Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20155
22.10.14 09:37
@rainucha píše:
@Sluka Celý víkend - Výstaviště Letňany. Vstup 100,– :) Je to světová výstava - po 14 letech v Praze - takže obrovská akce to bude.Jinak já používám stelivo Tigerino, jsem s ním spokojená, super hrudky a vydrží dlouho, mám ještě lopatku s velkýma dírkama, takže to ministelivo propadne a vyhazuju fakt jen čůrání a bobky :)

Díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
22.10.14 09:40
@Pipet píše:
@rainucha Jo, pravdivý článek :mrgreen:@Sluka u nás mají Zverlit v obyč obchůdku s krmivem… Ale když tak objednej z netu. :nevim:

Pipet, já už objela tři zverimexy ve městě u vesnice, co teď bydlím, všude na mě koukali jak zjara, a kdžy jsem řekla Čiči, tak si mysleli, že si to pletu s kočkolitem :zed: Tak jsem zaúkolovala muže u nás doma, a přivezl BioCats, že u nás to taky neznají :roll: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
22.10.14 09:44
@rainucha píše:
@quinny Tak to holky budete muset přijet! Na kukandu. Ráda vás přivítám :)
Já se nemůžu dočkat výstavy. V sobotu s mamkou vyrazíme, aspoň to oběhneme a pokoukáme po kočkách. A chci se tam zeptat na to silikátové stelivo, fakt o něm uvažuju, ale nevím, jestli by si zvykl. Ale těším se na ty velikány mainky nebo norské lesní :dance:

jee to ti budu zavidet, ja uz se nikam nezenu a s prckem pak taky ne. To by se kocky asi rychle poschovavaly :andel: :mrgreen:

@KačuliKačka jaci to dokonali pomocnicci, skoda ze s tebou nemuzou do prace co :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
22.10.14 09:48

@rainucha jee to je uzasnej clanek :pankac: :lol: no neco pro moje hormony :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
22.10.14 09:55

@Sluka Ale Biokats je hodně podobný Zverlitu :think: možná ještě o chlup lépe hrudkuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
22.10.14 10:08

@quinny Samíka jsem tady jednou na chvíli měla, prošmejdil všechny kancly, nechtěl se vůbec s nikým mazlit, hlavně ňufat a šmejdit :lol: On je v tomto jedinečný… ale být tady, tak by si vylezl na nejvyšší skříň a byl by jako v nebi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
22.10.14 10:14
@Pipet píše:
@Sluka Ale Biokats je hodně podobný Zverlitu :think: možná ještě o chlup lépe hrudkuje.

Tak jestli biocats hrudkuje lépe, pak zverlit nechci 8o Vlastně.. Já dnes vysypala poslendí dávku toho štěrku, co jsem měla ještě od paní, co mi koťata dala, tak uvidím, co ten BioCats.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
22.10.14 11:03

@quinny No právě - ještě musím stihnout pár akcí, než budu mít velkej pupen, od Novýho roku už se budu jen ploužit a budu myslet na to, jaké to bylo bez „zodpovědnosti“ :mrgreen: O hormonech mi ani nemluv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
22.10.14 11:51

@rainucha noo ja uz se prave valim tak nic :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
22.10.14 11:51

A tady neco pro pobaveni. Jen me u toho nejde zvuk, skoda, treba vam pujde

https://www.facebook.com/video.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
22.10.14 12:41

@quinny Krásný video, jsem se zasmála.
Jinak ahoj - jak se daří? Bude to štír, nebude to štír??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
22.10.14 12:55

@bimbama ahoooj nojono uz jsem smirena ze to bude stirka :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
22.10.14 13:00

@quinny tsss… nevím, co máš proti štířkám :lol: :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
22.10.14 13:02
@quinny píše:
@bimbama ahoooj nojono uz jsem smirena ze to bude stirka :oops: :mrgreen:

Tak alespoň nám rozšíří řady. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
22.10.14 13:19

@rainucha super článek :lol: já se na ty naše potvůrky zlobím a ony to vlastně dělají pro nás - dlužím jim omluvu.

Snad nevadí, že jsem se mezi vás přimíchala, doma totiž máme slušnou kočičí bandu, a tak jsem ráda, že nejsme zdaleka jediná domácnost s prckem, " postižená " kočkama. ;)

Jinak tady jsou ti naši chlupáči, kdyby chtěl někdo mrknout http://silesia-star.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný