Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24797
26.9.14 13:30

@rainucha Chudák. A kde k tomu přišel? Doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
26.9.14 13:40

@KačuliKačka přesně tak :) a ještě jak tu jsou krámy, tak očmuchává, leze na postele, atd atd.
@bimbama nejspíš jak ho přenášíme do auta a zpět, sice je to max. 50 metrů vždycky, ale asi z toho. Začnu ho nosit v dece, ať se mu nevrátí. Možná bych mu měla něco dát na imunitu ještě. Slyšela jsem, že prý i kočky mohou to oscillo ty ampulky 8o Jinak ven vůbec nechodí, ale asi by o to stál, co jsem včera viděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
26.9.14 13:49

@rainucha ono to může být i virového původu. Třeba Charlie vůůbec nechodil ven, byl jen doma a dodnes vet. neví, co to měl, že měl plíce plné vody. Infekční to nebylo, protože Sam a Lota byli naprosto v pořádku. Takže kdo ví, myslím, že když není až taková zima, že mrzne, tak pochybuju, že by prochladl při přenosu cca 50m :think:
Hlavní je, že se na to přišlo brzy a léčíté ho ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
26.9.14 13:54

@rainucha Pejskaři i kočkaři si hodně chválí Immunovet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
26.9.14 13:56

@KačuliKačka taky se mi moc nezdá, ale asi je to velká změna, ty teploty. ještě mám do toho nemocnýho muže, tak jsem zvědavá, kdy to na mě prskne.
No já jsem taková, že když se mi něco nezdá, tak s ním radši zajdu - přeci jen nejsem ještě tak zběhlá kočkomilka. S tím zubem jsem k vetovi nemusela :mrgreen:, ale tohle trvalo delší dobu, tak radši. Je nevím, jak ho donutit, aby nespal na těch dlaždicích, ale šel na deku :cert: aby měl břicho v teple.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
26.9.14 13:57

@bimbama díky, už na to koukám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
26.9.14 14:19
@quinny píše:
@Pája 01 slusi :potlesk: :potlesk: moc pekna soupravicka co je to za znacku jestli se muzu ptat, myslim tu co ma mala na sobe ;)

je to koupené v tescu :-) je to jako Minnie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2635
26.9.14 14:24

@rainucha

Gardik to zvladne, kdyz lita jak strestenej…pucinek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2635
26.9.14 14:27

@rainucha

Sestricka Gwen taky lehava na dlazbe…zjistila jsem, ze chlupata deka ji vzdycky pritahne k lezeni, nejprve na ni tlapkama pochoduje na jednom miste a pak zalehne…zkus hebouckou deku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
26.9.14 14:40

@rainucha ti naši taky lehávají na chladném místě… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
26.9.14 15:04

@Pavlinax heboucky tu ma dve tri…taky po ni podupuje a vrni :) ale moc na ni nespi.
Nevim, co je na tom studenym laka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
26.9.14 15:38

@rainucha to je jak s detma, pokud neumiraji v horeckach tak na lezeni muzes zapomenout :lol:

@Pája 01 diky za typ tam chodim rada, ale tohle jsem tam neobjevila, treba priste 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
28.9.14 11:26

Holky, Gardík si poslední dobou nezahrabává hovínka. Myslíte, že to může být součást „značkovaní“? Ještě jsem ho na kastraci neobjednala, přemýšlím o listopadu, ale tohle mě jen tak napadlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
28.9.14 11:42

U nas jsou taky nezahrabane bobky, resp. hrabou jinde ;-)

Jedna ze vcera :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2635
28.9.14 12:40

@rainucha
Gwen zahrabava skoro vzdy…cherry nikdy nebo temer nikdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný