Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3800
30.8.14 07:33

@KačuliKačka ti jsou nádherní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
30.8.14 11:14

@JayLee krásná čičí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2635
30.8.14 14:06

@JayLee

krasna symbioza pejska a ciciny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2635
30.8.14 14:52

@JayLee

tak to dobře zvladla fenka i cicina

já mám dvě britky a zvykaly si na sebe, jsou od sebe nějaké 4 měsíce a byly to bitky…ted se milujou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2635
30.8.14 15:01

9 mesicu a 6 mesicu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
30.8.14 17:02

To nase psisko asi dospava dovolenou nebo co :lol: Vcera v sedm vecer zalehl k synovi do postele, v osm jsme sli rano ven a od te doby zase cely den chrni. Ted byl a. chvili venku a uz je zase v posteli u syna :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
30.8.14 20:50

Trošku Vás zahltím fotkama, snad se nebudete zlobit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
30.8.14 21:27

Ahojky, potřebuju radu, nebo alespoň uklidnit… Včera jsme si domů dovezli koťátko, po cestě chvilkama plakalo, doma jen v noci, nebo když je samo v pokoji. I si doma hrálo, spapalo z ruky pár granulek…ale občas se klepe, né jako když vrní, ale jako když mu je zima, nebo má hlad - je to normální??
Dnes už byla kočička na záchodě čůrat, ale za celých 24 hodin jen jednou, může to tak být? Na záchod se jí snažím dávat, aby pochopila, kde ho má, ale měla by být naučená od chovatelky… A taky od té doby, co ji máme doma, nepila, jen si v té vodě cachtá packy…i to je v pořádku??? Ptám se jako idiot, ale kočičku mám poprvé a nerada bych, aby nějak strádala… Díky za info! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
30.8.14 21:38

@cybermis určitě bude pár dní trvat, než si zvykne, že je jinde, než maminka a ostatní koťátka :)
Třeba my první noc s našim peršánkem doslova probděli, protože chodil, mňoukal, nejedl, nepil… takže jsme ho chovali jak miminko, nosili, mluvili, drbali a hladili. Je to pro něj změna, pokud by to trvalo déle než 3-4 dny, určitě bych pak kontaktovala chovatelku ohledně rady.
Má koťátko něco svého z původního domova? Hračku, pelíšek, deku nebo tak něco? Může to pomoct překonat velikou změnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
30.8.14 21:49

@KačuliKačka nemá nic, jen jsme dostali granulky, co mu dávali… :-( Ale spokojeně spinká, i pořád přede, ráno se nechtěla nechat vzít na ruce, hned utíkala, teď už ode mě jo… i když volám, odpovídá mi mňoukáním, tak snad to bude zítra lepší, protože jsem z toho nervozní no :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
30.8.14 21:51

@cybermis neboj, určitě si brzy zvykne a bude to dobré ;-) Holt je to miminko a bude chvíli trvat, než uvěří, že mu v novém domově nic nechybí a budete ho milovat nade vše :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
30.8.14 22:09

@KačuliKačka To jí milujeme už teď :srdce: Díky za radu, když nezapomenu, dám info, jak dopadla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
30.8.14 23:45

Ahoj, přidám fotku. Už dlouho jsem sem nic nedávala. Je teda pro mě velký úkol vyfotit Jaspera, protože se opravdu nerad fotí, tak tahle fotka se mi ale povedla. Hračka ze zoohitu, pořád jí jen olizuje :-D
Ještě jsem sem chtěla dát fotku s granulí v pacce, ale nemůžu ji najít, ale prostě rád chytá granule, když mu je hážu, ale ne aby jí sežral ze země, on si jí sežere z packy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
31.8.14 04:07

@kklarysek To je ta hračka s šantou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
31.8.14 08:38

@kklarysek je paradni :palec: :*