Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@quinny Jo aha, já to nepochopila ![]()
Hm, tak to těžko říct
co jí vadí. Asi to blbě chystáš ![]()
Jojo, pesan už byl dědeček, jednou to přijít muselo.
Holky jak dlouho varit kureci srdicka? Mam to na stredni plamen, pokrajela jsem je uz pred. Jestli to kocour nezere, bude mit vikendovou dietu
![]()
@rainucha
ja je delam cela, tak 20 min, mirny ohen…krajena tak 10
dnes jsem cicam udelala radost, koupila jsem baterku s,, lejsrem,,cervenym a oni ten cerveny bod silene honi…ten napad mam od jedne majitelky kociny tady z e mimina ![]()
@Pavlinax Tak to jsem to udělala stejně - ale on to ten holomek nechce
on raději prsíčka.
Jooo, to kočky mají rády, se takhle honit. Já mu k Vánocům pořídím koulodráhu. Dneska jsem mu dala tu pastu na bezoáry a hezky ten celý pytlík vylízal, tak budu pokračovat ![]()
Holky a proč je vaříte ty srdíčka? já je dávám hned jak je koupím. U nás vareného nic nesežerou. A Andrej miluje hovězí srdce ![]()
@quinny diky
bylo to v kostele, tak to nebylo az tak smutne jako kdyz mela pohreb moje mamka (mmch dnes by oslavila 60
). Ale otec opet nezklamal ![]()
Zitra si odpocnu na horach s hafany ![]()
@Pája 01 píše:
Holky a proč je vaříte ty srdíčka? já je dávám hned jak je koupím. U nás vareného nic nesežerou. A Andrej miluje hovězí srdce
Syrove nechteji…myslite holky ze konzervicka gourmet je nevhodne krmeni?
@rainucha
co jmeno uz jste vybrali?
@Pipet no ja ne, to je manzelova domena. Ja to pak akorat uklizim protoze to uz je v praci kdyz ona to vyvrhne ze
ale tak ted to dostava na vic porci a zatim dobry ale je to opruz ![]()
@KačuliKačka jj ten kostel je o necem jinem na tohle. Si pamatuju u prababi treba mluvila fararka co ji osobne znala, a to se pak neda vubec srovnavat.
Mamky je mi lito, byla nemocna
Otec no tak zase uz ho znas, lidi se nemeni a kdyz uz tak nikdy ne k lepsimu, povznes se nad to, nestoji ti to za to ![]()
@Pája 01 můžu zkusit dát syrové, ale nevím, jestli uspěju… je to pěknej prevít.
@quinny jistě, bude po mně - Raina ![]()
@quinny mamka zemrela necekane pred skoro 6 lety, tezne pred vanocema. Otec mel uz v te dobe novou *** (nemam slusneho slova) a ta si ho zpracovala k obrazu svemu. Takze svou rodinu odrizl a prestal se s nami nez jakehokoliv duvodu stykat. Kdyz mu piseme k narozeninam a vanocum, nikdy nepodekuje ani neodpovi. Kdyz uz jsme nuceni se setkat, loni na babi 95 narozeniny ated na pohrbu, ani se nezepta jak se mame. A to a jedineho vnuka, drive z nej byl hotovy, byl skvely tata ale ted??? Hnus jak se chova… To by bylo ma delsi ne vesele povidani..
Takze za chvili kedeme s pejskarema na hory…vyvetram si hlavu a odpocinu si ![]()