Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@RyBANA píše:
Tak nakonec se aji mají rádi!
Super fotka, jako by chěl ten větší říct, „hele, ta je moje, tak na ni nesahej“
Jsou skvělí ![]()
Holky jdu pro radu, nase opice posledni dobou dostava min masa treba tak dvakrat trikrat tydne. A ted poslednich 14 dni to vzdy kompletne vyzvrati. Kupovane ne
mam to nejak resit?
@petrul stelivo doporucuju cats best eko a levnejsi varianta universal je pro nas mozna i lepsi s vetsima granulema ted beru tu…je prave splachovaci do wc ![]()
@rainucha tak co UZ uz vite co cekate?
@KačuliKačka mi nerikej ze jsi ored sestou v praci
![]()
@quinny píše:
@rainucha tak co UZ uz vite co cekate?@KačuliKačka mi nerikej ze jsi ored sestou v praci![]()
jj, jezdívám tak na půl - třičtvrtě na 6 ráno… jak mi to vyjde.
@quinny dnesk je mi ale jako by mě přejel válec… pokouší se o mě nějaký bacil, zítra musím na pohřeb 80 km daleko, vůbec se mi nechce (ne se rozloučit s babičkou, ale kvůli pár lidem a celkově tyto smutné věci špatně nesu) a zase bojuju s únavou. ![]()
@KačuliKačka ajaj tak se zitra drz
![]()
To jsi dobra se vstavanim ja se desim probdelych noci. Jsem si ted tak oekne zvykla na vstavani v 6:20 ![]()
@quinny zní to asi blbě, ale nejraději bych tam nejela… jednak blbě nesu tyhle smutné věci a pak po roce nepotřebuji vidět otce, který nás s mladým už dávno hodil přes palubu a akorát dělá ze sebe haura a ostatním leze na nervy ![]()
@quinny píše:
Holky jdu pro radu, nase opice posledni dobou dostava min masa treba tak dvakrat trikrat tydne. A ted poslednich 14 dni to vzdy kompletne vyzvrati. Kupovane nemam to nejak resit?
Nehltá moc?
@quinny Třeba jí nedělá dobře ta kombinace víc granulí/méně masa… ![]()
@KačuliKačka Ach jo, tak se zítra drž. ![]()
Kamarádce dneska umřel pejsek, šarpej, měl už 14 roků bobek. Obrečela jsem ho, prožil s náma všechny gymplácké pařby u kámošky doma, i teď Majda ho měla ráda. ![]()
@KačuliKačka rozumim, znam tohoe moc dobre, taky mi to dobre nedela. Ale myslim ze tam pojedes kvuli babi- rozloucit se..tak se drz a na ostatni se povznes ![]()
@bimbama hlta, ale to hltala vzdycky ![]()
@Pipet ona ale nema min masa a vic granuli, tenhle pomer zustal zachovan. Zmenil se jen pomer mezi domaci stravou a prumyslove vyrabenou ve prospech te druhe, ale po te ji prave nic neni a blindi po tom mase ![]()
Kamosky pejska je mi lito, ale teda vek uz mel vysoky, at se ma uz jen dobre ![]()