Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17162
29.8.14 20:02

Nedočítala jsem, tak netuším, o čem smutném tady je řeč, nicméně denně se děje tolik nespravedlivých věcí a tragédií, že nevím proč komu osud nachystal takové těžké břímě (mně se o tom blbě mluví/píše, po nečekané a náhlé ztrátě maminky :( )

@Pipet tak já jezdím už hodně dlouho, tím, že parkuju denně v centru Ostravy, naučila jsem se nacpat auto i do neuvěřitelně malého prostoru bez škrábanců… nicméně protože chlapi pořád kritizují ženy za parkování, tak si na to fakt dávám bacha a docela mě ten soused vytočil, protože fakt nesnáším takové ty ironické egoistické poznámky rádoby nadsamce chlapa vůči ženám… :cert:
Ale bouchnuté auto mám, loni, když jsem tady bydlela 14 dní, jsem přes kytky neviděla sloupek (on teda nešel vůbec vidět) a pěkně jsem ho sejmula zadním nárazníkem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
29.8.14 20:18

@KačuliKačka Já řídím dva a půl roku. Jednou jsem nacouvala do hromádky štěrku (doma na plácku, nechápu, kdo to tam dal :roll: ) a jednou jsem neodhadla poměr výška obrubníku vs. mezera pod naším super sníženým tuningovým předním nárazníkem :cert: když jsem parkovala čumákem k obrubníku u obchodu.
Jinak žádné koliza naštěstí :andel:
Teď máme Octavii jedničkovou, tak vepředu místa dost a vzadu na mě pípá ten senzor, takže pohoda :mrgreen:
V Ostravě jsem sama byla asi 3× :oops: Mám z toho stres. Ale jednou jsem jela ze Zlína až domů, můj rekord :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
29.8.14 20:18

@JayLee Přihrej foto :mavam: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
29.8.14 20:26

@Pipet taky mám 1 oktávku, boží autíčko :hug:

Jen teda… byli jsme v úterý v Boleslavi přímo na exkurzi ve Škodovce, kde se montují nové autíčka… jáááá chciii novou Octávii Scaut… ty jsou tak božíííí… a holky - výrobní cena jednoho auta = +/- 50.000,– Kč!!! A je vyrobeno od prvopočátku až po smontování do 24 h! Fakt masakr…

Jinak jsem stáhla fotky, ze 3 fotáků máme zatím 1521 fotek a ještě nemám fotky od kamarádky :lol: :lol: No nejsme my magoři??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
29.8.14 20:27

@JayLee Vítej, jako podmínka vstupu je vkládání fotek kočičáka, ať se my ostatní můžeme pokochat pohledem :lol: ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
29.8.14 20:47

@JayLee tak ten krásný!!! A koukám, že s hafíkem jsou kámoši ;-)

Já mám tři kočičáky a psa ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
29.8.14 20:59

@JayLee zrovna dnes jsme se po týdnu vrátili z dovči v Českém Ráji. Chodil tu přes týden kamarád, krmit a čistit wc. Jsou čistě bytoví a s hafanem kámoši ;-) Sice nespí v jednom pelíšku a misky mají taky každý svoje, ale jinak jsou to zlatíčka.

Jinak je to naše psí zvíře fakt křížené s kamzíkem, protože na hradě Kost jsme šli kolem skal, nejen že puberťáci vylezli na skály asi 20m vysoko, ale i to naše psisko za nimi vylezlo na skalní výstupky a nakonec i na skalní komín, jsem myslela, že mě omyjou… (je to ten skalní komín třetí z prava)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
29.8.14 21:02

Jinak tady je ta naše smečka. Bohužel před 3 týdny jsme pohřbili králíčka.

Jsou to:

• Charlie - 4 letý obyč kocourek
  • Lotynka - 9,5 letá turecká angora
  • Samík - 11 letý peršánek

A náš azylový kříženeček Brunýsek (se mnou na Ještědu) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
29.8.14 21:04

@rainucha ani ja :,(

@Pája 01 to jsem ted nedavno zazila u kamosky, nehoda na silnici zivitel dve maly deti :zed: ale porad si rikam ze tohle je prowte divny :oops:

@KačuliKačka ta je spravne najezena :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
29.8.14 21:09

@JayLee to víš že jo :)

Ten nejstarší mi právě sedí za zadkem na židli a vrní jako blázen… a psisko? No comment :lol: To je prostě kříženec kdoví čeho všeho :mrgreen: :mrgreen: Miluje vodu v jakémkoli stavu - od řeky až po fakt hnusný zelený a smrdutý rybník (ten proletěl v pondělí na hradě Kost), skáče po vodopádech a šplhá po skalách, kamenech a nemá problém v sebetěžším terénu :lol:
Ale taky pěkně vychovaně jezdí autem, můžeme ho nechat v hotelovém pokoji aniž by vyváděl, doma kočičáky nezlobí a když, tak pak dostane za vyučenou :lol:

Prostě jsou to zlatíčka moje :hug:

Jinak tedy vlastním ještě jedno zvířátko - pubertální dítě :lol: To taky rádo šplhá po skalách a hlavně tam, kde se to nesmí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
29.8.14 21:25

@JayLee tak naši kočičáci jsou jak který. Samík, ten nejstarší už moc nechodí, ale když ho vezmu do náruče nebo na klín, tak to vrní strašně nahlas. Lotynka je nekontaktní kočka, ta tady tak nějak koexistuje s námi a nevyžaduje mazlení nedejbože nošení na rukou. Charlie, ten nejmladší, je jak péro z gauče vystřelené, ale už se chodí sem tam mazlit sám ;-)
Spí max u syna v pokojíčku, v posteli teď už nee. Když jsem spala v obýváku, tak spali Samík i Charlie se mnou. Do ložnice nesmí ani jeden, ani pes. Hafan spí zásadně se synem v jeho posteli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
29.8.14 21:26

@JayLee jo to chápu. Mám kamarádku, jezdíme spolu na dovolené i víkendové pobyty a ta má dvě holčičky - 9 a 4 roky a s nimi to stojí taky občas za to :lol: Byli jsme s nimi ted na třetí dovolené ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
29.8.14 21:33

@JayLee tak my takhle jezdíme od té doby, co se narodila ta mladší, takže holky vyrůstají s tím mým pubošem, ale je fakt, že on je k nim moc hodný a hlavně od té 4 leté si nechá dost líbit. Musím říct, že mám ale hodného puboška :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
29.8.14 21:45

@JayLee jo jo, to my pořád něco plánujeme a vymýšlíme ;-)

Dneska asi budu spát s kočičákama v obýváku, ať si sebe užijeme navzájem. Zítra musím vyprat ty hromady prádla z dovolené a všude pořádně uklidit.

Ve středu ráno mi volala místopředsedkyně, že soused nade mnou (takový pipín obecný) v noci vyzdíval jádro a spadla mu cihla do stupaček, zlomila stupačku s horkou vodou a asi mám vytopený byt. Sousedka pode mnou v přízemí měla prý celý byt vytopený. Jsem myslela, že mě je*ne, naštěstí tu kamarád dopoledne hned zajel a odnesla to koupelna a v ložnici je trošku mokrý strop a stěny, takže tam budou fleky. Ale hezky si ho frajera podám, on je to totiž takový libový frajírek… a ty já vyloženě nesnáším :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
29.8.14 23:06

Tak uz mam kocici kluky v perinach ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie