Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
No jasny ptam se jako blbec ale ja fakticky s kockama nemam zkusenost, takze treba se obavam nejakeho boleni briska a tak…vim ze tchyne dava kocce fakt snad vsechno
ale me to prijde přehnaný. A co neco z domaci stravy? Nejakou omacku s ryzi nebo testoviny ci brambory?
@Nii3 jeee tomate borderku?? Tady je to takova kocko-psi diskuse ![]()
@lussinka domácí stravu bych fakt úplně vynechala, je to zbytečné a kočce lidské jídlo může spíš uškodit. @Pipet má pravdu s tím mlékem, z toho mají kočky akorát tak průjem. To přemražené maso je dobrý nápad. ![]()
Občas taky koupíme kus masa, nakrájíme ho na kostičky, které dáme zamrazit a potom dle potřeby rozmražujeme, nakrájíme na menší kousky a dáváme to jednou za čas kočkám na přilepšenou místo konzervy nebo koťatům, když pomalu přecházejí z mléka na pevnou stravu. ![]()
@KačuliKačka nene, je to kříženec, ale s borderkou trošku stříknutý ![]()
@lussinka Já maso pytlíkuju, zamrazím a pak jen vyndávám pytlíky - mám to tak jednu porci
Kupuju kuřecí - hovězí je moc drahý a bojím se, že by pak už to kuřecí nechtěl ![]()
@KačuliKačka píše:
@quinny tsss… nevím, co máš proti štířkám![]()
![]()
@Sluka píše:
Holky, asi se mi budete smát, ale jsem majitelka čínských naháčků a mým snem je mít čínské naháčky, kočky Sphynx a plešatá morčátka
A můj muž to absolutně nechápe
my se nastesti sesli mozna s nahatkou dokonce prisel prvni chlap ![]()
Skoda ze to ipad nepobere, to by byla fotka. Lezi ve stole v policce a likviduje masazni micek a ty zvuky
![]()
Ahoj, my jsme opět hlídali. No o zábavu bylo postaráno všechny noci…
![]()
No a z našeho chlupáče a naháče se stali milenci…asi to, že ten jeden nemá kule dělá divy ![]()
@RyBANA To jsou dokonalé fotky. ![]()
Příspěvek upraven 22.10.14 v 20:49
@Pipet njn ale ja jsem vaha tak jsem chtela vahu a jedna nejmenovana pribuzna kterou vubec nemusim je stirka toz tak no, ale uz je to jeji boj ![]()
@RyBANA jsou bozi. ![]()
Zavidim ten balkon, no nas by tu sousedi zakousli, nesmime si ho ani zasklit ![]()
@quinny Děkuji moc ![]()
Já vám teda holky tiše závidím ty naháčky, nemusíte řešit všudypřítomné chomáče chlupů a navíc jsou nááádherní. Má tahle kočka nějaká výraná negativa - že by třeba byla příliš hlučná, nespolečenská nebo já nevím co? ![]()
Jsou boží, ale Alfons je strašně nevychovanej!
Fakt, jen se někde něco šustne, hned tam je - takže uvařit něco je nemožný, protože furt sundávám kočku, která absolutně nereaguje na žádný syčení, tleskání, náznaky máchnutí
Je vidět, že jeho panička kuchyň nepoužívá
Moje nervy toto, už na ty naše homosexuály nebudu nikdy nadávat ![]()