Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ani nevíš jak já mu závidím
tohle mě nečáká ještě pěkně dlouho ![]()
@KačuliKačka Já taky
Teď tu řádíme zase. Pak zase umře a pak zase bude mňoukat. A pak vytáhnu vysavač a bude zase řádit a pak mu skočím pro kuřecí prsa a to zas bude asistovat v kuchyni. Pak si skočím na záchod a bude mňoukat, že chce se mnou
![]()
Je to z mobilu, takže kvalita špatná
Ale já ho prostě žeru a on mě má asi u.. víte kde ![]()
@Pája 01 @rainucha sice nejsem těhule ani nemám miminečko, ale zato mám dlouhodobou mrchu únavu jak z učebnice a sviňucha ne a ne odejít… ![]()
Jak vidím Gardíka, tak bych hned buchla do peřin a spala a spala… ![]()
@KačuliKačka no jo ale můžeš si jít kdykoliv lehnout a spát celou noc ![]()
@Pája 01 píše:
@KačuliKačka no jo ale můžeš si jít kdykoliv lehnout a spát celou noc
No jak se to vezme… většinou padnu únavou, ale prudí kocouři… plus se budím pracovním stresem v noci a přemýšlím, co a jak, no na budku ![]()
Tak na mě únava ještě nepřišla, chodím spát mezi 11-12 večer, a vstáváme v sedm ráno, ale je fakt, že dneska jsem se vyhrabala až o půl 9, když šel muž do práce
Ale asi bych si měla něco naspat do zásoby ![]()
@rainucha já se s ní plácám už dlouho - lenošení nezabírá, to je spíš horší, takže to rozháním pohybem a aktivitami… no, s naším hyperaktivním psem to ani jinak nejde ![]()
Stáhla jsem si sportovní program Endomondo a holky, za 8 dní jsme s Brunym dali 100 km!!!
@KačuliKačka Týjo, vy jste šílenci
Takových kilometrů za týden! Máš můj obdiv ![]()
Ahoj, holky, já jsem taky dlouhodobě unavená a bez energie. Asi je to tím, že vstávám za tmy, chodím z práce taky za tmy, týdny letí a já pocit, že nemám ani chvilku pro sebe. Teda včera jsem si dopřála luxus - naložila jsem se do vany a pak jsem si četla v posteli asi tři hodiny :- ).
@rainucha
![]()
Já jsem bývávala velký knihomol odmala, ale teď už není tolik času, kolik bych chtěla, takže se vyřádím vždycky na dovolené (tam táhnu i 5 knih)a jinak v průběhu roku postupně, max. 8 knih ročně, což je žalostně málo :- (
Jo a v pátek jsem se byla podívat u známé, co má dvě britské kočky..přišla jsem domů úplně nadšená! Nevím, jestli je to těmi kočkami, ale je tam taková pohoda a klid, že se už nemůžu dočkat, až budu mít kotě taky doma
A vůbec to tam nejde cítit kočkami, nikde žádné chlupy a žádný poškrábaný nábytek, takže jsem hned manžela uklidnila, ať se předčasně nebojí a těší se na kočičku taky!