Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2635
21.9.14 21:22

@Pája 01
:dance: :srdce: :dance:
krasnaaaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
21.9.14 22:19

Holky mám dotaz - můžou kočky plakat? Dneska Gardíkovi dvakrát teklo z oka, pokaždé z levého. Nebylo to nic barevného ani hnis, prostě jen voda. Objeví se to takhle na den třeba jednou za 14 dní, tak to nijak neřeším. Ale dneska to bylo už podruhé. Díky za rady. V úterý jedeme k vetovi, tak se ho na to zeptám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
22.9.14 06:27
@Pája 01 píše:
Ahoj ženy tak máme ode dneška nové koťátko. Narodila se v 9:22 a ma 3280g a 48 cm

Páji, ta je nádherná, princeznička maličká :hug: Přeji vám oběma, at jste zdravé, maličká roste jen do krásy a dělá vám všem jen radost :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
22.9.14 08:20

@rainucha Spíš mu něco spadlo do oka :think: tak zaslzelo, aby se to vyplavilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
22.9.14 10:28

@Pipet No vidíš, to mě nenapadlo - je fakt, že se to stalo asi 3× za celou dobu, co ho máme, takže možná nějaký prach. Chudák, vypadal, jako když pláče :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
22.9.14 12:11

@Pája 01 jee kocicka nadherna :kytka: moc gratulujeme :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
22.9.14 19:13

Máme čtyřmesíčního mainského mývalího kocoura. Asi je v pubertě - ač odmala naučený na kočkolit, v posledním týdnu se nám dvakrát vys… jinde, než by měl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
22.9.14 23:30

@Amalka0
Puberta?
Jedině, že by „s někým zápasil“ o teritorium, ale nevím.

Má dostatečně často čištěný písek? Setkala jsem se i s tím, že kočka už po „malé“ nechtěla jít na stejné WC.

Nebo může mít také zácpu. Zažila jsem podobný problém u hodně huňaté kočky, která byla málo vyčesávaná a ani běžná dávka pasty na bezoáry jí nestačila. Mainské mývalí jsou taky hodně chlupaté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3099
23.9.14 04:31

@Amalka0 nas kocour to zacal delat na „stary kolena“ taky - nastesti jen na dlazky pred zachodem. Bud kdyz ma pocit, ze uz potrebuje vycistit pisek, nebo na truc, kdyz ho nastvem (napriklad nedostane rano konzervu, ale jen gtanule :-D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
23.9.14 04:35

Naše kočka taky nechce znova na záchod, když už tam jedno ho..o má :) Klidně jde k psovi do pelechu. Dělala to, jak jsem měli takové ty krystaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
23.9.14 06:20

@Amalka0 nám to začal dělat kočičí dědouš, pročůral mi koberce v kuchyni, pak čůral za sporák (a to bylo něco než jsme na to přišli). Dali jsme mu další wc do kuchyně a je klid ;-)
Jinak máme teda 3 kočičáky a 3 záchůdky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
23.9.14 11:22

@hellivete No kromě něho máme ještě kočku - ta ho nemá moc ráda (je to venkovní kočka, domu chodí jen občas, záchoduje venku).

@czaky Možná to dělá na truc - má zákaz skákat na stůl, tam to má ale rád – má výhled a přehled, co se kde děje :)

@sarink On to je schopný udělat, i když má čerstvě vyčištěno :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
23.9.14 14:33

Zkuste ho přistihnout při akci nebo zkontrolovat výsledek, jestli nemá problém s tlačením nebo parazity. Může je přinést venkovní kočka.
Někdy se taky nemusí zamlouvat stelivo. Naše odmítají cokoliv kromě bentonitového písku.

Ale může to být i opravdu boj o dominanci. Kocourek roste a tím spíš pokud s kočkou nevychází a ona tráví hodně času venku, může mít pocit, že je to „jeho“. V přírodě si prý kočky značí hranice kromě značkování taky umístěním výkalu do rohu území. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
23.9.14 18:54

@Pája 01 Moc krásná, gratuluji :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
24.9.14 15:57

Ahoj holky :mavam:
všem moc děkuji za přání. Dneska už nás pustili domů a kocouři zatím nikde :-D tak jsem zvědavá až nás uvidí jak budou reagovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný