Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4425
3.10.14 17:23

@quinny Bude to holčička :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
3.10.14 17:25

@quinny Jo aha, já to nepochopila :oops:
Hm, tak to těžko říct :think: co jí vadí. Asi to blbě chystáš :mrgreen:

Jojo, pesan už byl dědeček, jednou to přijít muselo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
3.10.14 20:01

Holky jak dlouho varit kureci srdicka? Mam to na stredni plamen, pokrajela jsem je uz pred. Jestli to kocour nezere, bude mit vikendovou dietu :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
3.10.14 20:08

Holky, nemáte tu některá nepotřebná dvířka k WC Cathy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
3.10.14 20:14

@RyBANA koukam na FB uz ses ptala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2635
3.10.14 21:03

@rainucha
ja je delam cela, tak 20 min, mirny ohen…krajena tak 10

dnes jsem cicam udelala radost, koupila jsem baterku s,, lejsrem,,cervenym a oni ten cerveny bod silene honi…ten napad mam od jedne majitelky kociny tady z e mimina :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
3.10.14 21:54

@Pavlinax Tak to jsem to udělala stejně - ale on to ten holomek nechce :cert: on raději prsíčka.
Jooo, to kočky mají rády, se takhle honit. Já mu k Vánocům pořídím koulodráhu. Dneska jsem mu dala tu pastu na bezoáry a hezky ten celý pytlík vylízal, tak budu pokračovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
4.10.14 12:23

Holky a proč je vaříte ty srdíčka? já je dávám hned jak je koupím. U nás vareného nic nesežerou. A Andrej miluje hovězí srdce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
4.10.14 19:10

@quinny diky :-) bylo to v kostele, tak to nebylo az tak smutne jako kdyz mela pohreb moje mamka (mmch dnes by oslavila 60 :-) ). Ale otec opet nezklamal :zed:

Zitra si odpocnu na horach s hafany ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2635
4.10.14 19:46
@Pája 01 píše:
Holky a proč je vaříte ty srdíčka? já je dávám hned jak je koupím. U nás vareného nic nesežerou. A Andrej miluje hovězí srdce :-)

Syrove nechteji…myslite holky ze konzervicka gourmet je nevhodne krmeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
5.10.14 09:46

@rainucha :srdce: :hug: co jmeno uz jste vybrali?

@Pipet no ja ne, to je manzelova domena. Ja to pak akorat uklizim protoze to uz je v praci kdyz ona to vyvrhne ze :jazyk: ale tak ted to dostava na vic porci a zatim dobry ale je to opruz :P

@KačuliKačka jj ten kostel je o necem jinem na tohle. Si pamatuju u prababi treba mluvila fararka co ji osobne znala, a to se pak neda vubec srovnavat.
Mamky je mi lito, byla nemocna :? Otec no tak zase uz ho znas, lidi se nemeni a kdyz uz tak nikdy ne k lepsimu, povznes se nad to, nestoji ti to za to :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
5.10.14 10:25

@Pája 01 můžu zkusit dát syrové, ale nevím, jestli uspěju… je to pěknej prevít.
@quinny jistě, bude po mně - Raina :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
5.10.14 10:27

@rainucha jo taaak u vas je to vlastne dedicne :mrgreen: :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
5.10.14 12:04

@quinny mamka zemrela necekane pred skoro 6 lety, tezne pred vanocema. Otec mel uz v te dobe novou *** (nemam slusneho slova) a ta si ho zpracovala k obrazu svemu. Takze svou rodinu odrizl a prestal se s nami nez jakehokoliv duvodu stykat. Kdyz mu piseme k narozeninam a vanocum, nikdy nepodekuje ani neodpovi. Kdyz uz jsme nuceni se setkat, loni na babi 95 narozeniny ated na pohrbu, ani se nezepta jak se mame. A to a jedineho vnuka, drive z nej byl hotovy, byl skvely tata ale ted??? Hnus jak se chova… To by bylo ma delsi ne vesele povidani..

Takze za chvili kedeme s pejskarema na hory…vyvetram si hlavu a odpocinu si :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
5.10.14 12:24

@quinny spravne, na Vrchlabsku uz budeme 4 :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie