Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17162
1.9.14 12:52

Tak já tady plácnu zase ryze psí fotku - opět to naše zvíře včera vymetlo s velkým nadšením hnusnou černou blátivou louži :lol: Tentokrát ho páníček viděl přímo při činu a nestíhal zírat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
1.9.14 13:10

@KačuliKačka No jo, ale pořád lepší, než když se mi Andělka na jaře vyválela v rozkládající se rybě u rybníka. To byl smrad. Já psí šampony nepoužívám, tak jsem ji přejela Schaumou. I ruce mi smrděly. :mrgreen:
A protože se to přes léto několikrát opakovalo u všech holek (mrtvá žába a pod.), tak už mám jakýsi psí obyč. šampon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
1.9.14 13:27

@KačuliKačka
Náhodou, vypadá moc hezky, mně se líbí víc takhle flekatý :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
1.9.14 13:28

@bimbama my máme psího šamponu zásobu, neboť koupeme to naše psí čuně neustále… on si hned něco najde, většinou však naštěstí bláto a bahno, mrtvolkám se díky bohu vyhýbá ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
1.9.14 13:29
@rainucha píše:
@KačuliKačka
Náhodou, vypadá moc hezky, mně se líbí víc takhle flekatý :mrgreen: :lol:

škoda, že nejde zprostředkovat i ten smrádeček linoucí se z toho černého bahna… :lol: :lol: Za odměnu pak musí jet domů v kufru auta, neboť na sedladlo ho fakt NEDÁM, a doma pak zasloužená koupel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
1.9.14 13:34

@KačuliKačka :D Díky bohu. Takhle na pohled je to fajn, cítit bych to nechtěla :D Prostě se rád koupe, takže se i rád zašpiní.

Btw: Jaké máte zkušenosti s koupáním koček? :) Přežily to? :D
Prý by se to nemělo dělat, ale třeba mámy kocour je po pár měsících takový mastný (ale to může být granulema), já si domů koupila kočičí šampon, ale nevím, jestli mám odvahu to zkusit - ale přitom sám leze do sprcháče a do vany smočit si tlapky. Spíš mě zajímá, v čem ho koupat - jestli mám shánět síťovku :mrgreen:, aby mi neutekl či tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
1.9.14 14:08

@rainucha já občas koupu, hlavně peršánka a Lotynku, ale koupu jim kožíšky v Puru na nádobí - rada chovatelky, odmastí a zjemní to krásně kožíšek, kůži jim to nedráždí a praktikujeme to tak už přes 10 let.
Jinak Samík se pouze snaží z vany tiše utéct, Lota taky jen u toho nadává, a Charlie se snaží vehementně prchnout, takže na něj je potřeba 4 rukou. Naštěstí to vlastní krví neodnáším, jen pak trucují a nemluví se mnou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1179
1.9.14 14:34

Ahoj holky, jdu k vám pro radu, protože já už nevím :nevim: Mám dvě čičiny. A jedna čas od času chodí mimo bedýnku. Teď tři dny po sobě kadila do vany. Vím, že je citlivka co se týče bedýnky, tak na to dávám pozor. Vybírám často, myji pravidelně, kočkolit má svůj oblíbený. Už po několikáté má takové prasečí období a pak je zase na pár týdnů klid. Nemáte někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1179
1.9.14 14:49

@JayLee
No právě, že nic. Teda máme holku, ale už 9 měsíců a kočka byla čuně i před ní :) Ani jsme nic nového do bytu nekoupily, nábytek nepřestavovali. Zkoušeli jsme pořídit i druhou bedýnku a zbytečně. Chodily jen na jednu. Tak nevím, budu čekat až jí tohle období přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
1.9.14 14:52

Gepardice-nebo to taky muze znacit nejaky zdravotni problem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
1.9.14 15:00

Ahoj holky :mavam:
Taky se Vám sem vtírnu s dotazem…a předem moc děkuji za rady.

Nemáte nějaký fígl, jak naučit žrát kotě granule? Chovatelka bohužel vůbec granule nedávala a nám se zatím nepodařilo narazit na takové, které by naše kočička chtěla… ani v zakys. smetaně, ani ve vývaru, prostě to nechce a ani v masíčku ty granulky nesnědla…

Mám doma otevřené balení granulí Ontario pro koťata a Purina One pro koťata, kdybyste některá chtěla, přenechám…

Děkuji moc za radu a tady je naše krasavice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
1.9.14 15:06

Hipisek84-nedala bych ji proste nic jinyho a pak to zblajzne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1179
1.9.14 15:06

@Lucie66
Nad tím jsem taky uvažovala. V koupelně se jí líbí, pořád se tam povaluje. A pak to na ní třeba přijde a ona to už nestihne na bedýnku. Tak bude jí 8 let. Žádná mladice to už není. Je z útulku, nikdo neví jaký má geny že? Ale tohle dělá občas, pak je zase třeba tři měsíce čistotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
1.9.14 15:08

@Lucie66 Nojo, ale k tomu se mi zatím nechce přistupovat, je to koťátko… nechávat jí vyhladovět… podle vet jsou kočky raději ochotny hladovět než sežrat něco, co nechtějí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
1.9.14 15:13

Gepardice-kocka sama o sobe neni cune proste ji neco muze byt…pokud s tim budete mit problem resila bych na vetetine

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný