Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ducka taky s chlupama problém nemá. Jde to spodem, někdy i vrchem
Češu ho furminátorem, tak plno chlupů spolyká kartáč místo kočky ![]()
@KačuliKačka No jo, ale taky nemám neomezené tankování, neboj. Teď jsme kupovali děckám boty, nějaké oblečení, dneska musím do lékárny - doplnit základní lékárničku doma, do drogerky, normální nákup a ještě Majdě ponožky. Nechci to vidět ty účtenky ![]()
A já ještě masochisticky účtenky sbírám a na konci měsíce si to pěkně sepíšu do tabulky
To je pak vždycky infarkt z celkové částky ![]()
No jdu do té lékárničky si to sepsat, jinak půlku zapomenu.
@Pipet píše:
Ducka taky s chlupama problém nemá. Jde to spodem, někdy i vrchemČešu ho furminátorem, tak plno chlupů spolyká kartáč místo kočky
![]()
@KačuliKačka No jo, ale taky nemám neomezené tankování, neboj. Teď jsme kupovali děckám boty, nějaké oblečení, dneska musím do lékárny - doplnit základní lékárničku doma, do drogerky, normální nákup a ještě Majdě ponožky. Nechci to vidět ty účtenky
No jdu do té lékárničky si to sepsat, jinak půlku zapomenu.
A já ještě masochisticky účtenky sbírám a na konci měsíce si to pěkně sepíšu do tabulkyTo je pak vždycky infarkt z celkové částky
@hipisek84 tak to bych asi radši volila konzervy. granule fakt ne ![]()
@Neliska píše:
Ahoj holky, mohly byste mi poradit? Máte někdo mainskou mývalí kočku? Máme tříletou holčičku, bydlíme v domku s malou zahrádkou, chtěla bych aby chodila na záchod na zahradu na kočkolit, měli jsme vždycky kočky a mě i ten kočkolit prostě smrdí, jak je to s chlupama a slabou alergii, strašně bychom si přáli kočku, měla jsme je celý život, ale tohle všechno mi trochu vrtá hlavou, a od ledna budu chodit do práce na celý den, to už by mohla zvládnout ne s adaptací?
to bych kočku vůbec nedoporučovala. alergie není problém, na to existují léky. ale kočka nemůže být sama. potřebuje parťáka. buď druhou kočku, psa, či prostě někoho, kdo s ní bude trávit dostatek času. když budeš celý den v práci, bude kočka chudák
@zuzanecka81 náš půlroční kocour je sám od pondělí do čtvrtka cca 12 hodin a zvládá to. od pátku do neděle jsem zase doma celé dny, a nepřipadá mi, že je chudák, ale samozřejmě si to vynahrazuje tím, že mi leze v šest ráno po hlavě ![]()
@rainucha jj, to věřím, že to v pohodě dává. kámoška má kocoura a psa. no a teď v létě dala psa k rodičům, takže kočičák byl doma sám. no a začal jim čůrat mimo záchůdek. prostě byl naštvaný, tak se mstil ![]()
@zuzanecka81 mámy kocour se mstí tak, že blinká - třeba dvakrát denně ![]()
Já myslím, že kočkám až tak samota nevadí - stejně spí. Samozřejmě pokud se jim pak člověk věnuje…
Koupila jsem dneska Macíkovi nové misky, opravdové kočičí
, teď tam měl nějaké staré z kuchyně ![]()
No a tušila jsem správně, v lékárně pětikilo ![]()
Ale v KIKu měli pytlík nalepovacích očiček za 25,–
můžem s Majdou tvořit nějaké příšerky, juhu. A šaty pro panenku (no jako pro mimino, ale pidi velikost) za pade. Tak to mi zlepšilo náladu ![]()
Brý den
Ve Vrchlabí máme krásně, peru už třetí pračku, dělám, že pracuju a odpočívám. Dneska má náš ďábel půl roku, takže přeju všechno nejlepší i Gwenušce, Gardík ji moc pozdravuje
@Pavlinax
@rainucha píše:
@bimbama ňuňánek malinkej
Od mamčinýho kamaráda sousedka má koťátka. A hned na mámu, zda nechceme. Jedno ji dala na „ukázku“, aby ho mohla ukázat. Prý má 6 týdnů, ale mě se to nezdá. Říkala jsem, že by mělo být do 3 měsíců u mámy a oni prý souhlasí (jestli je to ale pravda…?). No, bylo maličké. Naštěstí jsem zrovna měla teplý termofor, tak jsem ho obalila ručníkem a koťátko za chvíli zabalené v teple usnulo. Má shora bílá ouška. Vypadá to srandovně. Máma je obyčejná kočka domácí, otec (prý) Britka. Jako je roztomilé, jako každé kotě. No, tak třeba bude naše.
Příspěvek upraven 05.09.14 v 15:03
Jo jinak holky, jak vám chodí kočky po lince. Tak já kotě dala do bedničky s termoforem a ručníkama a dala ho na linku. No a za chvíli, co nevidím. No je tohle normální (viz.foto)?
Andělka celou dobu seděla u bedýnky a úplně mi přišlo, jako by to malé „hlídala“. Takže si musela poradit i s kuchyňskou linkou. Ostatní holky očmuchaly a jinak nic. Ale Andělka, ta stále seděla u bedýnky.
@bimbama vypadá opravdu malince - mělo by být u mámy
Ale je krásný. Já bych ho brala hned. Ale nemůžu ![]()
To je holka šikovná, že se dostala na linku
Sluší ji to tam.
Poslední dobou Gardíkovi občas slzí jedno oko, pravé, ale není to denně, tak jednou za dva tři dny. Ale nevypadá, že by mu něco bylo ![]()
@rainucha Ona se dostane úplně všude. Je jiná, jak moje ostatní dvě holky. Jako by byla přikřížená s kočkou a klokanem.
@rainucha to je bobešek krásný ![]()
@bimbama jůva, takový broučínek, tipuju tak na 4 týdny, se nedivím, že mu termofor udělal dobře. A třeba by ho Andělka vzala za „své“ miminko a pečovala o něj ![]()
Nám Brunýsek počůral koberec (tipuju, že mladej večer usnul a vybodl se na venčení), tak jsem to čistila Vanišem asi 2×, voňala olejíčkem a prd, pořád cítím jak to zavání. Dolů jsem dala přebalovací podložku, at vytáhne to vlhko z koberce… ![]()