Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4425
7.9.14 11:28

@Lucie66 ten má krásný kukuč :srdce: já ty kočky prostě miluju.
@Pája 01 on mi tam právě vet řekl, že je z toho jenom nějaká malá jizva či co. Víc jsem se neptala. Ale přijde mi to drahé až až, takže doufám, že kocour nezačne značkovat v Praze. kdyby to bylo kolem těch 500, tak to je hodně dobré :) Mamka si kocoura vezla ještě v narkóze doma. možná se u něj dneska zastavím, vet dělá v neděli od šesti do sedmi večer, tak bych tam zaběhla se zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
7.9.14 11:35

@rainucha Malá jizva je vždycky :lol: max. 1 steh, někde to ani nešijou. Přece na tom pytlíku ani velká jizva být nemůže :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
7.9.14 11:42

Rainucha-u nas to nesili jen nejak zavazali nebo co…a spiciho bych ho domu nechtela…mela bych strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
7.9.14 15:57

@rainucha u kocourů je vždy malá jizva na kuličkách. To u kočky je to složitější tak tam je to i dražší ale u kocoura bych 1800 fakt nedala. To je teda hodně drahej vet a šla bych jinam. Tě chce natáhnout podle mě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
7.9.14 20:53

@Pipet právě, jsem si myslela, že přeci když mu vezmou kulky tak nemůže být moc jizva kde :mrgreen:
@Pája 01 to si nemyslím, je to veterinární klinika na Praze 10, asi jedna z těch nejlepších, ale fakt mi to přijde drahý - radši zajedeme k našemu ve Vrchlabí.

Tak jsem si myslela, jak je Gardík hodný, dneska skoro celou cestu autem spinkal, ale když jsem mu dala papání, tak toho moc nesnědl :( Tak nevím, jestli mu něco není, dneska při hraní se trochu bouchnul do hlavy - ale ne poprvé, on se vždycky otočí a do něčeho narazí, třeba do nohy od židle v zápalu boje, ani tam nemusí být hračka :)
Tak snad to sežere a něco se mu v té kebuli nestalo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
8.9.14 14:20

@rainucha Neboj :hug: Určitě nestalo. Jak se cítí Gardík teď?

Naše malá Joan je tak divoká při hře taky, zrovna dneska narazila do dvěří, až jsem se lekla :roll: ale byla v pohodě. Včera mi nebylo dobře a taky celý den ležela u mě a jindy řádí… určitě ti chtěl udělat radost a byl v pohodě víš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
8.9.14 14:25

Ahoj holky, máme na baráčku kočku. Chtěli jsme jí nechat vykastrovat a samo už jsem to nestihla. Včera tam manžel byl a říkal, že má 6 kotátek. Nikoho pro ně nemám hledat, prý je necháme vykastrovat a necháme si je. 8o Ovšem jestli je necháme vykastrovat jako tu kočku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
8.9.14 15:47

@hipisek84 Evidentně už se cítí dobře, asi nějaký protest. Ráno všechno zbaštil, i si hrál a otravoval v šest ráno, jako vždycky. Jen teda chtěl zalézt do přepravky, ale opět - běžel a narazil do ní :roll: Ale to už jsem se smála - je to fakt trochu magor :mrgreen:
Gardík třeba skáče z postele na parapet, ale občas trochu neodhadne vzdálenost a letí dolů.. Ale vždycky se otřepe a jde na další pokus. Jen mi přijde blbý se mu smát, ale ono je to tak komické :) Myslím, že kočky toho hodně vydrží.
A jestli takhle bude v autě spinkat, to by byla paráda :) Nevím, jestli to taky nebylo tím, že jsem mu dala jeho malého delfínka plyšového, hlavičku měl na něm. Tak možná se s ním cítí líp a usne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2635
8.9.14 20:02

Zdraví Vás Gwenuška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
9.9.14 06:35

@Pavlinax krásná :hug: Že ty naše příšerky se vůůbec nechtějí fotit, buď se mi pohnou, otočí nebo raději zavřou oči a je vidět akorát hromada chlupů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
9.9.14 09:11

@Pavlinax ta je nádherná! :) musím ukázat Gardíkovi. Ten má nějakou rýmu teď asi :( je brzo unavený z hraní, a nežere tolik. Muž říká, že má pubertu, ale už už má od narození bych řekla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3102
11.9.14 06:13

Ahoj holky hrozne dlouho jsem tu nebyla nejak nic nestiham malej zacal chodit do skolky a my predelavame byt akorat kocicaci jsou z toho zmateni hlavne kocour ze tam kde byla loznice je ted detsky pokoj takze v noci porad chodi sem a tam a premysli jestli zustat s nami a nebo s malym v pokoji a jsou uplne hotovi z koberce my mame vsude lino a dlazbu ale malemu do pokoje jsme koupili koberec a to je sranda jak se po nem vali a jezdi hlavickou aby ziskal drobet jejich pachu asi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
11.9.14 11:35

@Lilua natočit :mrgreen: chudáčci, ale oni si zvyknou. ten náš je zase na přes držku, dneska mě vzbudil o půl 4 ráno :cert: a dožadoval se drbání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3102
16.9.14 21:59

Ahoj holky tak nase čičiny si uz zvykli na predelany byt ale ted maji novou zabavu manzel mi privezl krecka syrskeho a oni se od nej nehnou porad ho pozoruji a kdyz jsem ho vyndala tak Kacena na nej prisla kouknout bala jsem se ze mu neco udela ale ona ho olizla a otirala se o nej hlavickou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
16.9.14 22:32

@Lilua to jsou samé perly :mrgreen: to je dobře, že se takhle seznámili, snad to další den nebude „chramst“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný