu - pohotovost, tak by měli brát hned.