Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@rainucha mně ta dr říkala 329kč, důležitý že to fakt funguje, a stříkala jsi i tím bolfem? Myslíš že to bylo i tím?
@Medvídě30 v Praze je draze, bohuzel. Objednala jsem ted pipety z netu, na prevenci.
Fakt jsem nasla spoustu blech na skrabadle atd. mrtvych. Takze to vsechno pomohlo
Bolfem jsem strikala, pak vysavala. Uz padly tri spreje a musim koupit dalsi, nez prijde Biokill ![]()
@rainucha tak hlavně že kočičák nemá žádnou, doufám, že tahle pipeta nám už taky zabere. Jinak už fakt nevim.
@Medvídě30 urcite ano. Musi se to spravne aplikovat, aby se to dostalo do krve. Uz se vubec nedrbe, do tech 2-3 dnu to zabere. Budu drzet pesti a urcite napis, jestli to bylo uspesny. Jen to pak chce preventivne obcas vystrikat atd, vet mi rikala, ze u jednoho pripadu museli volat deratizatory..,ale to byli lidi asi nejaky prasata, neumim si predstavit, ze bych to nechala zajit tak daleko ![]()
@rainucha tak já používám Biokill a pomáhá. Akorát u kočky mi nic nezabírá, vždy jí něco dám a některé blechy si žijí vesele dál. To se o mě vždy pokouší mrtvice.
Jo jo určitě dám vědět.
@rainucha Blecha vydrží bez jídla děsne dlouho, její vajíčka taky strašně dlouho vydrží „čekat“ na vhodné podmínky - snad dva roky…
Takže někdy to prostě fakt není snadné se jich zbavit.
@Pipet Dva roky? To je síla teda. My jsme je snad prozatím všechno zabily
Ale prevence bude nutná, takže to občas vystříkám a kocour dostane pipetu. Jim je asi jedno, jestli je léto nebo zima, jsou s námi pořád ![]()
@rainucha a nepřemýšlela jsi nad antiparazitním obojkem? Brunymu jsem koupila od Kiltix obojek má ho od 3/2014 doteď a fakt blešky se nám vyhýbají obloukem, a to jsme venku, mezi psy, na loukách, po městě, dekfato pořád ![]()
Stál sice +/- 400,– Kč, píšou, že vydrží 7 měsíců, a Bruny ho má doteď. Jediná nevýhoda je, že zrovna nevoní, ale není to nic šíleného. Cena za tu pipetu je šílená, když vydrží cca měsíc… ![]()
@KačuliKačka Ten právě nevím, jestli má smysl kupovat? Jako už mě to napadlo, ale zase nevím, jak by sis zvykal, abych to nekoupila zbytečně
Ale jestli to je něco, co zabírá, tak bych se po něm podívala. Přinejhorším ho dostane Betynka, ta pořád lítá u babičky venku ![]()
@rainucha jj to chápu, leda zkusit koupit úplně obyč tenký oboječek pro pejsky za pár kaček a vyzkoušet to.
Bruny fakt neměl blešku, sem tam jsem v bílém kožíšku našla 1 nebo 2 (a zabila), ale nikdy nebyl zablešený, nemuseli jsme kupovat pipetu nebo stříkat něco, ani kočky od něj nikdy nic nechytly. A to jsme skoro denně v kontaktu s jinými psy, chodíme do lesa, na louky, jeli jsme teda i MHD, vlakem… Má ho už 7-mý měsíc na krku. Příští rok budu kupovat zase ![]()
Já ted narazila na stránky, kde šijou obojky na míru a podle přání, se jménem, tel. číslem pokud někdo chce, jakoukoliv barvu, tak váhám váhám a nemůžu si vybrat ![]()
@KačuliKačka Jéé, to je super - to bych taky chtěla - tak já něco vyzkouším a uvidíme. Je fakt, že v postroji docela vydrží, takže obojek by snad nebyl problém. Jen nevím, jestli to má smysl kupovat teď nebo to nechat až na jaro ![]()
No kdyby mu obojek nevadil, šla bych do toho na míru taky ![]()
@Králičice najdi si na FB Petty Collars
mají tam mraky fotek!
http://obojky-voditka-petty-collars.webnode.cz/…kanych-stuh/
@rainucha jj dělají i pro kočky s kočičími obrázky ![]()
A dělali na zakázku obojek, do nějž se zevnitř dal navléct ještě i ten antiparazitní obojek… luxus ![]()
To jsou věci, čučím na drát!
Náš pes měl telefonní číslo vypálené do koženého postroje žhavým hřebíkem ![]()