Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3800
26.8.14 17:00
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2635
26.8.14 17:10

@Black Tears

Psala jste, ze mate i dalsi zviratka…ty vas potrebuji…ted uz se stejne neda nic delat, je to smutne, ale je treba se divat dopredu… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
26.8.14 17:14

@Lucie66 já si je nevzala to je omyl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
26.8.14 17:18

@Pavlinax těm jsem dala maso z vyvaru, cpaly se až měly bole za ušima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
26.8.14 17:47

@Pája 01 vykasli se na to. Z takovych lidi nema cenu si neco delat. Udelala jsi dobry skutek, ti kocourci to oceni a to te muze hrat :hug: :hug:
Aha tak dobry skutek udelal nekdo jiny, ja to puvodne taky nepochopila :lol: no to je jedno hlavne ze se maji dobre :*

Příspěvek upraven 26.08.14 v 17:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
26.8.14 17:50

@Black Tears to me moc mrzi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
27.8.14 08:06

@Pája 01 Tak teď jsem myslím narazila na FB na její inzerát, s tím pejskem. Nově je tam připsáno, že pokud se nikdo nenajde, tak ji budou muset nechat uspat (klasika vydírání). Tohle fakt nechápu. 12ti letá fenka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
27.8.14 08:07

@Black Tears A co máš za kočky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
27.8.14 08:38

@bimbama bych nechala uspat tyhle debilky :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
27.8.14 08:49
@bimbama píše:
@Pája 01 Tak teď jsem myslím narazila na FB na její inzerát, s tím pejskem. Nově je tam připsáno, že pokud se nikdo nenajde, tak ji budou muset nechat uspat (klasika vydírání). Tohle fakt nechápu. 12ti letá fenka!

to je strašný :cert: :cert: některý lidi jsou fakt svi. ně :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
27.8.14 08:50
@quinny píše:
@bimbama bych nechala uspat tyhle debilky :pocitac: :pocitac:

přesně tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
27.8.14 08:56

On to teda zadnej normalni veterinar neudela alespon doufam, no tak ji pak pro jistotu privazou nekde k popelnici nebo do lesa…
Kdyz si vzpomenu jak jsem dychala s nasi kockou a uspani bylo z milosti, kdy veterinar prohlasil ze do 12 hodin by stejne zemrela sama tak bych brecela jaky hyeny jsou mezi lidma :,(
Jen doufam ze takovy clovek uz si nikdy zadne zvire neporidi :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
27.8.14 09:07
@quinny píše:
@bimbama bych nechala uspat tyhle debilky :pocitac: :pocitac:

Fakt, tohle mě vytáčí. Úplně se mi otevírá kudla v kapse. Když nás pes přestane bavit, tak ho uspíme - jak to vůbec může někoho napadnout… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
27.8.14 10:40

Doufám, že mě neukamenujete za blbý dotaz, ale pro svůj klid se zeptám.
V neděli jsme si přivezli 3.měsíčního briťáka od chovatelky. Dnes se ráno dcera probudila s bolestí hlavy a horečkou a mě tak malinko napadlo, jestli to nemůže souviset s kocourkem. Nějaká alergie nebo nemoc, ale to je asi blbost? A naopak jestli kocourek nemůže dostat od dítěte nějakou virózu? Nesmějte se, já jsem prostě plašan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
27.8.14 11:11

@ivašot. Dcera od kočky to nemá :think: Na lidi prakticky žádné nemoci nejsou přenosné :think: Toxoplazmoza má delší inkubační dobu a navíc by dcera musela nějak pozřít tak 3 dny uleželý kočičí bobek (neumýt si ruce po čištění záchodu a pak jíst :nevim: ) A navíc by zrovna to kotě muselo vylučovat vajíčka… - prakticky nemožné.
Alergie by se projevila spíš slzením očí, otoky, alergická rýma, špatně by se jí dýchalo…

Kočka myslím nějakou virozku chytit může, ale příliš bych se nebála, je to ojedinělé…

K té paní s kočkama a pejskem se nevyjadřuju :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný