Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1671
1.9.14 15:14

Hipisek84-nesmis veterinari vsecko verit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
1.9.14 15:18

@JayLee :hug: děkuju, já jsem do ní úplně zblázněná, to je děsný :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
1.9.14 15:20

@Lucie66 Takže si mám jen vybírat co se mi hodí jo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
1.9.14 15:27

@hipisek84 no u nás je pravidlo - kdo zaváhá nežere :lol:
ale naše smečka čítá celkem 4 kusy zvěře domácí.

Zkus jí den, dva nechat jen ty granulky a nedávat nic jiného. Ono jí to neublíží ale musíte být důslední, nedávat nic bokem. Ony jsou kočičky hlavičky chytré a dokáží si nás hezky omotat kolem prstů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
1.9.14 15:34

Hipisek84-tak to nemyslim jen vetrrinari koliktrat radi i blbe a kote ktere je zdrave chce zit hlady urco neumre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
1.9.14 16:04

Ahoj holky kočkomilky :) hledám kamarádku z Prahy, která plánuje pořízení kočičky :kytka: je tu nějaká taková kočkomilka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
1.9.14 19:58

@rainucha plešatky se koupat mají. většinou je všichni koupou každý týden. no já je musela vykoupat hned po příjezdu domů, neb bruno se cestou v přepravce třikrát poblil a dvakrát pos… a pořádně se v tom oňahňal a oťapal důkladně i ségru :zed: zatím nejsou moc zvyklí, tak mi u mytí pěkně nadávali :lol:

díky za pochvaly miminek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
1.9.14 20:00

@hipisek84 doporučuju přečíst si knížku kočky by kupovaly myši a granulema už krmit nebudeš chtít :lol:
já krmím masem, neb já bych taky nějaké amarouny žrát nechtěla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
1.9.14 20:02

@zuzanecka81 :lol: :lol: chudinka malej. náš to teda přežil a musím zaklepat, že ještě neblinkal, on nemá moc po čem, člověčí jídlo nedostává, jen masíčko. ale loudí u stolu pořád, už nevím, jak na něj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
1.9.14 20:02

@hipisek84 kočky nejsou psi, hladovět nesmí, je to pro ně nebezpečné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
1.9.14 20:03

@ElenLea já jsem napůl z Prahy a kocourka už taky mám, klidně můžeme pokecat, když budeš chtít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
1.9.14 20:15

@rainucha no hele my jeli 150 kiláků a měla jsem na oba jednu přepravku. bylo to parátní :pocitac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
1.9.14 20:18

@rainucha my koupem kocora tak dvakrát do roka. Víckrát by to nešlo, to by asi nepřežil ani kocour ani my :D
Ale tak je to panelákový povaleč a ven nechodí, takže to jde. :)

Jinak k samotnému mytí-u nás je to peklo. :D Musíme na to být vždycky dva. Přítel kocoura drží a já meju. Kočičí šampon máme a používáme. Kocourovi pak pěkně i voní kožuch. :D
Ale celou dobu při mytí protestuje, hrozně mňouká, chce skákat z vany atd. :D

Jednou jsem ho zkusila vykoupat sama, přítel doma nebyl a musím říct, že jsem si pěkně nas.ala do bot :mrgreen: Milostpán mě tak zdrápal, že mě taková hovadina už nikdy nenapadla :mrgreen:

Po koupání a utření ručníkem se pak asi hodinu olizuje :P

Jo a zajímavý je, že jinak skáče do vany pořád a olizuje kapky 8o :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
1.9.14 20:19
@zuzanecka81 píše:
@rainucha plešatky se koupat mají. většinou je všichni koupou každý týden. no já je musela vykoupat hned po příjezdu domů, neb bruno se cestou v přepravce třikrát poblil a dvakrát pos… a pořádně se v tom oňahňal a oťapal důkladně i ségru :zed: zatím nejsou moc zvyklí, tak mi u mytí pěkně nadávali :lol:díky za pochvaly miminek :srdce:

no to je síla, to musela být cesta :mrgreen: :P :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
1.9.14 20:22

@Yasminn fakt? super. Tak já si počkám, až začneme topit, a vykoupeme ho, aby pak byl v teple a uschnul. To znám, na toho máminýho jsme taky byly dvě, minimálně. Ale bránil se zuby-nehty :lol: A taky je na vás asi naštvanej, ne? S mamkou se třeba tři dny nebavil, nešel na zavolání, úplně ji ignoroval.
Ale to, že lezou do vany a strašně je voda zajímá, mi hlava nebere.. Občas si ho vezmu s sebou do sprchy že na něj pustím vodu a to máš vidět ty úprky.. :lol:
@zuzanecka81 páni, tak to bych nevěděla, co dělat.. asi vydržet a jet co nejrychleji :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný