Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
791
22.10.14 17:41

No jasny ptam se jako blbec ale ja fakticky s kockama nemam zkusenost, takze treba se obavam nejakeho boleni briska a tak…vim ze tchyne dava kocce fakt snad vsechno :think: ale me to prijde přehnaný. A co neco z domaci stravy? Nejakou omacku s ryzi nebo testoviny ci brambory?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
22.10.14 17:48

@Nii3 jeee tomate borderku?? Tady je to takova kocko-psi diskuse :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
22.10.14 17:53

@lussinka domácí stravu bych fakt úplně vynechala, je to zbytečné a kočce lidské jídlo může spíš uškodit. @Pipet má pravdu s tím mlékem, z toho mají kočky akorát tak průjem. To přemražené maso je dobrý nápad. :palec:
Občas taky koupíme kus masa, nakrájíme ho na kostičky, které dáme zamrazit a potom dle potřeby rozmražujeme, nakrájíme na menší kousky a dáváme to jednou za čas kočkám na přilepšenou místo konzervy nebo koťatům, když pomalu přecházejí z mléka na pevnou stravu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
22.10.14 17:54

@KačuliKačka nene, je to kříženec, ale s borderkou trošku stříknutý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
22.10.14 17:56

@Nii3 vypada jako spravny rostacek ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
22.10.14 18:14

@lussinka Já maso pytlíkuju, zamrazím a pak jen vyndávám pytlíky - mám to tak jednu porci :) Kupuju kuřecí - hovězí je moc drahý a bojím se, že by pak už to kuřecí nechtěl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
22.10.14 20:31
@KačuliKačka píše:
@quinny tsss… nevím, co máš proti štířkám :lol: :cert: :lol:
:pocitac: :pocitac: svagrovku ale jak rikam uz jsem smirena. Vybrala si to palice dubova tak to ma mit, uz ji do toho nekecam :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
22.10.14 20:38

@Nii3 vitej. Smecka moc pekna :potlesk: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
22.10.14 20:41
@Sluka píše:
Holky, asi se mi budete smát, ale jsem majitelka čínských naháčků a mým snem je mít čínské naháčky, kočky Sphynx a plešatá morčátka :srdce:
A můj muž to absolutně nechápe :(

my se nastesti sesli mozna s nahatkou dokonce prisel prvni chlap :palec:

Skoda ze to ipad nepobere, to by byla fotka. Lezi ve stole v policce a likviduje masazni micek a ty zvuky :oops: :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
22.10.14 20:46

Ahoj, my jsme opět hlídali. No o zábavu bylo postaráno všechny noci… :roll: :lol:
No a z našeho chlupáče a naháče se stali milenci…asi to, že ten jeden nemá kule dělá divy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
22.10.14 20:48

@RyBANA To jsou dokonalé fotky. :pankac:

Příspěvek upraven 22.10.14 v 20:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
22.10.14 20:48

@Pipet njn ale ja jsem vaha tak jsem chtela vahu a jedna nejmenovana pribuzna kterou vubec nemusim je stirka toz tak no, ale uz je to jeji boj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
22.10.14 20:51

@RyBANA jsou bozi. :pankac:
Zavidim ten balkon, no nas by tu sousedi zakousli, nesmime si ho ani zasklit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
22.10.14 20:58

@quinny Děkuji moc ;)

Já vám teda holky tiše závidím ty naháčky, nemusíte řešit všudypřítomné chomáče chlupů a navíc jsou nááádherní. Má tahle kočka nějaká výraná negativa - že by třeba byla příliš hlučná, nespolečenská nebo já nevím co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
22.10.14 20:59

Jsou boží, ale Alfons je strašně nevychovanej! :lol: Fakt, jen se někde něco šustne, hned tam je - takže uvařit něco je nemožný, protože furt sundávám kočku, která absolutně nereaguje na žádný syčení, tleskání, náznaky máchnutí :lol: Je vidět, že jeho panička kuchyň nepoužívá :lol: Moje nervy toto, už na ty naše homosexuály nebudu nikdy nadávat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný