Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4425
28.9.14 13:46

@KačuliKačka skoro nejsou vidět :)
@Pavlinax Gardík právě taky vždy, jen teď to nedělá :) Zmetek jeden. Teď mi vlezl do pračky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
29.9.14 07:23

Ahoj holky, nepřispívám, ale sem tam vás sleduju. Včera nám k Ragdollovi přibyl další krasavec. Mám jen dotaz - je lepší pro dvě kočky dva záchody, že?
A k chovatelkám Sphynxů - majitelka co nám ho prodala říkala, že ho ještě ani jednou nekoupala/neotírala. Má na sobě takové jakoby stroupky, nemám ho aspoň mokrou hadrou přejet?

Ási bych si měla o Sphynxech něco nastudovat co? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
29.9.14 08:08

@rainucha jo, to oni se sluní rádi, občas, když nejsem v obýváku, si Samík vyleze i na konferák a sluní se :lol:
V pračce byl Samík kdysi taky šmejdit, teď jí máme umístěnou ve špajzo-komoře, takže má smolíka…

@RyBANA krasaveček ;-) My máme 3 kočičáky a 3 záchůdky (při dvou nám nejstarší začal čůrat v kuchyni)
Pokud má stroupky, zkusila bych namočit žínku do teplé vody, otřít mu tělíčko a hned zabalit do osušky nebo aspoň utřít, at je v teplíčku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
29.9.14 08:32

@RyBANA Tak se nám tady Sphynxí komunita pěkně rozrůstá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
29.9.14 09:03

@RyBANA krasavec kolik je mu? Jj zkus ho otrit, mokra zinka nebo detsky ubrousky jsou na to dobry. My taky moc nekoupeme ale obcas je to potreba :D

@KačuliKačka pohoda na slunicku :palec:

@rainucha ja uz se lekla ze se pere jak je ta fotka polozena :mrgreen: do prazdny je to jeste dobry, me si jednou opice vlezla do susicky s pradlem uz castecne vysusenym a to mi dost zalepilo, protoze jsem to sla jeste nechat dosusit a malem jsem to s ni vazne spustila :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
29.9.14 09:04
@bimbama píše:
@RyBANA Tak se nám tady Sphynxí komunita pěkně rozrůstá.
:pankac: :pankac: :pankac: jen houst :andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
29.9.14 09:15

@quinny Já se kočičáka asi nedočkám. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
29.9.14 09:17

@bimbama jak to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
29.9.14 09:19
@KačuliKačka píše:
@bimbama jak to?

Protože jak jsem tady dávala fotky toho koťátka, tak jsem potom měla dost zvýšenou rýmu. Takže asi maximálně venkovní. A nebo bych si možná zvykla. Ale je to silnější, než rýma od psů.
Jinak papoušek zatím nic? My máme nový želvouny. :mrgreen: Jinak bych totiž už měla nový štěně, ale teda, to stálo strašně moc, takže si doma všichni oddychli, že jsou želvy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
29.9.14 09:38

@bimbama jee tak to me mrzi, ze by ani sphynx nepomohl :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
29.9.14 09:41
@quinny píše:
@bimbama jee tak to me mrzi, ze by ani sphynx nepomohl :P

To nevím. Musím zkusit. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
29.9.14 09:42

@quinny Prý i Devon rex by měl být trošilililinku antialergický. Ale to je Sphynx hezčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
29.9.14 09:42

@bimbama obecne pokud mas alergii tak byva na sliny ne na chlupy, takze by ti to asi nepomohlo, ale oni jsou tak muchlaci ze si ani nepripoustim ze by snad na ne mohl mit nekdo alergii :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
29.9.14 09:43

@bimbama hihi taky mi devon neprijde moc krasny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
29.9.14 09:47

@quinny Ono je to o zvyku. Na Spyhnxe jsem si taky zvykla a teď se mi líbí moc. Ta alergie, prý to má každý jinak. Já totiž myslím, že jsem na chlupy. Třeba u psů, srst mi nic nedělá, ale když jsou mokrý, tak mi naskáčou pupínky. Ale léky beru stejně na alergii a někdy mám krvavý oči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný