Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Lucie66 ten má krásný kukuč
já ty kočky prostě miluju.
@Pája 01 on mi tam právě vet řekl, že je z toho jenom nějaká malá jizva či co. Víc jsem se neptala. Ale přijde mi to drahé až až, takže doufám, že kocour nezačne značkovat v Praze. kdyby to bylo kolem těch 500, tak to je hodně dobré
Mamka si kocoura vezla ještě v narkóze doma. možná se u něj dneska zastavím, vet dělá v neděli od šesti do sedmi večer, tak bych tam zaběhla se zeptat.
@rainucha Malá jizva je vždycky
max. 1 steh, někde to ani nešijou. Přece na tom pytlíku ani velká jizva být nemůže ![]()
Rainucha-u nas to nesili jen nejak zavazali nebo co…a spiciho bych ho domu nechtela…mela bych strach
@rainucha u kocourů je vždy malá jizva na kuličkách. To u kočky je to složitější tak tam je to i dražší ale u kocoura bych 1800 fakt nedala. To je teda hodně drahej vet a šla bych jinam. Tě chce natáhnout podle mě ![]()
@Pipet právě, jsem si myslela, že přeci když mu vezmou kulky tak nemůže být moc jizva kde ![]()
@Pája 01 to si nemyslím, je to veterinární klinika na Praze 10, asi jedna z těch nejlepších, ale fakt mi to přijde drahý - radši zajedeme k našemu ve Vrchlabí.
Tak jsem si myslela, jak je Gardík hodný, dneska skoro celou cestu autem spinkal, ale když jsem mu dala papání, tak toho moc nesnědl
Tak nevím, jestli mu něco není, dneska při hraní se trochu bouchnul do hlavy - ale ne poprvé, on se vždycky otočí a do něčeho narazí, třeba do nohy od židle v zápalu boje, ani tam nemusí být hračka ![]()
Tak snad to sežere a něco se mu v té kebuli nestalo ![]()
@rainucha Neboj
Určitě nestalo. Jak se cítí Gardík teď?
Naše malá Joan je tak divoká při hře taky, zrovna dneska narazila do dvěří, až jsem se lekla
ale byla v pohodě. Včera mi nebylo dobře a taky celý den ležela u mě a jindy řádí… určitě ti chtěl udělat radost a byl v pohodě víš.
Ahoj holky, máme na baráčku kočku. Chtěli jsme jí nechat vykastrovat a samo už jsem to nestihla. Včera tam manžel byl a říkal, že má 6 kotátek. Nikoho pro ně nemám hledat, prý je necháme vykastrovat a necháme si je.
Ovšem jestli je necháme vykastrovat jako tu kočku ![]()
@hipisek84 Evidentně už se cítí dobře, asi nějaký protest. Ráno všechno zbaštil, i si hrál a otravoval v šest ráno, jako vždycky. Jen teda chtěl zalézt do přepravky, ale opět - běžel a narazil do ní
Ale to už jsem se smála - je to fakt trochu magor ![]()
Gardík třeba skáče z postele na parapet, ale občas trochu neodhadne vzdálenost a letí dolů.. Ale vždycky se otřepe a jde na další pokus. Jen mi přijde blbý se mu smát, ale ono je to tak komické
Myslím, že kočky toho hodně vydrží.
A jestli takhle bude v autě spinkat, to by byla paráda
Nevím, jestli to taky nebylo tím, že jsem mu dala jeho malého delfínka plyšového, hlavičku měl na něm. Tak možná se s ním cítí líp a usne ![]()
@Pavlinax krásná
Že ty naše příšerky se vůůbec nechtějí fotit, buď se mi pohnou, otočí nebo raději zavřou oči a je vidět akorát hromada chlupů ![]()
@Pavlinax ta je nádherná!
musím ukázat Gardíkovi. Ten má nějakou rýmu teď asi
je brzo unavený z hraní, a nežere tolik. Muž říká, že má pubertu, ale už už má od narození bych řekla ![]()
Ahoj holky hrozne dlouho jsem tu nebyla nejak nic nestiham malej zacal chodit do skolky a my predelavame byt akorat kocicaci jsou z toho zmateni hlavne kocour ze tam kde byla loznice je ted detsky pokoj takze v noci porad chodi sem a tam a premysli jestli zustat s nami a nebo s malym v pokoji a jsou uplne hotovi z koberce my mame vsude lino a dlazbu ale malemu do pokoje jsme koupili koberec a to je sranda jak se po nem vali a jezdi hlavickou aby ziskal drobet jejich pachu asi ![]()
@Lilua natočit
chudáčci, ale oni si zvyknou. ten náš je zase na přes držku, dneska mě vzbudil o půl 4 ráno
a dožadoval se drbání.
Ahoj holky tak nase čičiny si uz zvykli na predelany byt ale ted maji novou zabavu manzel mi privezl krecka syrskeho a oni se od nej nehnou porad ho pozoruji a kdyz jsem ho vyndala tak Kacena na nej prisla kouknout bala jsem se ze mu neco udela ale ona ho olizla a otirala se o nej hlavickou ![]()
@Lilua to jsou samé perly
to je dobře, že se takhle seznámili, snad to další den nebude „chramst“ ![]()