Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@betuska.bathory
hihi. Tak to je super, že to šlo takhle rychle. Já se teda taky cpu, vším možným. Docela si to užívám, že mi to nahoru nejde
Ale ještě je skoro půlka přede mnou, takže se obávám, abych najednou těch 20 kg neměla nahoře ![]()
@rainucha
Já jím jinak docela zdravě, cvičím a po třicítce se trochu hlídám, ale v těhotenství se mi tělo „zbláznilo“ a jedla jsem ne za dva, ale za čtyři. Ale okolí říkalo, že vypadám moc spokojeně :- )
@quinny Ježíš, kdo ví kde je… musela bych ji přefotit nebo naskenovat, vždyť je to už víc než 17 let!!!
@Lilua Ahoj, ta je nádherná ![]()
My máme taky želvovinovou, jmenuje se Joan a je jí včera čerstvě 5 měsíců ![]()
Tak přeju Áje, ať se krásně s ostatníma krásně sžije…
@rainucha Takový pupíček maličký roztomilý (zatím)
![]()
A Gardík je model ![]()
Jsem měla pokaždé břuch až za roh ![]()
Ája má taky pochvalu
Jmenovalo se tak naše auto
(opel astra)
@rainucha nase opica jak vidi fotak tak se lepi na nej, takze vyfotit muzes leda tak hodne intimni detail ![]()
No neco vam sem pripadne hodim jestli bude co
ja uz mam taky nahore dvacet, ale do 20tt jsem nemela ani deko, snad jeste dve kila dole. Tak ted si to uzivam, vsak je to naposledy ![]()
@KačuliKačka prefotit bude stacit tak hledej smudlo
![]()
@Pipet jo pupek az za roh to je presna definice ![]()
@bimbama @KačuliKačka jiste jiste zima je venku a vevnitr je taak dobre. Ja se ji taky vubec nedivim
![]()
Jen me to obcas uz trosku zmaha. Ale neverila bych co udela kdyz si starsiho vezme na dva tri dny babi, fakt jedno dite, zadny dite…dokonce jsem se vcera odpoledne rozvasnila a vzala ho na dlouhou prochazku…skoda ze uz starsimu konci prazdniny
@quinny no dopéká se krasavice do krásy ![]()
Neboj, až bude maličká na světě, budete chodit častěji ven, malá bude chrupkat a kluci se vyřádí venku ![]()
Dneska jsem si vzala dovču, tak jsem doma, uklízím ten čurbes tady, pak si musím umýt vlasy, večer jedu do Opavy na sraz ze střední. Po obědě ještě jedu ke kamarádce na kafčo a pak společně s hafanama na prochajdu, at se unaví. Ona má toho krásného vlkodava, co jsem do něj táááák zamilovanááá… ![]()
A proč jsem dneska pořádně vyluxovala sedačku??? No přece proto, aby se mi tam hned nakvartýrovali kočičáci
![]()
Ahoj holky, dneska večer se jdu mrknout k jedné paní, co má doma dvě britské kočky - tak už jsem ani nemohla dospat, jak se těším ![]()
Ahoj holky ![]()
Vůbec nic nestíhám a nezvládám. Kočičáči jsou chudáci, vůbec nemám čas se jim věnovat
ale snad brzy bude lépe až ta malá uřvaná a nespící kulička bude větší
jsem jak chodící mrtvola.