Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4425
25.9.14 13:12

@Pája 01 já nevím, jestli má smysl ho shánět, uvidíme, jak na tom budu. no uf. já doufám, že manža půjde taky se mnou, abych měla komu drtit ruku :lol: ono se to nějak přežije, pak ten uzlíček dostaneš do rukou a zapomeneš. Ale na ty sprosté paní si taky vzpomenu určitě :mrgreen:
@Maculinka já se určitě podívám, teď jsem domluvená s jedním depozitem, že jim dovezu záchůdek a jiné věci, ale třeba tam něco nakoupím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
25.9.14 13:35

@rainucha Jak tak koukám, moc tam toho zatím není. :mrgreen: Ale já se tam přidala teprve včera, takže ta stránka může jet teprve pár dní - dle počtu lidí ve skupině. Časem se to určitě zaplní. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
25.9.14 13:50

@Maculinka Taky jsem koukala, že tam skoro nikdo není. Tak uvidíme :) Já jen čekám na přijetí.

Holky pražačky, nemáte v plánu zajít do kočičí kavárny Kočkafé Fleya? Otevřela se nedávno, ještě tam nemají kočičky, ale dnes je tam na zkoušku jeden Lumpík :) Já se tam asi podívám příští týden. Taky jsou i na FB :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
25.9.14 15:43

@rainucha tu kočičí kavárnu závidím, tady v Ově je prd a taky u toho asi dlouho zůstane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
25.9.14 15:46

A dneska jsme museli už okoupat Samíka, holky on si připočůral prdelku a to fakt už nešlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
25.9.14 20:08

@Pája 01 slusi :potlesk: :potlesk: moc pekna soupravicka co je to za znacku jestli se muzu ptat, myslim tu co ma mala na sobe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
25.9.14 20:16

@KačuliKačka vypada hodne prepadle a na te posledni uz uplne umucene chudinka malinka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
25.9.14 22:31

@KačuliKačka chuděrka malinká :D
zítra tam budou už dvě micinky na zkoušku, já tam prostě musím příští týden :dance:

Holky, myslíte, že můžu s kocourem ven, že nebudou klíšťata kolem baráku? Není očkovanej, ale dneska mi vyskočil z auta, že chce chodit po venku :D Teď je teda nemocný, ale až bude OK, tak bych zkusila jen před barák na trávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
25.9.14 23:38

Náš marod :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
26.9.14 06:15

@quinny @rainucha chudinka? Holky, on měl posrajděnou i počůranou prdelku a to byl odéééér… :poblion: Takže nebylo zbytí…

@rainucha klíšťata asi už tolik nejsou jako v létě. My teda 2-3× týdně lítáme po lese a klíště žádné neměl :) A myslím, že na travičku by mohl, až bude fit ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
26.9.14 06:41
@rainucha píše:
Náš marod :srdce:

Copak mu je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
26.9.14 09:38

@rainucha nevypada nemocne :lol: proti klistatum co nejakou tu pipetu za krk, to na to taky funguje ne. Jinak uz je vetsi zima tak myslim ze uz tak aktivni nejsou :kytka:

@KačuliKačka njn chapu ze nebylo na vyber ale stejne ten kukuc :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
26.9.14 10:16

@quinny jooo, nasratý kukuč to je jeho, i když je v pohodě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
26.9.14 12:59

@KačuliKačka to věřím, taky bych ho v tomto stavu hodila do pračky :mrgreen: ale oni se vždycky tváří tak ublíženě.
@quinny @bimbama To nevypadá, ale má zápal plic :( Teda říkal to vet. Dostal antibiotika, podáváme mu je stříkačkou. Jinak se to nedá. I tak ho musíme zabalit do deky, jinak bychom byli samá krev. Potom dostane mňamku a je zase kámoš. Dýchal s tou otevřenou tlamičkou a jelikož je už chladno, tak se mi to nezdálo. No a je z toho začínající zápal plic, tak snad ANTB zaberou. Dostane ještě tabletku na odčervení a doufám, že se to nevrátí. Chci mu za odměnu koupit koulodráhu, jestli to zvládneme bez komplikací :) radši si s ním moc nehraju, ale on je nevybouřenej, takže lítá po bytě jako šílenej - ale už teda po tom dýchá normálně, tak snad se to zlepšuje. Máme to na deset dní, bere je od středy. Pucinka můj :*

Do toho jsme začali vyklízet pokoje, musíme to tady připravit na mimčo, tak skáče po křeslech, televizi atd, no prostě blázinec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
26.9.14 13:15

@rainucha bobínek, oni se nedají úplně udržet v klidu, i když jsou nemocní.
Charlie jak měl ty zavodněné plíce, tak taky zpočátku polehával, já ho nosila jak miminko, ale sotva se mu udělalo lépe, tak už taky řádil :)

Držíme pacičky, at se brzy uzdraví :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný