Kočičí diskuse

• Fotoalbum (3327)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20296
22.10.14 21:01
@Nii3 píše:
@quinny Děkuji moc ;)Já vám teda holky tiše závidím ty naháčky, nemusíte řešit všudypřítomné chomáče chlupů a navíc jsou nááádherní. Má tahle kočka nějaká výraná negativa - že by třeba byla příliš hlučná, nespolečenská nebo já nevím co? :lol:

Taky si říkám, co to bylo za nápad pořídit si tohle 8o :mrgreen:
A proto je ten druhej nahej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
22.10.14 21:04

No furt lepší ty delší měkké chlupy, co prostě udělají v koutě chomáč :mrgreen: než krátké tvrdé chlupy zapíchané do všeho. Neodstranitelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
22.10.14 21:06

@Pipet tak to souhlasím, proto máme i psy doma chlupaté a né krátkosrsté :palec: ale Sphynx nelíná, ne? Vždyť nemá co. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
22.10.14 21:09

@Nii3 Sphynx asi ne :mrgreen:
Já mám v bytě chlupáče právě s delší srstí a ještě máme obyč vesnického kocoura myšilova venkovního. A čistit jeho pelíšek, nebo když náhodou zavítá dovnitř, to je něco :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
22.10.14 21:28
@Nii3 píše:
@quinny Děkuji moc ;)Já vám teda holky tiše závidím ty naháčky, nemusíte řešit všudypřítomné chomáče chlupů a navíc jsou nááádherní. Má tahle kočka nějaká výraná negativa - že by třeba byla příliš hlučná, nespolečenská nebo já nevím co? :lol:

ta nase je tak spolecenska, ze vychova ve smyslu nekam nesmis se u nas mirne minula ucinkem…je proste vsudypritomna…obzvlast pokud je tam nejaky zajimavy dvounozec… Proste asistent naprosto u vseho :mrgreen:
Nekdo to hur nese :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
22.10.14 21:29

@Nii3 sphynx nelina ta maximalne spini jak hornik kdyz je nevykoupana :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
22.10.14 22:02
@lussinka píše:
Ahojky kočky, neprocitala jsem vsechny komentáře je jich tu totiz fakt hodne a ja na to nemam moc casu :lol: manzel s dcerkama prinesl domu kotě a ja nikdy kocku nemela.Teda jednou jsme meli ale asi jen dva mesice ale pak se nam asi zatoulalo venku…a tak me zajímá co krome granulí a konzervy papá. Neco z domaci stravy co je vhodne a co naopak ne. A jak se da naucit aby neskrabalo sedacku a nekradlo jodlo ze stolu apod…zda se da naucit stejne jako pes. Jinak je moc cistotne a vcelku hodne jmenuje se Mikeš, je cerny.

Ahoj, jsem na tom stejně, jen o jeden týden déle. Zjistila jsem, že jakožto masožravec potřebuje mít kočka v krmivu zhruba 85 % proteinů (bílkovin = masa, kůže, orgánů,…). Kotěcí granule mají kolem 40 %. Dle googlu ho mají mít nejvíc granule od Hill´s, ale zatím jsem si to v obchodě neověřila.
Udělala jsem domácí „konzervu“ Přes noc jsem vyvářela vepřové nožičky, ty jsem pak dala psům a v jejich vývaru jsem uvařila řasy, kuřecí srdce, žaludky, stehna, křídla a vepřová játra. Tuto směs jim spolu s ovesnými vločkami, kvasnicemi, žloutkem a rybím tukem dávám k jídlu. Jakmile objevím kvalitní granule, budu místo vloček podávat i granule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
22.10.14 22:09
@lussinka píše:
No jasny ptam se jako blbec ale ja fakticky s kockama nemam zkusenost, takze treba se obavam nejakeho boleni briska a tak…vim ze tchyne dava kocce fakt snad vsechno :think: ale me to prijde přehnaný. A co neco z domaci stravy? Nejakou omacku s ryzi nebo testoviny ci brambory?

masožravec - tzn. drtivá většina jídla musí být masitá. Ten zbytek napodobuje peří či chlupy z požíraných zvířat, je to pro kočku nestravitelná složka, ale čistí jí střeva.. Stejně jako „kočičí tráva“ :)
To jsem chytrá, co? Už týden studuji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
22.10.14 22:11
@quinny píše:
my se nastesti sesli mozna s nahatkou dokonce prisel prvni chlap :palec:Skoda ze to ipad nepobere, to by byla fotka. Lezi ve stole v policce a likviduje masazni micek a ty zvuky :oops: :mrgreen: :P

Tak ty máš dítě štíra a ještě nahatou kočku :srdce: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
22.10.14 22:13

@RyBANA To nejsou kočky, to jsou tygři :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
22.10.14 22:15
@Pipet píše:
No furt lepší ty delší měkké chlupy, co prostě udělají v koutě chomáč :mrgreen: než krátké tvrdé chlupy zapíchané do všeho. Neodstranitelně.

