Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2730
9.10.14 21:53

@rainucha mně ta dr říkala 329kč, důležitý že to fakt funguje, a stříkala jsi i tím bolfem? Myslíš že to bylo i tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
9.10.14 23:03

@Medvídě30 v Praze je draze, bohuzel. Objednala jsem ted pipety z netu, na prevenci.
Fakt jsem nasla spoustu blech na skrabadle atd. mrtvych. Takze to vsechno pomohlo :) Bolfem jsem strikala, pak vysavala. Uz padly tri spreje a musim koupit dalsi, nez prijde Biokill :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
9.10.14 23:04

@rainucha tak hlavně že kočičák nemá žádnou, doufám, že tahle pipeta nám už taky zabere. Jinak už fakt nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
9.10.14 23:11

@Medvídě30 urcite ano. Musi se to spravne aplikovat, aby se to dostalo do krve. Uz se vubec nedrbe, do tech 2-3 dnu to zabere. Budu drzet pesti a urcite napis, jestli to bylo uspesny. Jen to pak chce preventivne obcas vystrikat atd, vet mi rikala, ze u jednoho pripadu museli volat deratizatory..,ale to byli lidi asi nejaky prasata, neumim si predstavit, ze bych to nechala zajit tak daleko :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
9.10.14 23:14

@rainucha tak já používám Biokill a pomáhá. Akorát u kočky mi nic nezabírá, vždy jí něco dám a některé blechy si žijí vesele dál. To se o mě vždy pokouší mrtvice.
Jo jo určitě dám vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
10.10.14 07:51

@rainucha Blecha vydrží bez jídla děsne dlouho, její vajíčka taky strašně dlouho vydrží „čekat“ na vhodné podmínky - snad dva roky…
Takže někdy to prostě fakt není snadné se jich zbavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
10.10.14 08:36

@Pipet Dva roky? To je síla teda. My jsme je snad prozatím všechno zabily :mrgreen: Ale prevence bude nutná, takže to občas vystříkám a kocour dostane pipetu. Jim je asi jedno, jestli je léto nebo zima, jsou s námi pořád :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
10.10.14 08:46

@rainucha a nepřemýšlela jsi nad antiparazitním obojkem? Brunymu jsem koupila od Kiltix obojek má ho od 3/2014 doteď a fakt blešky se nám vyhýbají obloukem, a to jsme venku, mezi psy, na loukách, po městě, dekfato pořád :)
Stál sice +/- 400,– Kč, píšou, že vydrží 7 měsíců, a Bruny ho má doteď. Jediná nevýhoda je, že zrovna nevoní, ale není to nic šíleného. Cena za tu pipetu je šílená, když vydrží cca měsíc… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
10.10.14 08:48

@KačuliKačka Ten právě nevím, jestli má smysl kupovat? Jako už mě to napadlo, ale zase nevím, jak by sis zvykal, abych to nekoupila zbytečně :think: Ale jestli to je něco, co zabírá, tak bych se po něm podívala. Přinejhorším ho dostane Betynka, ta pořád lítá u babičky venku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
10.10.14 09:01

@rainucha jj to chápu, leda zkusit koupit úplně obyč tenký oboječek pro pejsky za pár kaček a vyzkoušet to.
Bruny fakt neměl blešku, sem tam jsem v bílém kožíšku našla 1 nebo 2 (a zabila), ale nikdy nebyl zablešený, nemuseli jsme kupovat pipetu nebo stříkat něco, ani kočky od něj nikdy nic nechytly. A to jsme skoro denně v kontaktu s jinými psy, chodíme do lesa, na louky, jeli jsme teda i MHD, vlakem… Má ho už 7-mý měsíc na krku. Příští rok budu kupovat zase :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
10.10.14 09:07

Já ted narazila na stránky, kde šijou obojky na míru a podle přání, se jménem, tel. číslem pokud někdo chce, jakoukoliv barvu, tak váhám váhám a nemůžu si vybrat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16988
10.10.14 09:45

@KačuliKačka - pošli mi odkaz:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
10.10.14 10:00

@KačuliKačka Jéé, to je super - to bych taky chtěla - tak já něco vyzkouším a uvidíme. Je fakt, že v postroji docela vydrží, takže obojek by snad nebyl problém. Jen nevím, jestli to má smysl kupovat teď nebo to nechat až na jaro :)

No kdyby mu obojek nevadil, šla bych do toho na míru taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
10.10.14 10:04

@Králičice najdi si na FB Petty Collars ;-) mají tam mraky fotek!

http://obojky-voditka-petty-collars.webnode.cz/…kanych-stuh/

@rainucha jj dělají i pro kočky s kočičími obrázky ;-)
A dělali na zakázku obojek, do nějž se zevnitř dal navléct ještě i ten antiparazitní obojek… luxus :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
10.10.14 16:08

To jsou věci, čučím na drát!
Náš pes měl telefonní číslo vypálené do koženého postroje žhavým hřebíkem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný