Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@betuska.bathory To je pravda, taky jsem měla u babičky koťata v kočárku na panenky
Teď je to jen vychytanější ![]()
Tak „záhada“ vyřešena…
Je to blecha. Veterinář je tam dnes jen odpoledne a tak k němu zajdu až ve středu. Byla jsem ve dvou lékárnách a v každé řekli něco jiného… V jedné, že pomůže koupel se speciálním šamponem a že ampulka co se kočkám dává za krk je jen preventivní a v druhé přesně naopak… Nakonec jsem ale ampuli koupila a aplikovala
Prosím tedy o Vaše rady a typy jak jí ještě pomoci
@Phoebe13 píše:
Zdravím všechny milovníky koček
Dnes jsem naší čtyřleté kočce při drbání našla v srsti dvě místa jakoby se stroupkem.Ona je ale s námi v paneláku a s jinými zvířaty není v kontaktu.
Napadlo mě jestli nemá v kožichu nějakého cizopasníka, ale nic jsem nenašla.
Máte nějakou zkušenost?
@Phoebe13 po cca 4 dnech bych kočičku vykoupala antiparazitním šamponem ještě, vše její vyprala, pořádně vyluxovala, aby se zničila vajíčka blech. Pipetu bych po měsíci aplikovala znovu.
A pak ještě při drbání prohlížet kožíšek jestli náhodou není nějaká ještě živá mrška ![]()
Potrebuju nejakou fotku toho kociciho kocaru.
![]()
Jinak kocky v kocaru jsem mordovala na vesnici taky ale kdo ne
![]()
No jsou i psí kočáry…
Pochopím to jako praktickou věc při přesunu např. 3ks čivav MHD a tak, aby je nikdo nezašlápnul. Ale jako image nevím, no, jestli by ti zvířátci radši neběhali po trávníku ![]()
Tak holky! My máme psí kočárek. Používám na výstavy a je to paráda. S jednou čivavkou to šlo - vzala jsem ji do náručí, když jsme šli v davu, ale se třema… Lidi si jich nevšimnou, šlapali po nich. Takto jsou v bezpečí a když člověk pět hodin čeká na výstavě, tak tam mají klid a bezpečí. A taky tam dáme svoje věci.
@bimbama píše:
Tak holky! My máme psí kočárek. Používám na výstavy a je to paráda. S jednou čivavkou to šlo - vzala jsem ji do náručí, když jsme šli v davu, ale se třema… Lidi si jich nevšimnou, šlapali po nich. Takto jsou v bezpečí a když člověk pět hodin čeká na výstavě, tak tam mají klid a bezpečí. A taky tam dáme svoje věci.
My jsme měli klec - pojízdná garsonka s možností zatáhnout záclony, kdyby vtíravých čumilů bylo přespříliš. ![]()
Zdravíčko kočkomilky. Potřebuji vědět jednu věc. Když odebíráte moč vašim miláčkům, tak máte v tom i stelivo? Mi se nepodaří nikdy odchytit bez steliva a veterinář tvrdí, že to nevadí. Už vícekrát nalezl krystalky v moči, někdy si říkám, jestli to nemůže být tím stelivem? ![]()
@Pavlinax nemas zac ale koukej se pak taky pochlubit ![]()
@bimbama foto foto prosiiim ![]()
@Maculinka to bohuzel neporadim, ale verila bych vetovi ze snad vi co rika ![]()
@quinny píše:@bimbama foto foto prosiiim
Určitě ji někde mám, ale teď to za boha nemůžu najít. Asi to mám na flashce, ale tu teď nemám u sebe. ![]()
@quinny Fakt to nemůžu najít. Je to celá složka z ledna z výstavy. Asi to fakt bude na té flashce. Ale je divný, že to nemám i v počítači, nechávám si to všechno tam i tam. ![]()
zaptej se veta, krystalky maji chem. slozeni predpokl.soli, atd.
Stelivo si myslim, ze za urcitych okolnoyti muze zmenit obraz moci, zkus pri odberu dat do zachudku treba drevene piliny atd…to lehce vyndas a nerozpusti se