Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24797
2.11.14 15:39

@rainucha Taky Karmína a Karamela - ale to je možná i tím jménem. Z druhého vrhu asi Lotus.
Jinak ten vet je perfektní a opravdu odborník, ale nechápu, že nejdřív neudělal stěry. No co, jsem poučena a příště je budu vyžadovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
2.11.14 15:44

@bimbama Takže holky :palec: Paní asi přiveze jenom K, ale nejsem si jistá.

Přesně tak, aspoň víš, co příště vyžadovat ;)
Tak kamarádka mi poslala hotové fotky z focení :mrgreen: S těmi oblečky je to trochu kýč, ale co už :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
2.11.14 15:51

@rainucha Pěkný. Moc ti to sluší :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
2.11.14 15:56

@rainucha téda ty jsi kočka :-) ale vůbec ti to bříško už nezávidím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
2.11.14 16:07

@Pája 01 @bimbama Díky :)

@Pája 01 :D A vidíš, mně se to teprva teď začíná líbit. Ale čekám, že tak dva měsíce a pak už budu ráda, až bude prcek venku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
2.11.14 18:15

No ja od 7 mesice se uz nevyspala az do dneska :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
2.11.14 21:51

@Pája 01 :D :D A ještě dlouho nevyspíš, viď :) Mně teda hodně pomáhá ten kojící polštář. Já do sedmého vstoupím za 14 dní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
3.11.14 06:36

@donaga mně toto dělal 10 letý kocour po přestěhování se (do té doby naprosto bezproblémový). Dle vet.dr. zdravý, žádný zdr. problém a viděl to na nějakou vzdorovitost.
Tehdy mi pročůral koberce v kuchyni, čůral ke dveřím do špajzu, kde nesměl.. no mazec. Musela jsem vyhodit koberce, vytrhnout lino z pod linky (zateklo to i tam).
Pomohlo až když jsme mu do kuchyně ke dveřím do špajzu dali další záchůdek. Kolem něj mám u sporáku obloženo vše dětskýma přebalovacíma podložkama, protože občas se buď netrefí nebo schválně vyčůrá mimo, tak aby to zase neteklo pod linku.

U té vaší to může být věkem, ale i tím, že mu „zmizel“ jeden člen smečky… zkusila bych dát na ta místa, kde chodí čůrat, další záchůdky (klidně jen misky se stelivem).

Držím palce, at se to zlepší :hug:, sama vím, jak zoufalá jsem byla z našeho Samuela, když takhle čůral a to jen v kuchyni, kde je dlažba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
3.11.14 06:40

@rainucha krásné fotečky :) Moc ti to sluší :)

Mně se blbě spalo až ke konci, ale je fakt, že jak mě strašili od 31tt že se rozsypu, tak jsem malého ještě přenášela o 5 dní, tak to jsem si už fakt připadala jak slon :lol:

Jen si to užívejte děvčata, ony ty děti neskutečně rychle vyrostou a než se otočíte, máte z nich skoro dospěláky co vás najednou už nepotřebují :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
3.11.14 09:35

A copak náš sloneček @quinny?
Ta už je určitě taky rozsypaná :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
3.11.14 09:37
@Pipet píše:
A copak náš sloneček @quinny?
Ta už je určitě taky rozsypaná :dance: :mrgreen:

Takt to by mě taky zajímalo. Zda je už štírek mezi námi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
3.11.14 10:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
3.11.14 10:03

Aktuální fotka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
3.11.14 10:11

Tak holky abych řekla pravdu tak já jsem radši když ty dětičky jsou už větší. Nějak ty miminka nemusím. Jako pokochat se cizím jo ale vlastní děti bych brala větší. Už se těším až bude malé tak 1 rok :-) Člověk je tak šíleně omezenej vším a to mě nebaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
3.11.14 10:12
@rainucha píše:
Aktuální fotka :D

Jak jáá mu zááááávidííííím… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek