Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@rainucha jo jo to jsem ti zapomněla napsat, že koupem v zimě když už se topí a pak za půl roku, to už je léto, tak je to ok. Párkrát jsem taky číčouna trochu vyfénovala. To se mu docela líbilo, jak šel na něj teplej vzduch ![]()
Jsou to potvůrky kočičí ![]()
Ten náš blbec se teď válel na indukční desce a jak tam skočil, tak to zapnul.
Naštěstí, pokud tam není hrnec, tak se nezapne ohřev. Je to moula ![]()
Já jsem Ducku koupala dvakrát asi… Jednou hned druhý den, co byl u nás, protože se počůral v přepravce. A pak myslím jednou než šel na hlídání ke kamarádce, no koupu ho teda sama, jednou rukou držím a druhou konám. Ječí u toho, jako bych mu trhala nohu, ale jen občas podnikne chabý pokus o výskok z vany, tak se to dá. Macíka jsem koupala jednou, před kastrací, chodil spát do sklepa a měl barvu asi jako modrá britka (jenže původně je bílý
)
Ja mam kocky asi 8let a nikdy jsem je nekoupala kozisky jim voni jako povleceni z toho valeni v posteli
@Yasminn Jeden kocour ještě když jsem byla malá - u našich na baráku - chodil spát do nejspodnějšího patra kotle na tuhá paliva - propadává tam popel.
Teda samozřejmě že ne, když se zrovna topilo, ale když už tam bylo jen tak nažhaveno.
Byl černý - takový kouřový, jenže s těma rezatýma vypálenýma flekama v kožichu vypadal jak želvovinový ![]()
@Pipet píše:
Já jsem Ducku koupala dvakrát asi… Jednou hned druhý den, co byl u nás, protože se počůral v přepravce. A pak myslím jednou než šel na hlídání ke kamarádce, no koupu ho teda sama, jednou rukou držím a druhou konám. Ječí u toho, jako bych mu trhala nohu, ale jen občas podnikne chabý pokus o výskok z vany, tak se to dá. Macíka jsem koupala jednou, před kastrací, chodil spát do sklepa a měl barvu asi jako modrá britka (jenže původně je bílý)
tak hlavně, že po umytí byl zase bílý ![]()
@Lucie66 no jo válení to jim jde nejlíp ![]()
a nejradši má když čistě povleču postel, holomek jeden ![]()
Yasminn-nasi se valeji v posteli furt, jen jedi bobkuji a spi
@Pipet píše:
@Yasminn Jeden kocour ještě když jsem byla malá - u našich na baráku - chodil spát do nejspodnějšího patra kotle na tuhá paliva - propadává tam popel.
Teda samozřejmě že ne, když se zrovna topilo, ale když už tam bylo jen tak nažhaveno.
Byl černý - takový kouřový, jenže s těma rezatýma vypálenýma flekama v kožichu vypadal jak želvovinový
Teda, to je brutální ![]()
@zuzanecka81 Děkuji za typ. My také krmíme masem nyní, chtěla jsem ty granule jen jako doplňek a taky jednou za čas budeme na víkend pryč a bude chodit hlídat někdo jiný, tak jsem chtěla ulehčit to hlídání tím, že jen dají granule… ale to se vymyslí i s tím masem samozřejmě…
@hipisek84 Nejdéle vydržel kocour bez jídla tak dva dny… z jeho trucu. Pak se nažral. Ale u koťátka bych to tak dlouho nenechala…
Jen s tím hlídáním a krmením bude maso opruz, no.
Zkus třeba ty granule smíchat s drceným tuňákem nebo tak něco…
Ducan zas hodil tlamu z parapetu a vypadá, že má něco s nohou
Ale vyskočí si tam zpátky a už zas chrápe, tak asi nic moc vážného, doufám.
Uvidím, jestli bude nějak moc kulhat nebo co ![]()
Ahoj holky, mohly byste mi poradit? Máte někdo mainskou mývalí kočku? Máme tříletou holčičku, bydlíme v domku s malou zahrádkou, chtěla bych aby chodila na záchod na zahradu na kočkolit, měli jsme vždycky kočky a mě i ten kočkolit prostě smrdí, jak je to s chlupama a slabou alergii, strašně bychom si přáli kočku, měla jsme je celý život, ale tohle všechno mi trochu vrtá hlavou, a od ledna budu chodit do práce na celý den, to už by mohla zvládnout ne s adaptací?
@Pipet Ducka je takový padací kocour co? ![]()
Nám na dovči nad ránem spadl Brunýsek z postele na zem, asi tak tvrdě spal, že se překulil a už byl na zemi ![]()
@KačuliKačka Teď jsem si vzpomněla. Jak to vypadá s tím papouškem?