Kočičí diskuse

• Fotoalbum (3327)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20155
19.10.14 20:36
@Pipet píše:
Já na zlobící kočky syčím, reagujou :mrgreen:
na chvíli :twisted:

Vyzkouším :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
19.10.14 20:39

Holky, a víte, proč kočky jedí ty kamínky ze záchodu? Snažím se je to odnaučit, snad pomůže i změna podestýlky. Začaly mi tedy chodit do hlíny v květináčích, což mi přijde lepší než ty kamínky, ale.. Něco jim chybí? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
20.10.14 06:40

@Sluka tak na ty naše platí syčení „ssssssakra co tam zase děláš“ :lol: a pak „mazej dolů“ Ale třeba nejstarší se rád nahřívá na sluníčku a ono svítí i na konferák, takže tam leží, kouká a čeká, až přijdu na jistou ´vzdálenost, kdy usoudí, že už by z toho něco mobhlo být (plácnutí nebo tak) a raději mizí.

U těch dvou starších nebyl problém naučit, u nejmladšího se to neobešlo bez plácnutí a sem tam shození dolů, on je totiž oprsk jak prase :lol:

Ale naučili se všichni.

S kytkama neporadím, resp. s hlínou. Ti naši ožírají akorá mučenku a buganvilii. Písek máme jemný Zverlit, takže ho akorát sem tam vyhrabou mimo wc, ale to jen zametu a dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
20.10.14 06:58

Jinak zdravím po náročném víkendu.
V sobotu jsme si střihli tůru v Jeseníkách přes údolí Bílé Opavy na PRaděd a zpět. Celkem 21 km, 17 lidí a 20 psů :) Všichni to dali přes můstky, žebříky a skály. Fakt luxus.
Jen teda nademnou vyhrál po třítýdenním boji bacil a pěkně mi to sedá na průdušky (asi byla blbost jít jen v tričku s dl. rukávem při +10°C). Včera jsem prolenošila celý den, i když mě to táhlo ven, když bylo tak nádherně.
Přidávám pár foteček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
20.10.14 07:45

@KačuliKačka Fotky pěkné, kdo tam má bílou saluku?
My včera pouštěli draka, děti absolutně u vytržení. Nakonec jsme museli jet koupit ještě jednoho, protože jeden na dva prcky je ukrutně málo.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
20.10.14 08:01

@Sluka jedna holčina, má všechny tři saluky - fenky. A holky byly úžasné, vyběhly každou skálu, žebříky i schody ze dřeva ;-) Byli jsme středem pozornosti všude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
20.10.14 08:45

@KačuliKačka To je paráda - kvůli takových výletům bych si i psa pořídila, kdyby to šlo, je to super. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
20.10.14 08:51

Ahoj, sice mi tu nikdo neporadil :D Ale nevadí, oko už je v pořádku. Tak nevím co s ním měl. Jeli bychom dneska na veterinu, takhle ale pojedeme až další týden na očkování. Ať nemá moc stresu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
20.10.14 09:02

@kklarysek my naštěstí nemáme s očíčkama všech tří problémy, tak nemáme žádnou radu… ale hlavně že už je bobínek v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
20.10.14 09:04
@rainucha píše:
@KačuliKačka To je paráda - kvůli takových výletům bych si i psa pořídila, kdyby to šlo, je to super. :)

Ona je hlavně super parta pejskařů… fakt, někdo navrhne výlet, banda se přidá nebo nepřidá a pak se to už realizuje. Prostě kdo chce, jede a vždy je legrace a fajn ;-)
I když tento výlet má i tu špatnou stránku - jedny natažené vazy v kotníku - ortéza a berle, dašlí má koleno v háji, no a já si jdu dnes pro atb na průdušky :lol: Ale prý i kdyby na vozíčku, příště jedou nemocňáci zase :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
20.10.14 09:43
@KačuliKačka píše:
@Sluka jedna holčina, má všechny tři saluky - fenky. A holky byly úžasné, vyběhly každou skálu, žebříky i schody ze dřeva ;-) Byli jsme středem pozornosti všude :lol:

Ségra má taky tři saluki. Teda už jen dvě, protože ta nejstarší potvora mi ryje záhony u mě před barákem :cert: Budou se znát. Jestli se nepletu, tak bílou saluku tu má jen jeden člověk, import z Portugalska, tuším.. Viděla jsem ji jednou jako štěně, krásná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
20.10.14 09:46

@Sluka možná jo, bydlí v Kopřivnici. Jen teda v tom množství hafanů mi v hlavě neutkvěla jména feneček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
20.10.14 09:46
@KačuliKačka píše:
Ona je hlavně super parta pejskařů… fakt, někdo navrhne výlet, banda se přidá nebo nepřidá a pak se to už realizuje. Prostě kdo chce, jede a vždy je legrace a fajn ;-)
I když tento výlet má i tu špatnou stránku - jedny natažené vazy v kotníku - ortéza a berle, dašlí má koleno v háji, no a já si jdu dnes pro atb na průdušky :lol: Ale prý i kdyby na vozíčku, příště jedou nemocňáci zase :lol:

:mrgreen: No jo, stane se.. Spolužáci z vejšky každý rok pořádali přechod rumunských hor - pokaždé to někdo zdravotně odnesl a předčasně se vracel do ČR..
Když se sejde parta pejskařů, je to fajn, ségra má, myslím, nejvíc kamarádek právě od Saluk :)
Já si asi příští štěně pořídím podle toho, jací lidé jsou ve kterých klubech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
20.10.14 10:22

@Sluka u nás je dokonalý mišung plemen i kříženečků :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
21.10.14 14:11

Holky, dneska jdu konečně do té kočičí kavárny, budu fotit a hodnotit, a pak to sem pošlu, jaký to bylo super (jakože bude) :) Vezmu jim tam nějaké hračky, které nechce ten náš rozmazlenec. Dám si horkou čokoládu, zákusek, pomuchluju kočandy a pak se mi bude líp pracovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný