Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2635
17.10.14 09:35
@Sluka píše:
@Pavlinax Otrávená? Přišli veterináři na to, co jí je? 8o

Otravena ne,,,nechodi ven jen na terasu
vet rikal, ze strevni infekt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
17.10.14 09:50

@Sluka tak se omlouvam, odkaz jsem dohledala ale skoro po dvou letech uz jsou stranky bohuzel zrusene :zed: tak to me doost mrzi, ze jsem si to nekam nestahla. Byl to nejaky staricky veterinar, co toho zazil opravdu hodne a psal o dlouholetych zkusenostech a ockovani dost zatracoval :think:

@hipisek84 ja mam nahatku a ockovana neni. Resp byla ockovana jako kote, tam je to povinne asi i k prukazu puvodu nevim, to byla jeste z chovne stanice. My ji budeme mit po vanocich presne dva roky a u nas uz nedostala nic. Veterinare videla jednou u kastrace jinak ne. Maso uplne syrove by stejne jist nemela, davam syrove ale premrazene minimalne 48hodin tam uz by to melo byt ok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
17.10.14 09:51

@Pavlinax rekl vet proc ockovat?
Teda krom toho ze ma z toho profit financni on :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
17.10.14 09:55

@quinny Jojo, to samozřejmě, přemražené to maso je…
Krmíš třeba i drubežími krky nebo tak? Já právě nevím, jestli kotě zvládne rozkousat i krk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
17.10.14 10:03

@hipisek84 ja davam vse mlete a krky jsem zatim nedavala takze neporadim, ale chystam se taky neco objednat z tech stranek co tu tusim nekdo daval, zavazeji podle stranek snad i k nam ;) ale je to tak tusimmlete, nebo tedy ja budu urcite objednavat mlete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
17.10.14 10:10

@quinny A můžu tě třeba poprosit o příklad jídelníčku tvojí kočičky?

My máme mlsnou kočičku, tak je to těžké pro ni něco vymýšlet, aby to bylo taky trochu vyvážené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
17.10.14 10:16

@Pavlinax tak hlavní je, že je Gwenuška v pořádku, bobinka malá :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
17.10.14 11:32

Naši mají taky jen první kotěcí očkování od původních majitelů a pak už nic. I náš veterinář nám říkal, že je to zbytečné když jsou doma. A aby toho prvního nestresoval vůbec, kulky mu vzal u nás doma na stole :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
17.10.14 11:55

Naši 3 chlupáči taky nejsou očkovaní. Jsou jen doma :)

Hafan má očko základní + žloutenku, neb se prý dost objevuje u hrabošů… no a min. týden ten náš hafan ulovil a zakousl myš na louce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
17.10.14 12:08

Domácí kocour taky není očkovaný.

@Pavlinax Tož chuderka, hlavně, že už je OK :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
17.10.14 12:49
@Sluka píše:
Ono maso není nikdy jen „maso“, ta směs obsahuje vnitřnosti, kůže, tuk, někdy i části kostí.. Tak mě napadlo, že kočky mohou potřebovat třeba víc tuku nebo méně tuku, nebo tak.. :think: Tak asi ne :lol:

Já ale mluvím o kusových, ne o mletionách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
17.10.14 12:51
@hipisek84 píše:
@quinny A můžu tě třeba poprosit o příklad jídelníčku tvojí kočičky?My máme mlsnou kočičku, tak je to těžké pro ni něco vymýšlet, aby to bylo taky trochu vyvážené…

no my moc ukazkovy jidelnicek nemame, ted co zacla maso davit ho ma tak maximalne 2× tydne a po mensich porcich a je to premrazrne mlete hovezi srdce, jinak konzerva nebo kapsa rano a vecer, mezitim granule porad v misce.
Chystam se nastudovat barf ale porad se k tomu nemuzu dokopat a ted tesne pred porodem uz to taky hadam nevytrhnu :andel: :lol:

@RyBANA bozani :pankac: :*
Kastrace doma na stole ma jiste sve kouzlo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
17.10.14 13:29

@Pavlinax Jsou to chouďátka ti naši sourozenci :hug: Určitě to bude lepší. Gardík už je OK úplně, v pondělí ještě jedeme na kontrolu a snad už bude pokoj.
@quinny Prosím tě, jak dlouho větrat a nepouštět kocoura do pokojů po Biokillu? Už tam nic necítím, ale radši se zeptám, aby se mi tady nemotal nafetovanej. Stříkám postupně, mám tu pět místností :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
17.10.14 13:31

@RyBANA To jde, aby to udělal doma? 8o Hustý :) To bych taky brala, my máme sice veta pod kopcem, no ale ve stresu bude kocour určitě. Nejradši bych mu ho vzala na stůl hned.

Doufám, že nebude v pubertě x let jako psi :mrgreen: Jinak bych ho musela zabít, jak zlobí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
17.10.14 14:20

@rainucha ja bych vetrala tak ty 2hodiny a pak bych to povazovala za ok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný