Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
tak to dobře zvladla fenka i cicina
já mám dvě britky a zvykaly si na sebe, jsou od sebe nějaké 4 měsíce a byly to bitky…ted se milujou
To nase psisko asi dospava dovolenou nebo co
Vcera v sedm vecer zalehl k synovi do postele, v osm jsme sli rano ven a od te doby zase cely den chrni. Ted byl a. chvili venku a uz je zase v posteli u syna
![]()
Ahojky, potřebuju radu, nebo alespoň uklidnit… Včera jsme si domů dovezli koťátko, po cestě chvilkama plakalo, doma jen v noci, nebo když je samo v pokoji. I si doma hrálo, spapalo z ruky pár granulek…ale občas se klepe, né jako když vrní, ale jako když mu je zima, nebo má hlad - je to normální??
Dnes už byla kočička na záchodě čůrat, ale za celých 24 hodin jen jednou, může to tak být? Na záchod se jí snažím dávat, aby pochopila, kde ho má, ale měla by být naučená od chovatelky… A taky od té doby, co ji máme doma, nepila, jen si v té vodě cachtá packy…i to je v pořádku??? Ptám se jako idiot, ale kočičku mám poprvé a nerada bych, aby nějak strádala… Díky za info! ![]()
@cybermis určitě bude pár dní trvat, než si zvykne, že je jinde, než maminka a ostatní koťátka ![]()
Třeba my první noc s našim peršánkem doslova probděli, protože chodil, mňoukal, nejedl, nepil… takže jsme ho chovali jak miminko, nosili, mluvili, drbali a hladili. Je to pro něj změna, pokud by to trvalo déle než 3-4 dny, určitě bych pak kontaktovala chovatelku ohledně rady.
Má koťátko něco svého z původního domova? Hračku, pelíšek, deku nebo tak něco? Může to pomoct překonat velikou změnu.
@KačuliKačka nemá nic, jen jsme dostali granulky, co mu dávali…
Ale spokojeně spinká, i pořád přede, ráno se nechtěla nechat vzít na ruce, hned utíkala, teď už ode mě jo… i když volám, odpovídá mi mňoukáním, tak snad to bude zítra lepší, protože jsem z toho nervozní no ![]()
@cybermis neboj, určitě si brzy zvykne a bude to dobré
Holt je to miminko a bude chvíli trvat, než uvěří, že mu v novém domově nic nechybí a budete ho milovat nade vše ![]()
@KačuliKačka To jí milujeme už teď
Díky za radu, když nezapomenu, dám info, jak dopadla ![]()
Ahoj, přidám fotku. Už dlouho jsem sem nic nedávala. Je teda pro mě velký úkol vyfotit Jaspera, protože se opravdu nerad fotí, tak tahle fotka se mi ale povedla. Hračka ze zoohitu, pořád jí jen olizuje ![]()
Ještě jsem sem chtěla dát fotku s granulí v pacce, ale nemůžu ji najít, ale prostě rád chytá granule, když mu je hážu, ale ne aby jí sežral ze země, on si jí sežere z packy ![]()