Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Pipet @quinny Odkaz je parádní. Myslím, že by se to minimálně jedné mohlo líbit. A při nejhorším by se to líbilo mě. ![]()
@quinny Kráska. Jakpak že se jmenuje?
To mě moc mrzí co se stalo tvojí známé. Je to velká tragédie. A ty děti…
Ahoj, můžu se zeptat, sháníme škrábadlo pro kočičku, nemáte nějaký dobrý kontakt na webové stránky? Nějakou osvědčenou firmu, která dodá rychle, kvalitně a za rozumnou cenu. Děkuju moc.
@quinny
To je mi líto
Neumím si to představit.
Jinak video je moc prima, to by se líbilo určitě všem ![]()
@quinny také máme smutek. Minulej týden umřel můj bratranec. Byl s rodinou v Chorvatsku a spadnul ze skály. No a zůstala tady po něm manželka a 2 malinké děti. Je to hrozný
pořád na ně myslím a je mi hrozně když si představím kdyby se to stalo mě
Kačuli no sluší Vám to holky ![]()
Ahoj holky,
tak už jsme doma, stahuju fotky, máme jich tooooliiiik, a tak velké rozlišení (synáček si hrál), že to musím kopčit po pár fotkách, už si s tím hraju dvě hodiny… ![]()
Z vytopení máme v koupelně na stropě parádní žlutý flek a je mokrá zeď i strop v ložnici, takže to nafotím a budu řešit s tím idiotem nad námi, ten mi pije krev u delší dobu. Minule jsem už měla na jazyku hooodně ironickou poznámku, neboť si rýpnul, jak parkuju a sám stojí jak mantinel cca 1m od krajnice a parkuje fakt jak „blondýna“ - tímto se omlouvám všem kočkomilkám blondýnkám
Prostě je to kretén! ![]()
Pak vám tady hodím pár foteček, dneska jsme na hradě Trosky potkali i kočičku, jen se nechtěla mazlit, potvůrka ![]()
@Pája 01 Chjo ![]()
@KačuliKačka Ta se teda kamarádit nechtěla ![]()
Nás naštěstí nikdo vytopit nemůže… Vlastně staříci, no ale snad si dají pozor ![]()
Taky někdy parkuju… záhadně
. Už jsem urvala přední i zadní nárazník
ehm. Ale na starém autě, na novém je parkovací senzor na zadku ![]()