Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4425
7.10.14 09:24

@Pipet Vidíš, tak já ho vystříkám, až to koupím. A pak někde ještě vysajeme. Nejhorší je, že prostě v Praze nemáme tu pračku, takže to všechno s sebou musím vzít do Vrchlabí :zed: a to je až ve čtvrtek. No zkusím toho co nejvíc vysát, a povlečení pak zabalím domů. Určitě to pak budu dělat preventivně, radši, ony se určitě budou chtít vrátit, potvory mrňavý :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
7.10.14 10:03

@rainucha zrovna nedávno jsme se bavili se synem, že se Charlie zklidnil, už tak nelítá jak smyslu zbavený a neskáče plavným skokem přes celou sedačku mně těsně před obličejem ve chvíli, kdy piju horké kafe :lol:
A to 17.7. oslavil 4 narozeniny… Ale třeba Samík byl jak blázínek docela dlouho, cca do 9 let byl snad v pubertě :lol: Teď už mu táhne na 12 rok a je na něm fakt vidět, že už je to staroušek. Polehává, pospává celý den, hubený je až hrůza i když baští nejvíce ze všech. Loni na veterině výsledky OK. Asi i tím, že jen spí a leží mu ubylo i svalové hmoty. Brouček můj :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
7.10.14 10:04

@rainucha to musí být peklo… já ted byla 16 dní bez pračky, dneska mi snad už konečně dojede smontovat opravená ložiska, neboť už máme doma krizi s čistýma věcma a i když mám možnost vyprat si jinde, tak se mi nechce prádlo vozit tam a zpět :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
7.10.14 11:30

@KačuliKačka 16 dní? To nevím, v čem bychom chodili :lol: To je síla. Taky bych teda měla možnost u tchyně, ale kdo se s tím má tahat. Na ty víkendy to ještě jde, není toho tolik, max dvě pračky a to mám během tří dnů suché.
Ani mi neříkej, že jsou kočky v pubertě tak dlouho, protože jinak ho dřív přizabiju :lol: Já doufám, že se zklidní po kastraci. V pátek ho objednám na konec listopadu, snad nezačne značkovat dřív. Jen fakt nevím, jak ho připravit na mimino, ono se to asi moc nedá :mrgreen:
Tak hlavně, že je v pořádku, Samík s vámi bude ještě pár let :-* Tomík od mamky bude mít letos 3. Už teda taky jen leží a žere a kadí, má bouličky u očiček, ale prý ho to nebolí, tak to mamka nechává být. Já už teď si neumím představit, že budu bez kočky, potom budeme muset mamce zase pořídit (i když její přítel je alergik) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
7.10.14 11:48

@rainucha jj, byl to týden, dva, no včera jsem už volala, že fakt jako krize!!! To nejpotřebnější jsem prala u přítele, ale vozit ty koše tam a zpět se mi fakt nechce, navíc on děsně šetří na prášku a aviváži, což já zase neřeším, potřebuju vyprat tak peru i půl pračky, prádlo musí aviváží vonět, takže jí nešetřím ;-)

No, ale třeba ložní, osušky a ručníky už dochází, taky věci naven co chodíme se psem už taky dochází, svetry je už taky potřeba přemáchnout…

Ad kočičí puberta… ono to máš těžko. Lota je nalezená turecká angora a ta snad pubertu neměla nikdy, Samík - peršan byl lumpajzník od začátku až fakt do loňska? Ale takovým tím milým způsobem, hrál si, lovil kde co, vyloženě si říkal zvláštním mňoukáním o to, abychom ho naháněli :D Charlie byl neřízená střela do počátku, kdy jsme si ho co by 7t kotě dovezli domů (darovánek). No a až teď je fakt klidnější i když občas mu taky slušně hrábne :mrgreen:

• si k tomu přidej hyperaktivního skoro 2 letého hafana a dílo je dokonáno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
7.10.14 18:05
@Pipet píše:
@KačuliKačka Kup gumáky i Bruníkovi…
https://www.facebook.com/video.php?…
Já se tu válím smíchy… chudáci malí.

Tak to je boziiii :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
7.10.14 18:07

Jupiiii…konecne peru!!! Jen jsem o 2 tis. lehci.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2635
7.10.14 18:30

@rainucha

Raini, ja jsem z Gardika uplne mimo…on je tak nadhernej, ma krasnej cumacek a ty oci jsou jako by rikal : Ja te ta panicko zboznuju…, takova oddanost je v nich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18573
7.10.14 20:12

Máme novou kytičku ;) Spávájí Vám kočičky taky kdekoliv? lehne si do bedýnky s ořechy, na parapet, prostě pokaždé jinde, ale tohle mi přišlo extrémně nepohodlné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
7.10.14 21:34

@KačuliKačka takovou zoo jako máš ty bych nedala :lol:
@Pavlinax je to náš brouček, ale můj víc :) snad se těch blešek zbavíme. Dneska jsem vysála naším novým vysavačem a taky vystříkala záchod, přepravku a kousek chodby. Nechtěla jsem tu dělat bordel v 9 večer, jsou tu tenký zdi. Takže zítra ráno dodělám zbytek, nastříkám škrabadlo, parapet, prostě všechno. A auto taky zítra vystříkám, dneska bych na to už neviděla, přijeli jsme za tmy dom.
@MacíkP :D To je bomba fotka. Normálka, pro ně je priorita být co nejvíc zmáčknuté :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18573
7.10.14 21:44

@rainucha aha, ona často spí tady na parapetu, ale takle jsem ji viděla dnes poprvé. manžel říkal, že tak odpoledne spává často ;) Už jsem si všimla, že si lehá na naše věci - kluci nechaj venku čepku a ona se scrvkne tak, aby se do té kšiltovky vešla, nebo leží na rukavicích a pod ;) Ale v pelíšku co má být nechce. A to jsem ji tam dala náš ručník (spala tam pak jednou) nebo tepláky co jsem klukům vyřadila a nic ;o((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
7.10.14 21:48

@MacíkP to mi povídej. Náš má spoustu pelíšků, a měkkých dek na spaní a nejradši spí na studeném parapetu :cert: a nebo s námi v posteli. Je fakt, že nemá tendenci se cpát do malých prostor, ale taky nespí tam, kde by měl. Jsou to vyčůránci :) A Gardík je teď navíc v pubertě, takže to jsou nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
8.10.14 06:41

@MacíkP ta fotka je super :lol:

@rainucha ale jo, oni nejsou nároční na prostor ani na čas… jen teda uklízet musím více, ale s tím se počítá a mně to nevadí :) Jsou to moje zlatíčka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
8.10.14 09:28

@KačuliKačka to je jasná věc, mně by to taky bavilo :) jen k tomu mít prostor.

Dneska musím objednat ten biokill, včera jsem koupila Bofol, páč nic jinýho neměli :cert: ale recenze na něj jsou spíš slabší. A stejně mi těch 250 ml dalo jen na půlku bytu. Takže dneska pokračujeme a objednám domů ten Biokill.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
8.10.14 11:52

@rainucha Vezmi když tak jednu lahev s rozprašovačem a pak už se dají dokoupit litrovky bez rozprašovače, jen do doliješ, je to levnější.
Jako fungoval by i biolit třeba, ale ten děsně smrdí než se vyvětrá a asi by se to prodražilo.

Kočičí kytka je super :mrgreen:
Ducan taky lehá na věci, co jsou na zemi. Stačí list papíru nebo tak, ani to nemusí být textil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný