Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@KačuliKačka přesně tak
a ještě jak tu jsou krámy, tak očmuchává, leze na postele, atd atd.
@bimbama nejspíš jak ho přenášíme do auta a zpět, sice je to max. 50 metrů vždycky, ale asi z toho. Začnu ho nosit v dece, ať se mu nevrátí. Možná bych mu měla něco dát na imunitu ještě. Slyšela jsem, že prý i kočky mohou to oscillo ty ampulky
Jinak ven vůbec nechodí, ale asi by o to stál, co jsem včera viděla.
@rainucha ono to může být i virového původu. Třeba Charlie vůůbec nechodil ven, byl jen doma a dodnes vet. neví, co to měl, že měl plíce plné vody. Infekční to nebylo, protože Sam a Lota byli naprosto v pořádku. Takže kdo ví, myslím, že když není až taková zima, že mrzne, tak pochybuju, že by prochladl při přenosu cca 50m ![]()
Hlavní je, že se na to přišlo brzy a léčíté ho ![]()
@KačuliKačka taky se mi moc nezdá, ale asi je to velká změna, ty teploty. ještě mám do toho nemocnýho muže, tak jsem zvědavá, kdy to na mě prskne.
No já jsem taková, že když se mi něco nezdá, tak s ním radši zajdu - přeci jen nejsem ještě tak zběhlá kočkomilka. S tím zubem jsem k vetovi nemusela
, ale tohle trvalo delší dobu, tak radši. Je nevím, jak ho donutit, aby nespal na těch dlaždicích, ale šel na deku
aby měl břicho v teple.
@quinny píše:
@Pája 01 slusi![]()
moc pekna soupravicka co je to za znacku jestli se muzu ptat, myslim tu co ma mala na sobe
je to koupené v tescu
je to jako Minnie
Sestricka Gwen taky lehava na dlazbe…zjistila jsem, ze chlupata deka ji vzdycky pritahne k lezeni, nejprve na ni tlapkama pochoduje na jednom miste a pak zalehne…zkus hebouckou deku…
@Pavlinax heboucky tu ma dve tri…taky po ni podupuje a vrni
ale moc na ni nespi.
Nevim, co je na tom studenym laka.
@rainucha to je jak s detma, pokud neumiraji v horeckach tak na lezeni muzes zapomenout ![]()
@Pája 01 diky za typ tam chodim rada, ale tohle jsem tam neobjevila, treba priste ![]()
Holky, Gardík si poslední dobou nezahrabává hovínka. Myslíte, že to může být součást „značkovaní“? Ještě jsem ho na kastraci neobjednala, přemýšlím o listopadu, ale tohle mě jen tak napadlo ![]()
U nas jsou taky nezahrabane bobky, resp. hrabou jinde ![]()
Jedna ze vcera ![]()
@rainucha
Gwen zahrabava skoro vzdy…cherry nikdy nebo temer nikdy…