Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@rainucha píše:
@hellivete Jojo, s tím počítám, ten měsíc, 6 týdnůHlavně aby nebyl nemocnej, přijde mi nějakej divnej, jak pořád mňouká.
Mnouka tonem jako vzdycky nebo spis touzi jit ven?
@Pavlinax Touží souložit bych řekla
Protože žrádla má dost a hrajeme si s ním taky dost. Teď zrovna má chuť na papriku a rajčata, co tu máme na talíři ![]()
@donaga píše:
@KačuliKačka Děkuji moc za rady, uvidím, jak se to bude vyvíjet dál
Držím palce, chápu a zažila jsem tu beznaděj… snad se kočičák dá zase do kupy. Zkusila bych ještě jiného vet.dr., pokud k tomu stávajícímu nemáte bezmeznou důvěru ![]()
@Pavlinax Jo a navíc je to prase
Jde ze záchoda a má úplně špinavej zadek (čůral) a řve, jak když ho na nože bere. Jsem si myslela, že se poblinkal a on si jen sedl a je po něm flek.
Gardicek za to nemuze vsak uz budes mit pokoj po kastraci…
ja pouzivam na moje ciciny vlhceny ubrousky, nekdy je proste pod ocasem utru… ![]()
Ahoj
muzu se pridat? ![]()
Tohle je nas maly nalezenecek, ktery ma cca 11 tydnu… Neni to moje prvni kocka prvni kocou nam pred trema mesici utekl kocour, ktery mi neuveritelne chybi
Jmenuje se Dudu (lepsi jmeno me proste nenapadlo
)
Holky, máte vyzkoušeného něco na zuby, zubní kámen atd.? Aby se mu netvořil a nenabíhaly dásně? Kartáček bych asi rovnou zavrhla, ale nevím, co bych mu koupila, aby měl zoubky OK.
@Bomer Ahoj, vítej
Kocourek je krásný čumáček ![]()
@rainucha
Dáváme krátké a baculaté kuřecí kosti na louskání. Taky pomáhají větší kusy syrového masa, aby museli žvýkat. A někteří kočičáci mají rádi různé tyčinky nebo obrušující sušenky.
Nejnovější hit jsou teď mořské řasy. V předražené veterinární formě se prodávají jako přípravek PlaqueOff, ale dají se sehnat i normálně prodávané pro lidi ve speciálních lékárnách nebo levněji z ciziny.
@hellivete Já tu mám nějaké mlsky na zuby, ale jsou malý, takže to kolikrát ani nekouše. Ale je pravda, že občas mu nechám větší kus masa. Jen u těch tyčinek nevím, jestli by to žral, abych to zase nenosila do depozita ![]()
O řasách teda slyším prvně
Já sama mám doma jen chlorellu, ale tu teď nezobu. Nějak jsem na ty zuby zapomněla, ale vet mi říkal, ať mu něco koupím.
edit: ty kosti bych se asi bála dát, nebo bych na něj musela koukat a hlídat ho
Navíc kostičky mám ráda já, takže z nich moc nezbyde ![]()
@Bomer Ahoj
Naše morče je Bubu
Zrovna nějaké nemocné, máme kapky od veta, doufám, že to rozchodí
- nějaké rozhašené trávení.
My teď měli útlum, já i chlap na ATB, děcka to naštěstí ustáli bez.
Ducánek nám poctivě pomáhal s ležením ![]()
@rainucha
http://www.profichovatel.cz/…-Kelpa-400-g
třeba, tuhle sypu Ducanovi
@rainucha
Já to řešila u kocoura, který nechtěl žrát nic tvrdého. Žádné sušenky, tyčinky, ani vitamínové tablety na zuby. Nic.
Ani řasy nezabraly, protože když jsem mu „popráškovala“ jeho oblíbenou mokrou stravu, začal stávkovat a to fest.
Jediné, co na něj funguje jsou právě kuřecí kosti, ale takové ty kulaté a tupé z křídel a nohou. Ty ostré z toho vyberu, žebra taky + taky ty příliš tvrdé jako pánevní kost. Krk podle okolností (měkkosti). On si to přelouská, rád si ožvýkává chrupavky a zbytky masa. Teď už má takový grif, že za půl hoďky to většinou zmizí.
Ale na dásně jsou opravdu nejlepší větší kusy masa a hlad. ![]()
@Pipet haha to je poloha
na odkaz mrknu rano na PC, diky.
@hellivete joo hlad, ten uspeje na vsechno
Diky moc za rady. Ja mu ted sypu Imunovet do zradla, vubec to neciti a sezere vsechno. Hlupacek ![]()
Gardik lezel na posteli a v TV zrovna reklama na whiskas. Tak mu rikam: Gardicku podivej, micinky v telce. Podivej, to bude tvoje kamoska. - ale kocour cumi jinam. A do toho muz: tak doufam, ze nebude tak hloupa jako Gardicek ![]()
Nevim, jak vy, ale ja to pochopila tak, ze kamoska povolena ![]()