Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@KačuliKačka cetla jsem oSamikovi nejedl cerstve maso? Ta nase opice to nekdy ma po mase nedelala bych z toho vedu
snad nebudu oznacena za nezodpovednou ![]()
@quinny že by tě kousla krvelačná blecha???
![]()
Syrové nejedl teď, ale je fakt, že vybírám písek já povětšinou a doteď jsem nic podobného nenašla. Jako jinak je fakt pořád stejný, bobek. Kdyby se k tomu přidalo třeba nechutenství, mňoukání, stranění se nás, tak bych asi řešila.
Ale včera jsem si udělala rohlík se šunkou a prevít si klidně dovolil mi přímo z rohlíku krást šunku co trčela ven
Uvidíme no…
@KačuliKačka ted me napadlo jestli neni cas uvazovat o ebole jak se to projevuje
![]()
Myslim ze Samik bude v poho taky to mohl byt jen tuzsi bobek po vsech tech dobrutkach ![]()
Ahoj holky, kdyby tady byla nejaka chovatelka z Ostravy a okoli, rada bych nabidla krmeni a to syrove hluboce mrazene maso. Mame specialni balicky i pro kocky-jemne mlete. Vice info do zprav nebo mrknete na http://eshop.barf-krmiva.cz/ ![]()
Ahoj holky
,
jdu za vami zase pro radu… blizi se nam preockovani a uz ted jsem z toho trochu ve stresu. Nase kocicka totiz pri tom ockovani hrozne vyvadi. Minule jsme ji museli zabalit do deky a silou ji drzet a bylo mi ji hrozne lito. Ikyz podil na tom mela hkavne doktorka, protoze byla hrozne protivna a vubec si ke kocicce nenavazala kontakt. Nemate nejaky figl, jam to zvladnout lepe, krom toho vychytat teda druhou vetku? Treba ji necim rozptylit, nebo ji dat mnamku?
Budu rada za nejaky postreh.
vsem vam a vasim kocickam preji krasny den a doufam, ze marodum uz je lepe…
Tohle je nase Joanka
Tak jsem viděla novou reklamu na GE a zase s kocourem. Ten je prostě perfektní, úplně ho miluju. Už se těším zase na další - novou reklamu.
@hipisek84 Pochybuju… Prostě to udělat rychle a je to.
Ona cítí ty pachy ostatních vystresovaných zvířat, cítí tvůj stres, tu desinfekci, sama je ve stresu z cizího prostředí.
Takže jeden pokus bez osušky a pak ji když tak znova zabalit, píchnout, strčit do přepravky. Jíst podle mě stejně nebude.
Já musela našeho kocoura motat do osušky 2× denně - dát mu kapky do uší. Líto mi ho bylo, ale udělat se to muselo. Za mě rychlá akce - stres po kratší dobu.
@bimbama Já stihla jen konec
Takže doufám, že na ni zase narazím.
Dobrý večer, eMiminovské kočičí mámy,
prosím vás, pusťte mě na chvilku mezi sebe a naládujte mě cennými radami. Dnes jsme si přivezli domů dva osmitýdenní kocourky venkovské číči domácí
A já bych ráda věděla, jak se o ně co nejlépe starat.
Aktuálně spí v košíku u topení v obýváku, v kuchyni mají pod oknem misku s nějakými šedými kamínky na čůrání a u druhé stěny misku se syrovým masem a s vodou. Nejsou očkované, asi nejsou odčervené. Žily v domě s výběhem na zahradu. To bych chtěla zachovat, jen netuším, jak se to dělá, hlavně je polovina října a ti prckové mají krátkou srst..
Tušíte správně, o kočkách nevím nic, zatím jsem zjistila, že těstoviny nejí a vygooglila, že jsou masožravci. Prosím, pomozte a poraďte pejskařce ![]()
@Boculka píše:
Ahoj holky, kdyby tady byla nejaka chovatelka z Ostravy a okoli, rada bych nabidla krmeni a to syrove hluboce mrazene maso. Mame specialni balicky i pro kocky-jemne mlete. Vice info do zprav nebo mrknete na http://eshop.barf-krmiva.cz/
Ku Praze se náhodou expandovat nechystáte? ![]()
@Sluka píše:
Ku Praze se náhodou expandovat nechystáte?
Ale v Praze je jinak plno „barfařských“ obchodů. Tam je to v pohodě.
@Sluka určitě bych koťátka min. 1-2 měsíce držela jen doma, aby si zvykly, že toto je jejich domov. Až pak pomalu a opatrně pouštět ven - mamka měla taky kotě, bylo jen doma, až tak za dva měsíce s ním chodila jakoby na procházku po zahradě, časem se naučila otvírat si sítované dveře na terase sama a tak za hodinku vždy seděla na okně, že chce domů
v zimě všichni dřepěli doma (měla 4 venkovně-domácí kočičky).
Naši se učili baštit i kotěcí granulky, můžeš dát tvaroh či jogurt s piškoty, měkký sýr (náš nejstarší miluje i tvarůžky), uvařit nekořeněný a nesolený vývar s masem a smíchat jim to s namočenými granulemi (kuřecí, hovězí), koupit kotěcí kapsičky
Syrové maso bych jim dala až po odčervení, zatím jsou malinkatí, byli zvyklí pít jen od maminky příp. pochroupat její granule či trošku kapsičky.
Denně vybírat bobky a hrudky z písečku (kočičího wc)ať chodí pěkně čůrat a kadit na písek a ne jinam (občas si vyberou jiné místo, tam se vyčůrají - šoupni jim tam další záchůdek), na veterině koupit určitě tablety na odčervení dle váhy koťátek - určitě poradí i s případným očkováním. zatím jsou to miminka a musí povyrůst, nabrat i na váze ![]()
Určitě budou rády za hračky - kuličky z papírů, př. nějaká drobná věci přivázaná třeba k židli na provázku nebo stužce, malé plyšové myšky, pingongové míčky (jen v noci dělají skvělý rámus
)
No a pak ještě mazlit, mazlit a mazlit ![]()
@bimbama píše:
Ale v Praze je jinak plno „barfařských“ obchodů. Tam je to v pohodě.
Brali jsme třeba od Vetamixu, ale to mohu dát i kočkám? Nemají nějaké jiné složení? Holky, já se ptám jako id.ot, ale radši tu být za blba než mít neduživá zvířata..