Kočičí diskuse

• Fotoalbum (3327)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3800
25.10.14 22:04

@rainucha koupila jsem si tam tašku, jinak to tam měli drahý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
25.10.14 23:41

@Black Tears pro sebe nebo na micku? :) my koukaly po tech platenych, co meli uprostred naproti vchodu. Ale nakonec mame placku, magnetky a nausnice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
26.10.14 00:25

Tak já slintala nad Mainkama a mám dva kontakty a chovatele co mají mometálně stříbrné koťátka, strašně mě svrbí prsty :oops: Jinak taky mám vzorky krmení a nový mávátka nejvíc se mi líbilo a už osvědčilo dlouhatánský mávátko ještě s vytahovacím drátkem na konci s tím se super blbne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
26.10.14 05:41

@rainucha pro sebe tašku, pro kocky mám přepravku :-)

@Nitetis ty maiňáci ty jsou užasní, hračky tam měli pěkný, ale ty moje potvory se o ně nezajímají :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
26.10.14 08:39

@Pipet diky no. Skolu bohuzel jen tak nezrusim. Nastesti pristi tyden jsou prazdniny. Ale uz jsem z nich nervni ted, predstava dalsiho tydne me moc nelaka :oops:

@KačuliKačka píše:
Jako vtěrka se vám tady vetřu se soutěží, snad se na mně nebudete zlobit a dáte Brunýskovi hlas ;-) Děkujeme…http://kaculikacka.rajce.idnes.cz/

Mate ho tam :palec: :palec:

@rainucha kocarek pro kocku jo 8o to uz je teda fakt mazec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
26.10.14 08:41

Ja mam hnizdici naladu tak jsem vcera sila :lol:
Manzel se smal jak je mozne ze ta kocka hned vi, ze je to pro ni :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
26.10.14 10:10
@quinny píše:
Ja mam hnizdici naladu tak jsem vcera sila :lol:
Manzel se smal jak je mozne ze ta kocka hned vi, ze je to pro ni :palec: :mrgreen:

Jééé, to je boží… neušila bys nám prosím taky domeček??? :)

@rainucha kamarádka má kočárek pro psa, má 11 letou fenku jezevčíka s čímsi, ted měla brutální reakci na pipetu a má rozmokvaný celý krk. Říkala, že taky na ni lidi blbě čučí, ale nosit Besi ob den k veterináři, to by nedala. Tak může Besi vozit a přitom neomezuje druhého psa, fenku setra, v pohybu.

Pro kočky ovšem, to je fakt mazec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
26.10.14 10:11

@quinny já si musím ušít povlaky na malý polštářek, ten můj starý už má samé dírky, ale kdy, to nevím… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
26.10.14 10:44
@quinny píše:
Manzel se smal jak je mozne ze ta kocka hned vi, ze je to pro ni :palec: :mrgreen:

No uplně jednoduše, nevím jak u vás, ale u mě cokoliv se doma objeví je samozřejmě pro kocoura… i kdyby nebylo tak prostě je :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
26.10.14 10:47

https://www.youtube.com/watch?… tady probíhá vyhlášení vítězů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
26.10.14 11:51

@Nitetis to jo, my kdysi koupili první malé škrabadlo a ještě než ho exmanžel doskládal, Samík hned šel škrábat… tak se divil, jak to může vědět, k čemu to má :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2635
26.10.14 13:19

@quinny

muzu se zeptat jestli sijes(te) na zakazku…moc bych potrebovala neco takoveho pro nase britky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
26.10.14 14:55

Holky jedním očkem a ouškem tu při uklidu a vaření/pečení sleduju ten přenos z výstaviště a ty kočičky jsou nádherný a občas vyberou i číču která se mi takhle na dálku taky líbí. Tedy ale ten moderátor je fakt borec :palec: Ty jeho hlášky to nemá chybu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
26.10.14 18:53

Jo, výstavy, to je i u mně „škubání“ rukou, jenže u nás je toho už tak tak a tři kočičáci fakt stačí :lol:
Našla jsem pár jejich fotek, tak přidávám pro pobavení :D

No a dneska se mi podařilo na prochajdě utahat Brunýska tak, že ven půjdeme asi až zítra ráno, a to jsme ušli dnes jen 14,28 km!!!
Je fakt, že se po vzoru psí kamarádky vyválel ve zbytcích smradlavé ryby, takže si pak asi 4× zaplaval v rybnících, aby aspoň trošku ten smrad „vymyl“ vodou. Normálně odpadl :lol:
Min. týden jsme ušli na horách 21 km, skalama, vodou, přes mostky, a doma pak ještě hodinu prudil s hračkama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
26.10.14 19:47
@rainucha píše:
Jo a musím říct, že mě dostaly kočárky pro kočky :lol: :lol: Mamka říkala, že to už je úchylka, a že jich tam bylo. Chtěla jsem si tam koupit nějakou tašku na přenos kocoura z bytu do auta, ale nic jsem nenašla. Ale bylo to super, škoda, že jsme musely jít brzy pryč.

Já takhle vyšilovala u prvního psa. Mimo jiné jsem mu koupila tašku pro nošení, když by se unavil.. Dopadlo to tak, že jakmile viděl tašku, odmítal chodit, takže taška letěla na půdu a já se trochu vzpamatovala.. Teď mě podobné záchvaty občas přepadají u koček, ale naštěstí nemám už moc peněz, a taky si vzpomínám na ty psy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný