Kočičí diskuse

• Fotoalbum (3327)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2635
3.11.14 21:07
@rainucha píše:
@hellivete Jojo, s tím počítám, ten měsíc, 6 týdnů :) Hlavně aby nebyl nemocnej, přijde mi nějakej divnej, jak pořád mňouká.

Mnouka tonem jako vzdycky nebo spis touzi jit ven?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
3.11.14 21:12

@Pavlinax Touží souložit bych řekla :mrgreen: Protože žrádla má dost a hrajeme si s ním taky dost. Teď zrovna má chuť na papriku a rajčata, co tu máme na talíři :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2635
3.11.14 22:41

@rainucha

ten Gardik si tak navymysli… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
4.11.14 09:43
@donaga píše:
@KačuliKačka Děkuji moc za rady, uvidím, jak se to bude vyvíjet dál :kytka:

Držím palce, chápu a zažila jsem tu beznaděj… snad se kočičák dá zase do kupy. Zkusila bych ještě jiného vet.dr., pokud k tomu stávajícímu nemáte bezmeznou důvěru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
4.11.14 13:43

@Pavlinax Jo a navíc je to prase :cert: Jde ze záchoda a má úplně špinavej zadek (čůral) a řve, jak když ho na nože bere. Jsem si myslela, že se poblinkal a on si jen sedl a je po něm flek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2635
4.11.14 17:35

@rainucha

Gardicek za to nemuze vsak uz budes mit pokoj po kastraci…
ja pouzivam na moje ciciny vlhceny ubrousky, nekdy je proste pod ocasem utru… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
4.11.14 17:44

Ahoj :) muzu se pridat? :)
Tohle je nas maly nalezenecek, ktery ma cca 11 tydnu… Neni to moje prvni kocka prvni kocou nam pred trema mesici utekl kocour, ktery mi neuveritelne chybi :( Jmenuje se Dudu (lepsi jmeno me proste nenapadlo :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
4.11.14 20:21

@Pavlinax Asi zavedu pravidelnou očistu prdýlky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
4.11.14 20:28

Holky, máte vyzkoušeného něco na zuby, zubní kámen atd.? Aby se mu netvořil a nenabíhaly dásně? Kartáček bych asi rovnou zavrhla, ale nevím, co bych mu koupila, aby měl zoubky OK.
@Bomer Ahoj, vítej :kytka: Kocourek je krásný čumáček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
4.11.14 20:46

@rainucha
Dáváme krátké a baculaté kuřecí kosti na louskání. Taky pomáhají větší kusy syrového masa, aby museli žvýkat. A někteří kočičáci mají rádi různé tyčinky nebo obrušující sušenky.
Nejnovější hit jsou teď mořské řasy. V předražené veterinární formě se prodávají jako přípravek PlaqueOff, ale dají se sehnat i normálně prodávané pro lidi ve speciálních lékárnách nebo levněji z ciziny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
4.11.14 20:50

@hellivete Já tu mám nějaké mlsky na zuby, ale jsou malý, takže to kolikrát ani nekouše. Ale je pravda, že občas mu nechám větší kus masa. Jen u těch tyčinek nevím, jestli by to žral, abych to zase nenosila do depozita :D
O řasách teda slyším prvně 8o Já sama mám doma jen chlorellu, ale tu teď nezobu. Nějak jsem na ty zuby zapomněla, ale vet mi říkal, ať mu něco koupím.
edit: ty kosti bych se asi bála dát, nebo bych na něj musela koukat a hlídat ho :) Navíc kostičky mám ráda já, takže z nich moc nezbyde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
4.11.14 20:56

@Bomer Ahoj :mavam: Naše morče je Bubu :mrgreen: Zrovna nějaké nemocné, máme kapky od veta, doufám, že to rozchodí :? - nějaké rozhašené trávení.

My teď měli útlum, já i chlap na ATB, děcka to naštěstí ustáli bez.
Ducánek nám poctivě pomáhal s ležením :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
4.11.14 21:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
4.11.14 21:04

@rainucha
Já to řešila u kocoura, který nechtěl žrát nic tvrdého. Žádné sušenky, tyčinky, ani vitamínové tablety na zuby. Nic. :pocitac: Ani řasy nezabraly, protože když jsem mu „popráškovala“ jeho oblíbenou mokrou stravu, začal stávkovat a to fest.
Jediné, co na něj funguje jsou právě kuřecí kosti, ale takové ty kulaté a tupé z křídel a nohou. Ty ostré z toho vyberu, žebra taky + taky ty příliš tvrdé jako pánevní kost. Krk podle okolností (měkkosti). On si to přelouská, rád si ožvýkává chrupavky a zbytky masa. Teď už má takový grif, že za půl hoďky to většinou zmizí.
Ale na dásně jsou opravdu nejlepší větší kusy masa a hlad. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
4.11.14 21:43

@Pipet haha to je poloha :D na odkaz mrknu rano na PC, diky.
@hellivete joo hlad, ten uspeje na vsechno :mrgreen: Diky moc za rady. Ja mu ted sypu Imunovet do zradla, vubec to neciti a sezere vsechno. Hlupacek :)

Gardik lezel na posteli a v TV zrovna reklama na whiskas. Tak mu rikam: Gardicku podivej, micinky v telce. Podivej, to bude tvoje kamoska. - ale kocour cumi jinam. A do toho muz: tak doufam, ze nebude tak hloupa jako Gardicek :D

Nevim, jak vy, ale ja to pochopila tak, ze kamoska povolena :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný