Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24798
28.10.14 16:47

Jedna číča, co se vysavače nebojí :lol:
https://www.facebook.com/video.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
28.10.14 17:02
@quinny píše:
@bimbama tak az to najdes ju ;)
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
28.10.14 20:55
@Maculinka píše:
Zdravíčko kočkomilky. Potřebuji vědět jednu věc. Když odebíráte moč vašim miláčkům, tak máte v tom i stelivo? Mi se nepodaří nikdy odchytit bez steliva a veterinář tvrdí, že to nevadí. Už vícekrát nalezl krystalky v moči, někdy si říkám, jestli to nemůže být tím stelivem? :think:

Hlavní je, pokud se testuje na krystaly, aby moč nebyla stará více než 2 hodiny. Jinak odchytávat se dá různě. Někdo používá prázdné kočičí WC a sleje, někdo položí navrch na písek igelit, někdo si počíhá na kočku a ve správné chvíli pod ni strčí nějakou nádobku. :mrgreen: U poslední možnosti jsem slyšela např. o využití staré naběračky na polévku, ale to nesmí být ostýchavá kočka, která přestane, jakmile vás zmerčí. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
28.10.14 21:26

@Pipet :lol: :lol: Škoda, že tu není smajlík válející se smíchy po zemi - tohle je teda mazec! Gardík se nechá „jen“ vysát a skáče mi po hubici :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3102
28.10.14 21:54

Ahoj holky tak se nam dnes cirou nahodou rozrostla nase kocici smecka o nalezeno kocinku :) lidi jsou takovy s…e odpoledne mi volala kamaradka ze vcera vecer jim prez plot nekdo hodil kotatko ale ze ho nemuze mit doma ma 2 bulteriery a venku ho take nemuze nechat protoze tam je treti pes a ten by ji zakousnul tak jsme tam dnes jeli mezitim ji ustlala v kotelne aby ji bylo teplicko a zavolala veterinare aby prijel tak ji zkouknul a nechapal kocicka je naprosto zdrava ani svrab nema ocenka ma naprosto cisty je videt ze bydlela nejspise v byte je ji max 7tydnu :cert: :cert: tak jsme tam prijeli a resili co s ni kdyz tam zustat nemuze no s malym jsme tak dlouho vsichni huceli do manzela ze svolil tak dostala doma masicko s ostatnima kocinama nas mainak se ji boji :mrgreen: on se totiz boji vseho co je mensi nez on :mrgreen: maja na ni syci ale malinka se neda a syci taky a kata ji vsude pronasleduje a v nepozorovane chvili kni cicha a porad kolem ni poskakuje ted si dala koteci mlicko a spokojene spinka zitra nebo az si malinko zvykne ji vyfotim je zelvovinova pokud se tomu tak rika je cerna a semtam je zrzava takze vyhlasuju konkurz na jmeno mame pohadkova jmena merlin maja(vcelka maja) a kata (kata a skubanek) no a nic nas nenapada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
29.10.14 06:15

@Lilua lidi jsou fakt hnusní… kolikrát to vidím i u inzerátů pejsků, jaký krutý život měli :cert: a jak vděční jsou za každé pohlazení :hug:
Včera jsem tak jela s kamarádem až k Brnu pro 4 měs. štěně slovenského čuvače. On má doma 8 letou fenku čuvače a to štěně museli dát pryč, neb jim prodali dům v exekuci a musejí do bytu. Nicméně malá na to, že 2 hodiny jela v cizim autě poprvé, s cizími lidmi a za hodinu po příjezdu jsme už šli ve smečce 18 psů, to zvládla báječně a u toho kamaráda bude mít víc než 100% péči a mnoho lásky :hug:

A co Amálka? - víla Amálka :)
Nebo Dorotka - Dorotka a papoušek :)

Ještě mám po ránu asi zamrzlý mozek, dneska jsem už škrábala sklo u auta i já :think: No, už aby bylo zase jaro :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
29.10.14 06:52

Ahojky holky, poradte jak naucit kotatko aby rano tak nemnoukalo, myslim tim brzy rano, budi nas a i dcerky a jak zacne mnoukat tak po chvilce zacnou pejsci knucet :twisted: vecer dostane par granulku a rano o pul seste mnouka, nejspis zase z hladu.Tak jedine ze bych zkusila dat vecer konzervu? Nebo ja nevim proc mnouka :lol: dela to i v noci ale ne tak nahlas a po chvilce prestane :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
29.10.14 07:29

@lussinka Tak mu večer nasyp plnou misku, ať mu to stačí až do rána :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
29.10.14 07:31

@Lilua želvičky jsou krásné :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
29.10.14 07:43

@lussinka ti naši ráno taky prudí, a to mají misky plné, jen prostě usoudí, že je čas vstávat a dělají vše pro to, aby mě vzbudili :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
29.10.14 08:05

@Pipet :lol: :palec:

@Lilua lidi jsou hnusaci snulovou zodpovednosti. Jeste ze uz je kotatko v dobrych rukach :hug:

@lussinka spis to vidim ze vam urcujevstavaci cas ale kote asi muze mit i hlad zkus dat vecer vic :palec:

Jinak nase opice se nemini smirit se zmenou casu, takze misto obvykle seste hodiny se hlasi uz v 5 :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
29.10.14 08:31

@quinny Buď ráda, my jedeme nastálo v letním. Děti sice přišly o večerníčka, ale já mám zase brzo uspáno a jsem ráno odpočatá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
29.10.14 09:28

@Pipet tim to neni, v misce jeste granule zbyly 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
29.10.14 15:28

@lussinka Náš taky po ránu mňouká, nebo spíš řve. A když jsme oba vzhůru, je spokojen a jde se třeba nechat podrbat. Jinak sedí tak daleko, abychom na něj nedosáhli a řve :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
29.10.14 18:02

@rainucha Charlie to má vymakané… pokud po mě projde a já nic, zvolí fázi č. 2) - loví mi prsty u nohou pod peřinou packou. Když ani toto nezabere a já hraju mrtvého brouka, nevstávám dle jeho požadavku a ležím na zádech, nastává fáze č. 3) - rozběhnutí a skok na moje břicho… :cert: To ten hajzlík ví, že mě má a já vstanu, teda většinou vyběhnu z postele a snažím se ho chytit, smrada jednoho :lol:
Takže zásada, nad ránem neležet na zádech a nedat mu šanci realizovat fázi č. 3) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný