Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
První - spinká na teplém jablíčku ![]()
Druhá - takhle koukal jedno ráno na mě, abych už jako laskavě vstala. Pucík ![]()
Třetí - A takhle koukal na muže, který seděl u PC, otočil se a tohle na něj koukalo
Jako starej chlap si tam lebedil.
@bimbama Ještě jak si hoví na té hromadě peřin. Je to prostě frajer, miluju ho. Doufám, že malá nebude mít s kočičkou problém, ale já bych ho asi stejně pryč nedala, i kdyby se projevila nějaká alergie ![]()
@Pavlinax je to chundelka
kdyby Lubor nechtěl vyloženě barvu Garfielda, tak ho beru. Třeba jednou…
Gardík je Raini normálně velkej kocour, i v,,obličeji,, je takovej už hotovej, jdu vyfotit Gwen ataky pošlu
V peřinách krásně hačá
Já bych taky čičiny nedala…alergii mít nebude neboj
@Pavlinax nebude, protože bude zvyklá
a taky bude zvyklá na rámus z hokeje, holt bude mít už daný osud, že bude hokejová fanynka a milovnice koček ![]()
Určitě pošli. Mně přijde ta hlavička prostě malá oproti tělu, ale tlustý není ani podle DR.
Tak jsem asi jen nějaká zaujatá.
Chválím všechna fota!
Tedy, chválím čičiny na fotech
(a psa
)
@KačuliKačka Gumáky
Však teď už dělají tak krásně barevné a i se zateplenou vložkou ![]()
Nebo něco trekového goretexového, ale to asi nebude nejlevnější…
@Pavlinax píše:
Holky posuďte samy…uplnej medvidek
To je papulka. To je ten prostřední na té fotce se všemi koťaty, že?
Ahoj, jen jsem se chtěla zeptat jen tak pro zajímavost. Necháváte svoje číči očkovat a chodíte s nima na prohlídky k veterináři? My máme kočky vesnický, které jsou převážně venku. Jednou za půl roku jim dáme tablety na odčervení a stříkáme je sprejem proti blechám a klíšťatům. Jinak k veterináři s nima nechodíme vůbec, pokud jim nic neni. Myslíte, že je očkování a pravidelné chození k veterináři nezbytné?