Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dnes jsem narazila na tento výrobek - vůbec jsem netušila, že něco takového existuje.
http://www.svetkocicek.cz/…a-pro-kocky/
@bimbama
to je pro me taky novinka.
Gardik dobral ATB, ale nejak min zere. Do konzervy nebo kapsicky jen tak dloubne, asi uz se zase tesi na prsicka
Granule zere az moc (Hills). Ale namackala jsem mu odcervovaci tabletu do tavenaku a sezral to napoprve, to jsem mela radost ![]()
Porad mi prijde ze ma malou hlavu oproti telu, snad se to srovna, nez pujdeme na kastraci. Dneska maji s Gwenuskou 7 mesicu ![]()
@rainucha
Raini, ano dnes maji nase kotatka 7 mesicu…taky je malinkohlava…zere vsechno jen ne granule…potvora jedna…a je silene zvedava, vsude musi byt prvni, vsech
no okomentuje…atd
Az se mu upravi zazivani po tech Atb, tak se rozezere…ja krmim granulema Wahre Liebe ze zoohitu
ty granule zere, ale jen Cherry, Gwen jen, kdyz proste nedam maso…
@Pavlinax Gardik dnes zvladl celou cestu do Prahy bez mnouknuti, frajer muj
Ale jsou to tlamicky mlsne. Urcite mu zase zacne chutnat, zitra dostane masicko.
@rainucha píše:
@Pavlinax Gardik dnes zvladl celou cestu do Prahy bez mnouknuti, frajer mujAle jsou to tlamicky mlsne. Urcite mu zase zacne chutnat, zitra dostane masicko.
Gardik je ![]()
@bimbama píše:
@rainucha @Pavlinax Stejně je to fajn, jak jste se tady sešli s kočičími sourozenci.
To ano…nahoda… ![]()
@KačuliKačka s mamcou me to mrzi. Otec no co na to rict, zamrzi to to urcite…cim je clovek starsi a ta rodina se vlivem veku jaksi zuzuje, tim vic si uvedomuje jak je tohle zbytecne a hloupe…ale nenadelas nic, on se tak rozhodl on si nechal vymyt mozek…on je ten kdo o hodne prichazi i kdyz si to neuvedomuje…
Kdyz treba kouknu na sveho tatu, a ze jsme meli spolu v zivote taky hodne svaru, tak na kluky trpi jak na vetry (jedina vnoucata a jeste kluci, ktereho on vzdycky chtel) a neumim si moc predstavit ze by to bylo jinak…zivot je desne nevyzpytatelnej a obcas to cloveka hodne mrzi a boli..
Nekdy si dame spolu lahvinku vina az bude cas a ja treba nebudu ani tehotna ani kojit ![]()
Doufam ze hory byly super, nepochybuju o tom
my se vcera s klukama venku taky radne vyblbli ale uz se teda ochlazuje fuuj
![]()
@rainucha píše:
@quinny spravne, na Vrchlabsku uz budeme 4![]()
@bimbama píše:
Dnes jsem narazila na tento výrobek - vůbec jsem netušila, že něco takového existuje.
http://www.svetkocicek.cz/…a-pro-kocky/
to je neuveritelny, jen mi to neprijde moc hygienicky, ale tak otazka jak dlouho to vydrzi ![]()
@quinny
Jojo, snad se někdy sejdeme i s kočičákama ![]()
Zítra vyrazím s Gardem na kontrolu, jen doufám, že mu ATB pomohly ![]()
@rainucha to ja taky zitra mam taky dr tak na vas budu myslet, at uz je zdrav a dozene to v rekonvalescenci ![]()
@quinny no jo, snaha byla, holt si to tak nastavil sám, co už…
Jinak bylo úžasně, opět jsme sešli ze značené cesty, takže jsme to měli s terénní vložkou
ušli jsme 14 km, bylo super, hafani i my od bláta ale prostě paráda
Přihazuju pár foteček ![]()
Na příští víkend je už naplánovaná sobotní i nedělní prochajda, holky, já si nutně!!! musím pořídit gumáky, jinak to nevidím
![]()