Kočičí diskuse

• Fotoalbum (3327)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24798
13.10.14 20:06

Jééé
http://www.ebay.com/…251562736382?… škoda, že nenosím hodinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
13.10.14 20:42
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
13.10.14 20:56

@rainucha Taky krásné… Já mám děsně párátkoidní ručičky, s hodinkama to vypadá blbě :roll:
Furt všichni slibujou, jak přiberu - po prvním děcku (nic), po druhém děcku (nic), po třicítce (se teprve uvidí :mrgreen: )
Tak třeba na jednatřicáté narozky si koupím hodinky :mrgreen:

Kočičího u nás asi nic, s Jindrou chodí šmírovat křečka… Jindra má pár nových škrábanců :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
14.10.14 18:55

Cau holky,

Samik dneska hodil bobek do vany a nasla jsem tam krev…je mu 11,5 r.,myslite ze to muze byt ojedinela vec nebo se mam bat? Basti porad nejvice ze vsech tri, hraje si obcas a zadnou zmenu na nem nepozoruju, jen ze i pres to ze basti je hubenour. :nevim: S prachama jsem ted dost v haji takze veterinu si ted nemuzu dovolit :-( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
14.10.14 19:00

@KačuliKačka Krev byla jasně červená nebo tmavá, natrávená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2635
14.10.14 19:05

Ahojky
nas Gwnuska dnes 5 krat zvracela… :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
14.10.14 19:07

@bimbama neco mezi…nemnauci, kdyz ho beru a mazlim, zere nejvic ze vsech…dneska mi i kradl sunku z rohliku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
14.10.14 19:08

@KačuliKačka No, veterinář by byl určitě na místě. Nebo zkus počkat a podívat se, zda se to bude zítra opakovat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
14.10.14 19:29

@bimbama hubeny je cely rok, loni vysledky v poradku, v chovani zadna zmena..tak snad to nic neni.
K vetovi ted nemuzeme, nemam z ceho to zacvakat :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
14.10.14 20:44

@Pavlinax ahoj, a z čehopak? to jsou věci, pořád někdo něco s mickou :?
u nás jsou akorát roupy. je možný, že i přes zavřený okna cítí venku kočky a řve? To není ani mňoukání, ale fakt řvaní.

@KačuliKačka snad se to zlepší. já bych teď taky nemohla k vetovi, už takhle ty blechy byly přes rozpočet… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
14.10.14 22:35

http://www.puzzle-puzzle.cz/…y-kolaz-1223?…

Já jsem jasná, zase čumím na puzzle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
14.10.14 22:37

Nějaký typ na postroj, který máte vyzkoušený a nevyvleče se z něho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.14 23:36

Ahoj holky, obracím se na vás s dotazem, třeba se mi tu nevysmějete, může poštípání od blechy nějak ohrozit prcka v břiše? Založila jsem tu i diskuzi a málem jsem byla ukamenována a označena za citlivku.
Ale já bych opravdu ráda věděla, jestli hrozí nějaká infekce apod. Na netu jsem to nenašla.
Děkuji za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
17162
15.10.14 06:35
@Anonymní píše:
Ahoj holky, obracím se na vás s dotazem, třeba se mi tu nevysmějete, může poštípání od blechy nějak ohrozit prcka v břiše? Založila jsem tu i diskuzi a málem jsem byla ukamenována a označena za citlivku.
Ale já bych opravdu ráda věděla, jestli hrozí nějaká infekce apod. Na netu jsem to nenašla.
Děkuji za odpověď.

No, tak citlivka jsi, to je jako by ses ptala, jestli štípnutí komára může ohrozit dítě v děloze… NE NEMŮŽE… Pokud nejsi vyloženě silný alergik. Blecha jen štípne, komár může přenésti boreliozu. Vem rozum do hrsti holka…!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
15.10.14 09:02

@KačuliKačka no praaave ta borelioza :P :mrgreen:
Me tak napada jestli je vetsi pravdepodobnost ze tehotna dostane osklivou nemoc od blechy nebo ze ji na prechodu srazi auto :D
Anonymni nic osobniho ale diky po ranu jsem se pobavila :lol:
Fakt jsem zato vdecna protoze uz ctvrty den jinak umiram na hnusnou chripku, marne premyslim zda me neco nekouslo ale nic me nenapada :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný