Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@hipisek84 no u nás je pravidlo - kdo zaváhá nežere ![]()
ale naše smečka čítá celkem 4 kusy zvěře domácí.
Zkus jí den, dva nechat jen ty granulky a nedávat nic jiného. Ono jí to neublíží ale musíte být důslední, nedávat nic bokem. Ony jsou kočičky hlavičky chytré a dokáží si nás hezky omotat kolem prstů…
Hipisek84-tak to nemyslim jen vetrrinari koliktrat radi i blbe a kote ktere je zdrave chce zit hlady urco neumre
Ahoj holky kočkomilky
hledám kamarádku z Prahy, která plánuje pořízení kočičky
je tu nějaká taková kočkomilka?
@rainucha plešatky se koupat mají. většinou je všichni koupou každý týden. no já je musela vykoupat hned po příjezdu domů, neb bruno se cestou v přepravce třikrát poblil a dvakrát pos… a pořádně se v tom oňahňal a oťapal důkladně i ségru
zatím nejsou moc zvyklí, tak mi u mytí pěkně nadávali ![]()
díky za pochvaly miminek ![]()
@hipisek84 doporučuju přečíst si knížku kočky by kupovaly myši a granulema už krmit nebudeš chtít ![]()
já krmím masem, neb já bych taky nějaké amarouny žrát nechtěla
@zuzanecka81
chudinka malej. náš to teda přežil a musím zaklepat, že ještě neblinkal, on nemá moc po čem, člověčí jídlo nedostává, jen masíčko. ale loudí u stolu pořád, už nevím, jak na něj ![]()
@hipisek84 kočky nejsou psi, hladovět nesmí, je to pro ně nebezpečné
@ElenLea já jsem napůl z Prahy a kocourka už taky mám, klidně můžeme pokecat, když budeš chtít ![]()
@rainucha no hele my jeli 150 kiláků a měla jsem na oba jednu přepravku. bylo to parátní
![]()
@rainucha my koupem kocora tak dvakrát do roka. Víckrát by to nešlo, to by asi nepřežil ani kocour ani my ![]()
Ale tak je to panelákový povaleč a ven nechodí, takže to jde. ![]()
Jinak k samotnému mytí-u nás je to peklo.
Musíme na to být vždycky dva. Přítel kocoura drží a já meju. Kočičí šampon máme a používáme. Kocourovi pak pěkně i voní kožuch. ![]()
Ale celou dobu při mytí protestuje, hrozně mňouká, chce skákat z vany atd. ![]()
Jednou jsem ho zkusila vykoupat sama, přítel doma nebyl a musím říct, že jsem si pěkně nas.ala do bot
Milostpán mě tak zdrápal, že mě taková hovadina už nikdy nenapadla ![]()
Po koupání a utření ručníkem se pak asi hodinu olizuje ![]()
Jo a zajímavý je, že jinak skáče do vany pořád a olizuje kapky
![]()
@zuzanecka81 píše:
@rainucha plešatky se koupat mají. většinou je všichni koupou každý týden. no já je musela vykoupat hned po příjezdu domů, neb bruno se cestou v přepravce třikrát poblil a dvakrát pos… a pořádně se v tom oňahňal a oťapal důkladně i ségruzatím nejsou moc zvyklí, tak mi u mytí pěkně nadávali
díky za pochvaly miminek
no to je síla, to musela být cesta
![]()
@Yasminn fakt? super. Tak já si počkám, až začneme topit, a vykoupeme ho, aby pak byl v teple a uschnul. To znám, na toho máminýho jsme taky byly dvě, minimálně. Ale bránil se zuby-nehty
A taky je na vás asi naštvanej, ne? S mamkou se třeba tři dny nebavil, nešel na zavolání, úplně ji ignoroval.
Ale to, že lezou do vany a strašně je voda zajímá, mi hlava nebere.. Občas si ho vezmu s sebou do sprchy že na něj pustím vodu a to máš vidět ty úprky.. ![]()
@zuzanecka81 páni, tak to bych nevěděla, co dělat.. asi vydržet a jet co nejrychleji
![]()