Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Pája 01 já nevím, jestli má smysl ho shánět, uvidíme, jak na tom budu. no uf. já doufám, že manža půjde taky se mnou, abych měla komu drtit ruku
ono se to nějak přežije, pak ten uzlíček dostaneš do rukou a zapomeneš. Ale na ty sprosté paní si taky vzpomenu určitě ![]()
@Maculinka já se určitě podívám, teď jsem domluvená s jedním depozitem, že jim dovezu záchůdek a jiné věci, ale třeba tam něco nakoupím ![]()
@rainucha Jak tak koukám, moc tam toho zatím není.
Ale já se tam přidala teprve včera, takže ta stránka může jet teprve pár dní - dle počtu lidí ve skupině. Časem se to určitě zaplní. ![]()
@Maculinka Taky jsem koukala, že tam skoro nikdo není. Tak uvidíme
Já jen čekám na přijetí.
Holky pražačky, nemáte v plánu zajít do kočičí kavárny Kočkafé Fleya? Otevřela se nedávno, ještě tam nemají kočičky, ale dnes je tam na zkoušku jeden Lumpík
Já se tam asi podívám příští týden. Taky jsou i na FB ![]()
@rainucha tu kočičí kavárnu závidím, tady v Ově je prd a taky u toho asi dlouho zůstane…
A dneska jsme museli už okoupat Samíka, holky on si připočůral prdelku a to fakt už nešlo ![]()
@Pája 01 slusi
moc pekna soupravicka co je to za znacku jestli se muzu ptat, myslim tu co ma mala na sobe ![]()
@KačuliKačka vypada hodne prepadle a na te posledni uz uplne umucene chudinka malinka ![]()
@KačuliKačka chuděrka malinká ![]()
zítra tam budou už dvě micinky na zkoušku, já tam prostě musím příští týden ![]()
Holky, myslíte, že můžu s kocourem ven, že nebudou klíšťata kolem baráku? Není očkovanej, ale dneska mi vyskočil z auta, že chce chodit po venku
Teď je teda nemocný, ale až bude OK, tak bych zkusila jen před barák na trávu.
@quinny @rainucha chudinka? Holky, on měl posrajděnou i počůranou prdelku a to byl odéééér…
Takže nebylo zbytí…
@rainucha klíšťata asi už tolik nejsou jako v létě. My teda 2-3× týdně lítáme po lese a klíště žádné neměl
A myslím, že na travičku by mohl, až bude fit ![]()
@rainucha nevypada nemocne
proti klistatum co nejakou tu pipetu za krk, to na to taky funguje ne. Jinak uz je vetsi zima tak myslim ze uz tak aktivni nejsou ![]()
@KačuliKačka njn chapu ze nebylo na vyber ale stejne ten kukuc
![]()
@KačuliKačka to věřím, taky bych ho v tomto stavu hodila do pračky
ale oni se vždycky tváří tak ublíženě.
@quinny @bimbama To nevypadá, ale má zápal plic
Teda říkal to vet. Dostal antibiotika, podáváme mu je stříkačkou. Jinak se to nedá. I tak ho musíme zabalit do deky, jinak bychom byli samá krev. Potom dostane mňamku a je zase kámoš. Dýchal s tou otevřenou tlamičkou a jelikož je už chladno, tak se mi to nezdálo. No a je z toho začínající zápal plic, tak snad ANTB zaberou. Dostane ještě tabletku na odčervení a doufám, že se to nevrátí. Chci mu za odměnu koupit koulodráhu, jestli to zvládneme bez komplikací
radši si s ním moc nehraju, ale on je nevybouřenej, takže lítá po bytě jako šílenej - ale už teda po tom dýchá normálně, tak snad se to zlepšuje. Máme to na deset dní, bere je od středy. Pucinka můj ![]()
Do toho jsme začali vyklízet pokoje, musíme to tady připravit na mimčo, tak skáče po křeslech, televizi atd, no prostě blázinec ![]()
@rainucha bobínek, oni se nedají úplně udržet v klidu, i když jsou nemocní.
Charlie jak měl ty zavodněné plíce, tak taky zpočátku polehával, já ho nosila jak miminko, ale sotva se mu udělalo lépe, tak už taky řádil ![]()
Držíme pacičky, at se brzy uzdraví ![]()