Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16365
31.10.14 12:27

@KačuliKačka noo jooo se musi slechtit to je mi jasny :mrgreen:
No v to doufam ze bude aspon hodna a budeme chodit ven ;)

@KačuliKačka píše:
A proč jsem dneska pořádně vyluxovala sedačku??? No přece proto, aby se mi tam hned nakvartýrovali kočičáci :cert: :cert: :mrgreen:

Logicke :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
31.10.14 12:28

@Pája 01 jee holky jsou nadherny a hodne podobny :hug: :hug: jen si to uzivej matko, vsak oni si to kocicaci vyberou potom i s urokama :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
31.10.14 12:32

@Pája 01 Já ti nevím, ale jestli nebylo lepší, když Jindra jenom ležel a řval a neškodil :twisted: :hug:

@betuska.bathory :dance: Taky bych se těšila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
31.10.14 12:40

@quinny pro predstavu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
31.10.14 12:45

@Pipet prej neskodil no matko :mrgreen: :P

@KačuliKačka ja je chapu na uklizenym se odpociva mnohem lip, a vypadaji unavene asi ti vydatne pomahali ze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
31.10.14 12:48

@quinny jistě… sotva jsem vytáhla vysavač, zmizeli všichni tři vč. Brunýse :lol:

@Pája 01 bobínek malinkatá, určitě to bude za pár dní, týdnů lepší a užiješ si i deficit kočičí lásky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
31.10.14 12:54

@KačuliKačka ale tu psychickou podporu jsi v zadech citila ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
31.10.14 15:40

Holky mám dotaz, nemáte zkušenost s dvěma kocoury?
Kdybych k zatím nevykastrovanému Garďasovi pořídila další kocouří mimino, myslíte, že by se snesli? I po tom, co bych Gardíka nechala vykastrovat?
Kamarádka mi včera říkala, že se budou rvát, když jeden bude kastrovaný a druhý ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
31.10.14 16:51

@rainucha Podle mě se rvát nebudou, navíc, když pak nakonec budou kastrovaní oba, ne?
Jednou jsme měli dva kocoury - bráchy, nalezence. Kryštůfka a Robina :mrgreen: a normálně spolu přežívali a byli nekastrovaní. Robinek byl kápo a Štufinka ho poslouchal :D

Copak to máš za plány :mrgreen:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
31.10.14 17:04

Poradíte něco na vykrmení hubeného kotěte? Je odčerveno, krmeno Orjen cat and kitten (cca 2.měsíc, co u nás kotě je), ale je stále moc hubené, mělo by být venkovní, ale bydlí v kotelně, kde má volný pohyb ven, když chce. Bylo dost zbídačené. Na střídačku dávám pastu od Gimpetu cca 1cm Multivitamin a maltsoft proti bezoarum. Dostává syrové maso, občas si něco uloví.
Nevím proč, ale je fakt hubené, dle veterináře zdravé. Díky za rady!
Chtěla bych i toto kotě krmit BARFem, ale kvůli hubenosti si netroufám.
Jo a žere dost. Je možné, že prostě bude od přírody střízlík? Můžu ho za stávajících podmínek nechat venku, respektive v kotelně? Minimálně 10°C je tam i v tuhé zimě. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
31.10.14 17:09

@rainucha pokud bude kocouri mimino tak bych se toho nebala, a az by problem pripadne vznikal (v dobe pohlavni zralosti) tak ho das taky vykastrovat ne. A ja si ani nemyslim ze by vznikal protoze v te dobe budou uz zziti a hierarchii budou mit jasne nastavenou ;)
Myslis ze ti bude vlastni mimi malo tak chces jeste kocouri jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
31.10.14 17:12

@Ester13 a jak je stare celkove? Je mozne ze jestli bylo odstrkovane od malicka tak z nej nikdy velka kocka nebude.
Moc nerozumim proc ten barf si netroufas, ja s tim zkusenost nemam zatim, ale myslela jsem ze je to zdrava varianta tak proc by ne. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
31.10.14 17:14

@rainucha Jé a co a kdy přibude???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
31.10.14 17:15

@Pája 01 Krasavice - a ty kukadla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
31.10.14 17:23

@Ester13 Jak je staré? Jestli teď není v té pubertální fázi „samá ruka samá noha“.
Jinak náš venkovní kocour je taky hubený, všechno vyběhá :nevim: Jen v zimě je zakulacený trošku.
Co třeba tučný tvaroh a tak… ale ať se z toho nepofere :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný