Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@yasmine5 nech ji na pokoji. 3 dny nejsou nic. Doted byla asi u mamy nebo alespon ve znamem prostredi. Za tyden ctrnact dni to bude jine…uvidis ![]()
Tak mi jsme si včera večer přivezli od chovatelky 3.měsíčního kocourky britky. Nebojí se vůbec, ale zato skoro nežere, tak začínám být taky lehce nervózní.
@ivašot. to je normální musí si zvyknout na nové prostředí. Nech jí někde v klidu a aby měla neustle granulky a vodu a masíčko a ona si zobne. Někteří jedí až v noci když je všude klid. Neboj ![]()
@ivašot. On dobrovolne hlady neumre zadny strach. Nechte ho byt ![]()
Ahoj, holky! Hlásím se po dlouhé době, jsem pořád v jednom kole
.Já se z toho našeho Carťase asi jednou zblázním. Už nevím, co mu dát nažrat. Je tak rozežraný
.Po čem se ještě minulý měsíc mohl utlouct, tak teď k tomu čuchne a jde pryč. Teď jsem se naštvala, nechala jsem mu to v misce a že nedostane nic jiného dokud to nesežere. Ani prd…až mu to sousedovic kocour sežral na druhý den. Včera jsem koupila kousek hovězího žebra. Udělala mu z toho vývar, maso mu nakrájela, trochu rýže do toho…slavnostně mu to nesu a on??Čuchnul a odešel
!Moje nervy ![]()
Co sežere vždy jsou Felix kapsičky. To je naše jistota. Zatím. Ale musí to být kapsičky, koupila jsem konzervu Felix v akci a to nééé to milostpán nežere. Mě z něho fakt picne.Hlad a bídu na něho ![]()
@luculkak píše:
Ahoj, holky! Hlásím se po dlouhé době, jsem pořád v jednom kole.Já se z toho našeho Carťase asi jednou zblázním. Už nevím, co mu dát nažrat. Je tak rozežraný
.Po čem se ještě minulý měsíc mohl utlouct, tak teď k tomu čuchne a jde pryč. Teď jsem se naštvala, nechala jsem mu to v misce a že nedostane nic jiného dokud to nesežere. Ani prd…až mu to sousedovic kocour sežral na druhý den. Včera jsem koupila kousek hovězího žebra. Udělala mu z toho vývar, maso mu nakrájela, trochu rýže do toho…slavnostně mu to nesu a on??Čuchnul a odešel
!Moje nervy
Co sežere vždy jsou Felix kapsičky. To je naše jistota. Zatím. Ale musí to být kapsičky, koupila jsem konzervu Felix v akci a to nééé to milostpán nežere. Mě z něho fakt picne.Hlad a bídu na něho
Nežeroucí a schovaná koťata jsou normální, dejte jim čas.
Ten na fotce bydlel 3 týdny pod skříní.
@Black Tears Co dneska? Chjo. Někdy nejdou zachránit všichni
![]()
@luculkak Nechodí se nažrat někam k sousedům? Protože Macík jo, ale zas sousedův kocour chodí i k nám ![]()
Ducka už to vymyslel, aby nepadal z parapetu
Dneska zas hodil tlamu.
Dřív tam nechodil vůbec, chodil na balkonové dveře… Ale letos je nemůžem nechávat otevřené kvůli Jindrovi (náš balkon je vlastně střecha od garáže a ještě tam ani není zábradlí a tak
)… Tak se naučil čumákovat z okna. Když je otevřené, tak nespadne, protože je parapet vlastně o kus širší, ale on se tam cpe, i když je okno zavřené a to prostě je pro něj úzké ![]()
(Ehm, pardon za ten ručník
)
@Pipet Chachá. Babiččin kocour taky takto podobně spával na topení. On tedy na kraji topení celým tělem a packou se opíral o komodu. Taky spával na TV (na těch dřívějších
). Ale on spal na topení jen v zimě, když topilo.
@Pipet Tady má jen jeden soused 2kočky a kocoura a sám říká, že jim ráno dá misku granulí(po ní se jen zapráší) a pak je nekrmí. Až zase ráno a to opět misky vylížou. Tudíž náš nemá se kam chodit jinam nažrat. To ještě ty sousedovic chodí vyjídat misku jemu.Je to potvůrka rozmlsaná! Vývar z hovězího žebra jsme my neměli ani nepamatuji. Kocourovi ho uvaříme a on ohrnuje frňák. To by vás šlak trefil
.
Super fotka
![]()
A ještě řešíme jeho pobyt venku v zimě. Takovou krásnou boudičku má. Vlastní výroba
a on do ní nevleze. Buď se mu nelíbí anebo tam cítí bývalého kocoura
.Ten v ní byl zalezlý skoro celou zimu. Manžel říká, že jak začne venku přituhovat, že do ní zaleze.Tak uvidíme. Teď přes léto spí na houpačce, ale ta v zimě bude schovaná…
Ahoj, teď mě napadlo se tu zeptat. Nezkoušel jste někdo hrát na flétnu a jak reagovali vaše kočky? Já to viděla poprvé u známých od kterých máme Jaspera a zkusila jsem to i doma pak na Jaspera, jakmile začnu hrát na flétnu, on vyleze i když klidně spí pod posteli, příjde a začne se strašně lísat k té flétně a když přestanu hrát tak mňouká. Je to zajímavé.
Jinak po kastraci je všechno v pořádku. Místo toho aby byl ale klidnější mi připadá, že je zlobivější. Hrozím mu vyhozením na skládku, ale vůbec to nezabírá
![]()
Ahojky, už pár let mám 2 kočky čistě domací zajímalo by mě čím krmíte já teď orijen jsou drahé a myslím i kvalitní, ale jak po nich jdou na záchod tak to je smrad až hrůza máte někdo kvalitní bezobilné granule po kterých kočky tolik nesmrdí? Díky
@kklarysek Ahoj,s tou flétnou je to zajímavé. Bohužel nemám možnost to zkusit, žádný hudební nástroj doma nevlastníme.
Náš kocour je zhruba měsíc po kastraci a taky se mi zdá živější než před. Má energie za tři kocoury. Hlavně k večeru. To jde na něm úplně vidět, že hledá kde by co vyvedl. ![]()