Kočičí diskuse

• Fotoalbum (3327)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20155
26.10.14 19:49
@quinny píše:
Ja mam hnizdici naladu tak jsem vcera sila :lol:
Manzel se smal jak je mozne ze ta kocka hned vi, ze je to pro ni :palec: :mrgreen:

Hezkýýý :potlesk: Já bych si zlámala ruce už při stříhání látky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
26.10.14 22:15

@Sluka @Sluka :D To je síla. Prostě věděl, že se může nosit, tak proč by chodil, že?

Taky mě dostal samočistící záchod - nevím, jestli jsem to psala. 20 tisíc za jeden. Ukazovali to tam, jak to funguje. Nevím, jestli sem můžu dát adresu - www. sarocat. cz :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
27.10.14 07:03

Jé to je krásná kukaň. Já nechala Puckovi loni na Vánoce ušít nádhernej barák a stačila dvě hlídání Alfonsa a je po baráku. Takže teď už mají jen krabici a šmitec :-D Ale na Vánoce dostanou „moderní“ strom alá poličky z Ikey a mezitím na zdi budou škrábací panely. No a hlavně na ně na nejvyšší poličce nedosáhne děcko :-D protože to se nám ale těžce zamilovalo do nahatýho Otíka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
27.10.14 07:51
@rainucha píše:
@Sluka @Sluka :D To je síla. Prostě věděl, že se může nosit, tak proč by chodil, že?Taky mě dostal samočistící záchod - nevím, jestli jsem to psala. 20 tisíc za jeden. Ukazovali to tam, jak to funguje. Nevím, jestli sem můžu dát adresu - www. sarocat. cz :)

8o Mít dvacet tisíc navíc, tak, si v první řadě pořídím bidet, abych se posunula ze středověku do současnosti i v hygieně zadku, ale kočičí záchod za dvacku 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A jo, někdo to koupí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
27.10.14 07:52

@RyBANA Já dát na zeď poličky, tak po nich v první řadě polezou děti :zed: I z toho kočičího stromu mám trochu strach..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2635
27.10.14 07:55

@KačuliKačka

kocicak na prvni pohled mmmmaaazeeell :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
27.10.14 08:48

@KačuliKačka @Pavlinax holky na te fotce nejsou videt ty nedokonalosti. Ja jsem totalni amateeer :mrgreen:
Je to podle navodu na mmb, jestli mate nekdo zajem poslu odkaz, podle toho to zvladne kazdy. Ale sit pro nekoho dalsiho si vazne netroufam. :lol:

@Nitetis píše:
No uplně jednoduše, nevím jak u vás, ale u mě cokoliv se doma objeví je samozřejmě pro kocoura… i kdyby nebylo tak prostě je :pankac:

Jj to bude ono :cert: :pankac: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
27.10.14 08:51

@Sluka vidíš to mě nenapadlo, no snad na to nepoleze :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
27.10.14 08:52

@KačuliKačka brunysek mrtvolka. Ty jsi mu teda dala :mrgreen: a kocicaci jsou dokonali :hug: jak jinak

@Sluka píše:
Hezkýýý :potlesk: Já bych si zlámala ruce už při stříhání látky :oops:

To strihal starsi syn ja to jen drzela a prezili jsme oba, tak bys to hadam taky zvladla :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
27.10.14 08:57

@rainucha samocistici zachudek je super. Me se mozna vic libi ten kryty napojeny na vodu. Ale ta cena je priserna. A co kdyz ta kocka uzna ze se ji to nelibi a chodit tam nechce 8o :P

@RyBANA a jsi si jista ze tam nedosahne :P me posledni dobou prijde ze kam vleze kocka kluci lezou za ni :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
27.10.14 09:08

@quinny To mě taky napadlo. Co pak s tím, když to odmítne používat. Bych se asi picla. Počkám, až vyhrajeme ve Sportce a pak ho koupím :D
Holky nechala jsem si poslat kalkulaci na kočičí strom na kocicistromy.cz. Do stropy, 4 sedáky, 4 metry římsa, nějaké prolézačky - skoro 16 tisíc :-D To je síla. Ale je to ruční práce a četla jsem jen chválu.
Navíc to vypadá, že muž není proti další micince, já teď koukám po whiskaskách, abychom měli Gardíka ještě ve stříbrné variantě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
27.10.14 09:21

@quinny taky jsem byla udivena, po 21 km ve fakt náročném terénu byl doma ready, a včera po 14 km po rovince byl k. o… tak nevím, jak to to naše zvíře má :mrgreen:
Ale je fakt, že musel včera povinně plavat, neboť kamarádka Caja ho naučila válet se v sajrajtu - včera nějaký kvalitně smradlavá rybička… :poblion: A stejně pak jel v kufru auta :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
27.10.14 09:57

@rainucha to by me zajimala ta zaruka :lol:

@KačuliKačka to bude tou vodou, ta jednoho unavi :pankac: :P fuuuj chudak auticko :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2635
27.10.14 11:27

@quinny

a napises odkaz prosim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.10.14 11:45

@rainucha
Chichi.. já jsem naše kočky, když jsme bydleli na vesnici, taky vozila v kočárku pro panenky a jim se to hrozně líbilo - takže už tehdy jsem byla módní :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný