Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Black Tears píše:
Ahoj, kotě je na klinice a je na tom bídně.
Nejakou prognozu veterinari dali?
@Black Tears a jak dlouho byla sama? My dostali kotě v 6ti týdnech a už bylo celkem ok - samostatné. Ale on ten týden dělá asi hodně a pokud je zesláblá ;o((
@luculkak jj hlad a bidu
![]()
@Pipet me ta fotka prijde jak kdyz je po koupeli a nutne se potrebuje dosusit ![]()
@kklarysek fletnu jsem nezkousela ale nase kocka na vsechny hudebni kreace deti spis reaguje tim ze se vyjimecne nekam uklidi
![]()
na kladne reakce na kastraci si myslim je jeste kratka doba a jestli vubec se dostavi
![]()
@Lucie66 nase kocka smrdi po vsem tak moc neporadim, ale jeji problem je spis v tom, ze to neumi zahrabat. Jako ona silene hrabe s hrabe a hrabe, stelivo leta vzduchem i ze zavreneho zachudku a vysledek je stale nezakryty exkremetnt, no v divocine by s ni byl brzy amen
![]()
Holky nebylo to i tady jak minule nějaká paní nabízela? Okopčeno z FB.
Teda Lidi řeknu Vám někteří lidé se opravdu chovají jak svině Až je mi špatně a chce se mi brečet Víte že jsem si přála briťáčka nebo sphynx, jelikož nemám 10tis abych se nějakého pořídila, reagovala jsem na inzerát kde psala paní že daruje sphynxe s PP a dva briťáky s PP že při těhotenství dostala velmi silnou alergii a nemůže je doma mít. Spyhnx už byl ale zamluvený dojela jsem si tedy pro briťáčky protože vypadaly krásně, jednomu 3 druhému 4 roky, nějak extra jsem je nekontrolovala, byly v jedné místnosti kde to moc hezky tedy nevypadalo, nic proti ale mám doma tři kočky a mám větší čisto, kocourcí tam byly zavření prý rok a staral se o ně její manžel. Paní jsem přivezla jako poděkování hrneček s kočičkami, plyšáčka pro miminko a dvě bonboniery kočičích jazýčků, není to moc ale ani né málo. Myslela jsem že jim s tím udělám alespoň radost. Druhý den jsem zjistila že kocourci mají v jejich věku paradentozu zoubků, měli znečištěná ouška což když sem vyčistila tak jsem se ujistila že to není svrab, a docela silně ale silně pelýchají, ano jsou to věci kterých bych si měla všimnout hned ale lidé byly docela smutní z toho že jdou kočičky pryč tak jsme to urychlili a jak se říká darovanému koni na zuby nekoukej, nějak extra mi to nevadilo ale informovala jsem o tom paní s tím že je mi to docela divné že když je krmila kvalitním krmivem které mi k nim také přidala, tak tolik línají, a mají paradentozu. Na tož mě paní tak ponížila po emailu, až se mi chtělo brečet, dala můj tel, paní od které jsou kocourci z CHS ta mě kontaktovala s tím že mi s nimi pomůže a že paní co si je od nich koupila už alergii měla a že prý říkala že to s nimi nějak zvládne, no jenže jak to tak vypadalo, kocourcí byly v jedné místnosti asi déle jak rok Takže alergii asi moc nezvládala To je jedno všechno bych chápala ale tak co mi vše pak napsala, že jsem drzá za to co jsem ji napsala a že je měla raději prodat že jí teď paní nabízela za jednoho kocourka 5000kč a né blbej hrneček a kočičí jazýčky, které prý i s plyšáčkem a hrnečkem nakonec hodila do koše mě opravdu ranilo Jsem zdrcená tím jak se lidé chovají, Jsem alespoň ráda že je se mnou v kontaktu paní z CHS která je mimochodem ráda že jsou u mě a né u paní kde byly zavřeni a jak to tak vypadalo se za nimi chodilo jen nasypat granule a jednou za čas vysypat kočkolit No prostě není co dodat myslete si co chcete ale chce se mi fakt řvát
@Pája 01
Bylo, na straně 1050 ![]()
Stěží jsem to dočetla, to je hyenismus…
@rainucha myslela jsem si to že je to ona. No tak doufám že se z toho kočky dostanou. Myslím že už jsou v dobrých rukách.
Bych jí taky někam zavřela kr… jedna ![]()
@Pája 01 No jo, to je fakt ona. A ještě toho pejska přece chtěla darovat (dvanáctiletého
).
Já si říkala, že se tady už neozvala. To je hrozný, jak se lidi dokáží chovat.
Paja01-nebud z toho smutna hlavne ze se kocky maji dobre…celou dobu jsem jeji diskuzi sledovala bylo to hrozny jsi moc hodna ze sis je vzala