Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24797
5.10.14 17:19

Dnes jsem narazila na tento výrobek - vůbec jsem netušila, že něco takového existuje.
 http://www.svetkocicek.cz/…a-pro-kocky/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
5.10.14 17:49

@bimbama :palec: to je pro me taky novinka.

Gardik dobral ATB, ale nejak min zere. Do konzervy nebo kapsicky jen tak dloubne, asi uz se zase tesi na prsicka :) Granule zere az moc (Hills). Ale namackala jsem mu odcervovaci tabletu do tavenaku a sezral to napoprve, to jsem mela radost :)
Porad mi prijde ze ma malou hlavu oproti telu, snad se to srovna, nez pujdeme na kastraci. Dneska maji s Gwenuskou 7 mesicu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2635
5.10.14 20:36

@rainucha
Raini, ano dnes maji nase kotatka 7 mesicu…taky je malinkohlava…zere vsechno jen ne granule…potvora jedna…a je silene zvedava, vsude musi byt prvni, vsech
no okomentuje…atd
Az se mu upravi zazivani po tech Atb, tak se rozezere…ja krmim granulema Wahre Liebe ze zoohitu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2635
5.10.14 20:37

@rainucha

ty granule zere, ale jen Cherry, Gwen jen, kdyz proste nedam maso…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
5.10.14 22:23

@Pavlinax Gardik dnes zvladl celou cestu do Prahy bez mnouknuti, frajer muj :) Ale jsou to tlamicky mlsne. Urcite mu zase zacne chutnat, zitra dostane masicko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2635
5.10.14 22:42
@rainucha píše:
@Pavlinax Gardik dnes zvladl celou cestu do Prahy bez mnouknuti, frajer muj :) Ale jsou to tlamicky mlsne. Urcite mu zase zacne chutnat, zitra dostane masicko.

Gardik je :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
6.10.14 01:08

@rainucha @Pavlinax Stejně je to fajn, jak jste se tady sešli s kočičími sourozenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2635
6.10.14 03:06
@bimbama píše:
@rainucha @Pavlinax Stejně je to fajn, jak jste se tady sešli s kočičími sourozenci.

To ano…nahoda… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
6.10.14 09:17

@bimbama Je to príma :) Ještě bychom mohly najít ty další tři :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
6.10.14 09:34

@KačuliKačka s mamcou me to mrzi. Otec no co na to rict, zamrzi to to urcite…cim je clovek starsi a ta rodina se vlivem veku jaksi zuzuje, tim vic si uvedomuje jak je tohle zbytecne a hloupe…ale nenadelas nic, on se tak rozhodl on si nechal vymyt mozek…on je ten kdo o hodne prichazi i kdyz si to neuvedomuje…
Kdyz treba kouknu na sveho tatu, a ze jsme meli spolu v zivote taky hodne svaru, tak na kluky trpi jak na vetry (jedina vnoucata a jeste kluci, ktereho on vzdycky chtel) a neumim si moc predstavit ze by to bylo jinak…zivot je desne nevyzpytatelnej a obcas to cloveka hodne mrzi a boli..
Nekdy si dame spolu lahvinku vina az bude cas a ja treba nebudu ani tehotna ani kojit :mrgreen:
Doufam ze hory byly super, nepochybuju o tom :dance: my se vcera s klukama venku taky radne vyblbli ale uz se teda ochlazuje fuuj :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
6.10.14 09:36
@rainucha píše:
@quinny spravne, na Vrchlabsku uz budeme 4 :pankac: :lol:
:potlesk: :potlesk:
Ono je to jmeno vazne krasny. Nebyt toho R asi bych doma lobovala za rozsireni vasich rad :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
6.10.14 09:40
@bimbama píše:
Dnes jsem narazila na tento výrobek - vůbec jsem netušila, že něco takového existuje.
http://www.svetkocicek.cz/…a-pro-kocky/

to je neuveritelny, jen mi to neprijde moc hygienicky, ale tak otazka jak dlouho to vydrzi :think:

@rainucha @Pavlinax takova jedna velka kocici rodina :pankac: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
6.10.14 10:14

@quinny :hug: Jojo, snad se někdy sejdeme i s kočičákama :)

Zítra vyrazím s Gardem na kontrolu, jen doufám, že mu ATB pomohly :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
6.10.14 10:19

@rainucha to ja taky zitra mam taky dr tak na vas budu myslet, at uz je zdrav a dozene to v rekonvalescenci :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
6.10.14 11:07

@quinny no jo, snaha byla, holt si to tak nastavil sám, co už…

Jinak bylo úžasně, opět jsme sešli ze značené cesty, takže jsme to měli s terénní vložkou :lol: :lol: ušli jsme 14 km, bylo super, hafani i my od bláta ale prostě paráda ;-) Přihazuju pár foteček ;-)

Na příští víkend je už naplánovaná sobotní i nedělní prochajda, holky, já si nutně!!! musím pořídit gumáky, jinak to nevidím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný