Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@bimbama Ano je to s šantou, je to celé přírodní, takže by mu to nemělo ublížit.
@kklarysek krasavec ![]()
u nás chytá takhle granule pes, když ofrňuje nad granulema, tak mu je jakoby posíláme po dlažbě a on je chytá. Ze začátku zbaštil co se mu nabídlo. Ale teď ofrňuje čumák, když už má granule delší dobu (př. když dobíráme 3kg balení), takže kupujeme pokaždé jiné granule.
Kočičáci si jinak užívají, že jsme doma, Charlie se chodí mazlit jako nikdy, včera mi asistoval při věšení a sklízení prádla ze sušáku na okně
, ráno klasicky budíček před sedmou a tlapičkování a ducání… ted si pacholek dospává na gauči ![]()
@kklarysek super fotka ![]()
a jak se to prosím přesně jmenuje? stačí říct kulička se šantou?
To by se našemu kocourovi taky líbilo ![]()
@Yasminn na zoohitu se to jmenuje Natural Catnip Ball. Jinak existuje spousta hraček, která jsou naplněná šantou, ale tohle je celé přírodní. Jestli toto konkrétně prodávají i jinde netuším.
Máme miminkaaaaaa!!!
představuji vám bruna (tmavý) a beckie (světlá)
Už jsem v téhle diskusu položila pár dotazů, tak se musím pochlubit tím, koho se otázky týkaly.
@JayLee u nás se pes musel naučit, že kočičí granule nesmí a kočky si netroufnou do psích misek od té doby, co na ně začal vrčet, když mu lezly do misek ![]()
@zuzanecka81 jééé, to jsou krásné miminka, jsou sladcí ![]()
@ivašot. bobíšek, snad už bude den ode dne mazlivější a přítulnější ![]()
A já jsem po 14 dnech v práci a nevím co teď, co pak, co spěchá a co můžu prozatím přehlížet… mě klepne.. ![]()
@zuzanecka81 píše:
Máme miminkaaaaaa!!!
představuji vám bruna (tmavý) a beckie (světlá)
Jé, takže už konečně jsou u vás. Super. Vypadají skvěle.
@JayLee píše:
taky whiskasak koukamjako ten nas
No jo, nešlo odolat a to jsem si doteď myslela, že si kočičku nikdy nepořídím. A stačil týden a pomalu chodim kontrolovat jestli dýchá, jako u dětí.
@kklarysek píše:
@Yasminn na zoohitu se to jmenuje Natural Catnip Ball. Jinak existuje spousta hraček, která jsou naplněná šantou, ale tohle je celé přírodní. Jestli toto konkrétně prodávají i jinde netuším.
díky za info, mrknu se na to
![]()