Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky dekuju. Podivam se po tom tady v Praze, snad budou mit.
Vet mi rikala poradne nasucho vysat, tak to udelam a poradne pak jeste vytru vsude. Jen mi bude lito steliva, vcera nove a muzu vyhodit
vystrikani snad nebude problem, holt se bude v mistnostech stridat - mame dve ![]()
Snad to neni znameni, ze s nami Gardik nema byt, je mi z toho smutno
A tu pipetu mam dat uz ted? Bude to k necemu kdyz budu uklizet az zitra? Abych to zbytecne neplytvala, takovych penez zase.
@rainucha Určitě dát hned, ať ho už neotravují.
Jo a žádné znamení to není. Gardík k Vám patří.
@bimbama
Tak a ma to za sebou. Snad z nej vsechny popadaji a prestane se drbat. Diky! Zitra koupim toho zabijaka a vystrikam to postupne. Hlavne at je od nemoci klid.
Dobrou noc holky ![]()
@Pipet píše:
@KačuliKačka Kup gumáky i Bruníkovi…
https://www.facebook.com/video.php?…
Já se tu válím smíchy… chudáci malí.
Hm.. tak v práci se mi to nepřehrává ![]()
@rainucha my máme dobrou zkušenost s Frontline pipetou, kdysi na baráku od skorotchýně kočky nám nosily blechy domů, takže jsem byla na nervy a půl roku odblešovala kočky, co ani nepáchly packou ven
Ustalo to jako když utne ve chvíli, kdy jsem se odstěhovala. Samík trpí na bleší kousnutí a mívá exém, mokvavé fleky a pak mu tam padá srst ![]()
@rainucha Já kupuju Fypryst pipety, stejná účinná látka jako Frontline, ale mnohem levnější, fungujou taky.
Macík jako venkovní občas blechu má, Ducka si taky přinesl, když jsme ho přinesli (nalezenec), tak tam to chvíli trvalo, než jsem se jich doma zbavila ![]()
Spíš to je znamení, že nějakou návštěvnici chytil na veterině ![]()
U nás občas Bruny donese nějakou blešku, ale naštěstí tím, že má bílý a ne příliš hustý kožíšek, tak na to při mazlení a drbání hned přijdu, blechu zlikviduju a máme klid. Taky má od března Kiltix obojek proti bleškám a klíšťatům a na blechy teda funguje 100%, klišťata se ho chytala v době, kdy jich bylo šíleně moc, teď už od půlky léta nic ![]()
Na kočičáky naštěstí nikdy nic neskočí ![]()
@KačuliKačka O tom Frontline mi říkala vet, že už jsou vůči tomu blechy imunní. A ono se dá něco koupit jen tak na netu, nějaké ty pipety? Dneska odpo se do toho vrhnu. Jen teda nevím, jak vysaju auto, to můžu maximálně přejet válečkem na chlupy ![]()
@Pipet Na veterině snad ne, začal se drbat v neděli
![]()
Jsem z toho hyn. Ale je to zlatíčko, koukejte
Takhle se mnou ráno spinkal.
@rainucha píše:
Jsem z toho hyn. Ale je to zlatíčko, koukejteTakhle se mnou ráno spinkal.
Ten je zlatý
Že ty moje potvory se při focení bud schovají nebo hodí nenávistné ksichty…
![]()
@rainucha Kdoví, já jsem blechy zjistila až po třech týdnech, co jsme měli Ducku doma.
Pipety
kupuju normálně na netu.
Většinou objednávám z ezoocentrum.cz nebo mujchov.cz
@rainucha Auto bych taky vystříkala tím Biokillem, on nenechává fleky, trooošinku jde cítit, ale hned se vyvětrá.
Doma co jde, vyprat…
Ideálně celou „kúru“ opakovat po dvou dnech a pak za týden a mělo by to být OK.
@KačuliKačka Když leží a nehýbe se, je zlatý
ale je v pubertě.
@Pipet Týjo, tak je pravda, že nevím, jak dlouho je má, drbat se začal v neděli a včera už to bylo v noci krušný. Teď už je to docela OK, pěkně mu vypadávají, dneska jsem vytírala černej parapet
Snad se toho brzy zbavíme. Děkuju, určitě kouknu na odkazy a něco objednám.