Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Pipet Děkuji za uklidnění, sice jsem před pořízením kotěte načetla kde co, ale přece jenom zkušenosti chybí.
@ivašot. Teoretickyje mozne oboji ale ta pravdepodobnost je hodnemalinka. Spis blba shoda nahod. At je dceri brzo lip ![]()
Potřebovala bych vyřešit problém s žrádlem, hodila by se mi nějaká fontána na konzervu, aby se zapnula tak v 1 odpoledne a pak tak v 5 odpoledne ![]()
Gardík sice má celý den k dispozici granule, ale žrádlo mu dávám ráno než jdeme do práce (cca 7:00) a pak až večer po cca 11-12 hodinách, co přijdeme z práce
Tak se bojím, aby nebyl o něco ochuzen. Dneska dostane masíčko ![]()
@rainucha Fontána na konzervu
- jako aby z toho ta konzerva tryskala - stříkala? ![]()
Jinak jsou taková ta automatická krmítka - že tam i můžeš hlasem namluvit (např. čiči, no pojď na papání
) a potom se to otevře a zvíře může jíst.
Ale jinak si myslím, že nestrádá, když má stále granule.
Příspěvek upraven 27.08.14 v 14:57
Ahoj potřebovala bych poradit Prosím. V neděli si vezeme domu koťátko které jsme zachránili před utrpením. Bylo u maminky ale ta je venkovní kočka a tak i přesto, že bylo koťátko doma má blechy. Čim jej oblesit?
Návštěvu u veterináře plánují hned v týdnu ale nerada bych mela doma blesky do ty doby.
Umi už samo papat a chodit na záchod narodilo se 16.7.
Děkuji za rady ![]()
@bimbama
Stříkala
No spíš že by si třeba šlápnul a ono by kousek vypadlo
Snad mu nic nechybí. Spíš mu asi chybí přítomnost někoho, on je velký mazel. Ale myslím, že od nového roku mě bude mít plný zuby, až budu doma pořád ![]()
Jé ale to namluvení se mi docela líbí, to je dobrej nápad ![]()
@KačuliKačka
mas skvely smysl pro humor ![]()
Holky, kocour spinka a docela rychle dycha, neni to poprve, je to normalni? Trochu jsme řádili, ale cca uz pred pul hodinou. teplo tu zas nemame ze by se musel ochlazovat.
@rainucha píše:
@KačuliKačkamas skvely smysl pro humor
Holky, kocour spinka a docela rychle dycha, neni to poprve, je to normalni? Trochu jsme řádili, ale cca uz pred pul hodinou. teplo tu zas nemame ze by se musel ochlazovat.
Nezdá se mu něco??? Třeba erotický sen ![]()
@bimbama vy my davate holky
tak ten mu preju, kez by to byl jen sen
dneska asi zajdu k vetovi, at mu ostriha drapky. On se nejak nechce dat a pritom uz to zvladnul.
@KačuliKačka píše:ja a moje druhe ja
To mi zvedlo naladu dekuju ![]()
Protoze jinak ji mam dost spatnou, rano jsem se z mailu dozvedela ze umrela nahle znama, maminka dvou malych deti
tak tu sedim koukam na kluky jak si hraji a je mi dost uzko
@rainucha Ten sen je ale docela možný, třeba lovecký, nemusí být erotic ![]()
@quinny
Já se ani nedívám na zprávy a takové je mi z toho hrozně… a zažít něco takového v okruhu známých
Ach jo.
@bimbama Hele, nelíbilo by se to holkám taky?
https://www.facebook.com/video.php?…
@Pipet je to silenost, prozivaly jsme spolu prvni tehotenstvi, v pondeli mely vezt kluky poprve do skoly…a u nich uz nikdy nebude nic jako driv… ![]()
Jinak odkaz krasnej, nevim jak holkam od bimbama, ale me b se to libilo urcite a hadam ze nasi sphynxi slecince taky. Ta je ted cela blazena, mame ted trosku studenejsi odchov tak jsem ji vyrobila jen takovy rychlooblecek a je nadsena, tak jak bude cas musim usit neco lepsiho
@rainucha taky me napadl lovecky sen ale ta erotika je lepsi to je jasny ![]()