Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@bimbama
Dá se říct. Teď ještě na cat-manii dávala paní fotku kočky v domečku, vůbec jsem nevěděla, že něco takovýho na zoohitu mají, už je v záložkách ![]()
@rainucha Takže bude ještě letos, viď? Úplně se těším s tebou.
@bimbama Jojo bude. Jsou k odběru po 12.12., takže tak nějak si pro ni pojedu ![]()
Mezitím už bude mít Gardík několik týdnů po kastraci, tak snad kotě přijme v pohodě.
@rainucha Píšeš pro ni - takže kočičku? Já, já ti tak „závidím“, jako v dobrým to myslím… To budou veselý Vánoce.
@Pavlinax Já bych jich chtěla aspoň deset ![]()
@bimbama To jsem myslela jako pro ni - kočku
Asi nechám vybrat kotě, kterýmu se budu líbit. Paní psala, že ještě nemá žádnou 100% rezervaci, takže bych se nemusela rozhodovat ![]()
To budou - snad mě to uspokojí a nebudu chtít za rok další ![]()
@rainucha Já to tak mám se psy. Teď stále přibývali, od dalšího mě zachránily želvy. Ale stejně stále sleduju inzeráty. Jenomže vysněné štěně vytoužené linie ze zahraničí, je dost velká finanční pálka, takže stejně musím čekat.
@bimbama Mě zase láká chameleon nebo leguánek. Ale to už mi asi neprojde vůbec. To máš pravdu, ze zahraničí to je síla, člověk aby si na to vzal půjčku, za ty peníze můžeš mít ojeté auto. Do důchodu našetříš ![]()
@rainucha Ono by možná bylo, ale zase mám pro holky finanční rezervu - hlavně tedy na veterináře. Protože jak je zdravotní problém, tak peníze ubývají hodně rychle. Takže mají svůj „fond“
pro tyto případy, na který nesmím sáhnout.
Jednou snad bude, třeba ani ne ze zahraničí, ale sen je bílá fenečka. No a o kotěti ani nemluvím. ![]()
@bimbama To si taky musím zřídit - toho jednoho kocoura nějak u veterináře dáme za chodu, ale kdyby bylo něco s oběma, tak už je to velký výdaj. Takže od nového roku budu spořit do virtuální obálky ![]()
Určitě bude, máš svůj sen a sny se mají plnit
Já třeba už ani nedoufala po těch měsících, že mi muž dovolí kočku a teď není vyloženě ani proti druhé. A to jsem ho přemlouvala dlouhé měsíce, vlastně od rekonstrukce ze srpna min. roku. Takže nějaký půlrok, pak jsem mu ukázala na fotce Gardíka a bylo to v kapse ![]()
Kdybyste ho teď viděli, jak spí
To je poloha že ho to musí všude tlačit.
@rainucha Je to dobrý, mít pro ně rezervu. Třeba Bimba měla angínu, táhlo se to sní skoro půl roku, několik ATB, stěry, kontroly - plno peněz a to to byla blbá angína. Takže kdyby byla potřeba nějaká operace, tak musím mít na rezervu.
Už se těším na fotky nového koťátka - „musíš“ se potom hned pochlubit.
@bimbama To je pravda. Půl roku je dlouhá doba, na to, že to byla angína
Mně stačil ten lehký zápal plic a blechy. Jenom ty spreje kolik stály peněz
Takže rezerva je dobrý nápad.
Tak to víš, že se hned pochlubím. Nechám ho pár dní v pokojíku pro mimi, ať si očuchá pokoj a pak ho postupně seznámím se vším tady ![]()
Jen doufám, že nebude vadit, když budou mít záchody u sebe. Už jsem to vymyslela, kam je šoupnu oba. Ono je taky možné, že polezou oba do jednoho, že ![]()
@rainucha No, ona brala nejdřív ATB, na který to bylo rezistentní - takže zbytečně. Až potom ji jiný veterinář udělal konečně stěr.
Ještě mě napadlo, podle fotky, máš favorita? Já jo… ![]()
@bimbama Někteří vetové jsou k pláči.
Hehe, favorita nemám, ale zatím se mi nejvíc líbí Karmína
Který tobě? Přijde mi, že některá koťata jsou hodně tmavá, to vypadá, jako kdyby to ani nebyl mramor, ale ona se vybarví, to je mi jasný. Navíc za měsíc zase budou vypadat jinak
Asi se paní zeptám, jestli má nějaké aktuální fotky.