A to mi nikdo nemohl sdělit předtím, než jsem to pořídila dvakrát? :cert: Pár dní a já nevěřícně koukám, kolik je v koberci a na oblečení bílých chloupků 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
22.10.14 23:03
@Sluka píše:
A to mi nikdo nemohl sdělit předtím, než jsem to pořídila dvakrát? :cert: Pár dní a já nevěřícně koukám, kolik je v koberci a na oblečení bílých chloupků 8o

Pomůže tenhle gumový kartáč. Krásně jde navléknout na ruku a přejet židle, sedáky, cokoliv… Mají ho v Rossmanovi. Já mám i velké koště.
 http://www.nozeinox.com/…s/581900.jpg

A pokud máte dostatečně silný vysavač, kupte si tenhle nástavec. Ale musí to být výkonný lux, protože ten kartáč se točí jen vzduchem, nemá to elektrický pohon.
Je k tomu i redukce a prodává to Zoohit.cz
 http://media.mediazs.com/…llino7_4.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
22.10.14 23:15
@Sluka píše:
Prosím vás, kde kupujete Čiči nebo Zverlit? U nás o tom ve zverimexech snad ani neslyšeli :roll: Já jedu v těch kamínkách BioCats nebo tak nějak - prostě nejjednodušší stelivo, co seženete všude, a jsem z toho zoufalá. Chci něco, do čeho se čůrání vcucne a mohu to z misky vyndat a ne vyměňovat několikrát za den celou misku. Navíc mi to koťata žerou :zed:

Není ten Biokats náhodou verze Natural? To je podestýlka spíš pro morčata nebo králíky. Nehrudkuje a musí se po pár dnech vyhodit. Od Biokats jedině Bianco nebo ještě verze Fresh Compact jarní tráva není špatná.
Já používám Biokats Bianco, ale začala jsem do něj přimíchávat ještě Brit Fresh, protože nám to příjemně pudrově voní a je to trochu méně tvrdé. Ten samotný Biokats Bianco tvrdnul do takových koulí, že jsem je skoro nemohla odtrhnout ode dna záchodku. 8o :mrgreen:

Objednat si můžeš u Allpet.eu . Mají velký výběr steliv a i ten Zverlit ve více variantách. V Praze dělají i rozvoz, takže objednám a pak jen dotáhnu pytle od dveří baráku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
23.10.14 06:12

@Nii3 @Pipet Jo, to je u nás na denním pořádku - chlupy z peršana, z naší madam, krátké chlupy ze zrzka a do toho bílé psí chlupy… černé věci jsem vyřadila ze šatníku, neb ani váleček nepomůže :lol:

@RyBANA luxusní fotky :palec:

@quinny jsem taky štír, ono ale na mě až tolik ze znamení nesedí, tak kdo ví… ono je to ovlivněno i povahou, výchovou a celkovým přítupem jedince k ostatním. A jako všude se najdou výjimky, o potvrzují pravidlo :D

@Sluka u nás už je pravidlem, že se co 2 den musí luxovat a vytírat (nesnáším plovoučku a dlažbu)… někdo mě má za cvoka, ale mně prostě ty chlupy válející se všude vadí no… Ale tak návštěvy jsou zvyklé, že černé k nám není dobré nosit :lol:
Jo a v práci, když si uvařím kafe, tak ho mám zaručeně „chlupaté“ :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
23.10.14 09:05
@Sluka píše:
Tak ty máš dítě štíra a ještě nahatou kočku :srdce: :potlesk:

nahatou kocku uz mam. Stirka na sebe zatim nechava cekat :lol:

Chlupy jsou odted vsudypritomne, to proste prijmi jako fakt dost se ti ulevi :mrgreen: my nemame chlupatou kocku 2 roky a ted bych teprve mohla rict ze jsme se tech chlupu zbavili :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný