Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20155
22.10.14 15:34

Holky, asi se mi budete smát, ale jsem majitelka čínských naháčků a mým snem je mít čínské naháčky, kočky Sphynx a plešatá morčátka :srdce:
A můj muž to absolutně nechápe :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
22.10.14 15:35

@Nii3 nejumazlenější je náš dědouš… zrzavý peršan, má už 11,5 roku, takže ted už je takový spací kočičák. Druhý zrzouš darovánek je pěkné číslo.. ale až teď ve 4 letech objevil mazlení, do té doby to byla neřízená střela a ještě kolikrát je :lol:
Ta trikolora kočička, tak je nemazel, nalezená, ale ona tak nějak existuje s námi, přijde se pomazlit tak 1× za měsíc max. na pár minut a konec.

Hafan, to je věc jiná, to je přísavka neskutečná, je to čertík, andílek, čuník první třídy a hlavně moje zlatíčko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
22.10.14 15:36
@Sluka píše:
Holky, asi se mi budete smát, ale jsem majitelka čínských naháčků a mým snem je mít čínské naháčky, kočky Sphynx a plešatá morčátka :srdce:
A můj muž to absolutně nechápe :(

Mnoho chlapů hodně věcí nechápe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
22.10.14 15:39

@Sluka Chlapi nechápou základní potřeby, natož tyhlety ženské :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
22.10.14 15:41

Už je to tady - http://zpravy.aktualne.cz/…025900fea04/?…

A já jdu v pátek na svatbu ve Vrchlabí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
22.10.14 15:50
@rainucha píše:
Už je to tady - http://zpravy.aktualne.cz/…025900fea04/?…A já jdu v pátek na svatbu ve Vrchlabí :D

Bez legrace (máme na severu v horách chalupu) - tam opravdu bývá diametrálně odlišné počasí od zbytku republiky.. My kvůli tomu jedeme o víkendu uzavřít vodu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
22.10.14 15:53

@Sluka @rainucha u nás v Beskydech na Lysé Hoře už je taky sníh. Kamarád co jezdí zásobování tam dneska nevyjel :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
22.10.14 16:00

@KačuliKačka máte to doma pěkně rozdělené a s hafíkem vám to fakt moc sluší, jste sympatická dvojka. :palec: Přestože to je teda kočičí diskuze, tak taky zasílám pár obrázků toho mého parťáka. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
22.10.14 16:04

Ženy, nestrašte se sněhem! 8o My ještě musíme nahodit omítky na baráku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
22.10.14 16:17

Ahojky kočky, neprocitala jsem vsechny komentáře je jich tu totiz fakt hodne a ja na to nemam moc casu :lol: manzel s dcerkama prinesl domu kotě a ja nikdy kocku nemela.Teda jednou jsme meli ale asi jen dva mesice ale pak se nam asi zatoulalo venku…a tak me zajímá co krome granulí a konzervy papá. Neco z domaci stravy co je vhodne a co naopak ne. A jak se da naucit aby neskrabalo sedacku a nekradlo jodlo ze stolu apod…zda se da naucit stejne jako pes. Jinak je moc cistotne a vcelku hodne jmenuje se Mikeš, je cerny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
22.10.14 16:49

@KačuliKačka To je hrůza. Snad to nebude tak hrozný - nemám na pátek moc velký výběr oblečení vzhledem k velkému bubnu :D Chci si vzít legíny, lodičky, tuniku, sáčko. Snad za tu hodinu nezmrznu :D
@Nii3 Správňáckej parťák :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
22.10.14 16:55

@lussinka nevím jak ostatní tady, ale my dáváme kočkám převážně granule, občas jim na přilepšenou koupíme nějakou konzervu ( kde je víc masa než pouhá 4% ), denně musí mít k dispozici čerstvou vodu a co se toho škrábání týče - na trhu je hromada škarabadel pro kočky. Stačí jen nějaké malinké, které se třeba přimontuje na futra. Máš výhodu, že máš doma kotě, kočka není hloupé zvíře, můžeš ji naučit, že nebude skákat na linku, škrábat sedačku, krást jídlo z talíře apod..jen jí to musíš ze startu hned zatrhnout a nedělat ústupky. Ony to ty potvůrky občas zkoušejí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
22.10.14 17:08

@lussinka Kočky by kupovaly myši :lol: ale tak spokojí se i s hovězím :mrgreen: nebo rybou… Syrové, přemražené.

@Sluka Jé, naháčci :dance: Potvrzuji nechápavost mužů :zed:

@Nii3 oooo 8o :srdce: My máme kocoura nalezence, ale podezřívám ho, že nějaký děda nebo babička byl ragdollí krve.

@quinny Co jako se štírama? Majda má teď v sobotu narozky a krom toho, že je vzteklá až za roh a věčně spolu bojujeme o poslední slovo (já lev…), tak je zlatíčko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
22.10.14 17:30

@Pipet jako opravdu? Slysela jsem ze se nema kockam davat mliko je to pravda? A muze kote nejake mensi mnozstvi syroveho masa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
22.10.14 17:36

@lussinka No… proč by masožravec nemohl maso :nevim: jen mu dej. Asi ale zpočátku opatrně, když na něj není zvyklý, ať se neposrajdí.

Mlíko ne, dělá jim blbě mléčný cukr. Ale dají se koupit upravená kočičí mlíka. Jako pamlsek… Žádný dospělý savec nepotřebuje mlíko. Natož mlíko úplně jiného živočišného druhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný