Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Pavlinax Mně se na Britkách líbí ta jejich hlava - nádherná, mohutná. To je krása. Měli by vymyslet nahou Britku, třeba by to moje alergie zvládla.
@bimbama píše:
@Pavlinax Mně se na Britkách líbí ta jejich hlava - nádherná, mohutná. To je krása. Měli by vymyslet nahou Britku, třeba by to moje alergie zvládla.
však ty už mas nahatku nebo se pletu?
@Pavlinax píše:
však ty už mas nahatku nebo se pletu?
Já nemám žádnou kočku
Já mám 4 psy.
@bimbama chodime podle toho kdo ma kdy cas a pak vikendy…to jsou v planu dlouhe prochazky a vylety na hory ![]()
Pipet…gumaky urcite a mam vyhlidnute nove outdoorovky od Loapu v akci (doufam ze akce vydrzi do vyplaty
@KačuliKačka Kup gumáky i Bruníkovi…
https://www.facebook.com/video.php?…
Já se tu válím smíchy… chudáci malí.
Pro velky uspech mame blechy ![]()
Asi nema smysl davat pipetu dokud nevysaju ze? Musime koupit vysavac
uz jsem vyhodila pelech z prepravky a vydenzifikovala ji. Ja se picnu, fakt
Aspon ze na plicich uz nic nema. Za 14 dni mame jit znovu pro pipetu nebo tabletu.
A jeste holky mi poradte jak proti zubnimu plaku a jak predejit zanetu dasni…cistit zuby asi nebudeme, ale neco, co se dava treba do konzervy a pomaha to.
@rainucha na zuby mořská řasa kelpa. Odkaz nedám jsem na mobilu. Doma všechno vystrikat proti blechám. Používala jsem biokill ale pozor ať je pořádně uschne než tam pustíš kocoura, je pro kočky jedovatý. Ale naším se nic nestalo.
@rainucha Taky doporučuju kelpu, i když taky není stoprocentní.
Např.
http://www.richbarf.cz/…a-rasa-kelpa
Ona ten zubní kámen změkčí a potom jde seškrábnout i nehtem. Ze začátku mi fungoval (Aranka z množírny, zuby měla katastrofální a ten smrad
) a pomohlo ji to. Za to nedoporučuju ultrazvuk (dělali nám při narkoze). Sice zuby krásný, ale během dvou měsíců vypadaly stejně, jako před tím.
@Pavlinax píše:
@bimbamano to je teda nadílka…
No jo. Já sem až tak úplně nepatřím. Ale kočky jsme měli celé moje dětství. Bydlela jsem s babičkou a ta měla v bytě tři kočky, které byly jen doma. Už ale není ani jedna.