Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Pipet ježka bych nebrala je to noční zvířátko a přes den chrápe a v noci dělá bordel.
Spíš bych brala morče, křečka, králíčka, potkana, nebo tu such. želvičku.
@Pája 01 Křečka máme, potkani žijou strašně krátkou dobu
…
Ale včera jsem si psala s kamarádkou, chce ještě přijít Majdě popřát k narozkám, tak jestli na nějaká narazí, donese morčata ![]()
Případně jsem našla inzerát. A další neděli jsou Faunatrhy v Ostravě.
@Pipet to by bylo hezké, kdyby Majda dostala nové morčátko k narozeninám ![]()
@Pavlinax Gardik spinka, snad se v poradku probudi, pusinka moje ![]()
Holky, dotazy: Muzu ho nechat jen tak na podlozce nebo radsi do tasky, aby nepadal? Dala bych ho na prebal. podlozku, pod ni dala deku. Jen doufam, ze vydrzi tak dlouho nepapat, vet rikal dat mu az vecer. A vody jen tak trosku. Nejradsi bych mu nechala misku u nej, ale vim, ze kdyz by se prepil, tak muze blinkat.
Jinak to zvladl, po pichnuti si ublinknul, ale pak OK. Byl to teda fofr musim rict. Byla jsem celou dobu u nej
Dostal ATB, aby nechytl infekci, az si to bude olizovat. Bude to pro nej lepsi nez limec ![]()
Diky za rady holky, mame hodinku po, tak snad do hodiny se zacne probirat.
@rainucha mě kocoury dali probuzené a stejně nepili. Pospávali a motali se. A večer už jsem jim dala kousek kapsičky i když vet řekla až druhý den jídlo. Neboj to bude dobrý a zvládne to
Já bych ho nechala někde na zemi bez tašky. Jen hlídat aby nikam neskákal. Jak se začne víc hýbat tak se dřív dostane z narkozy. ![]()
@Pája 01 Díky!! Hlídat ho budu, jsem doma dnes i celý víkend - případně muž
Ale snad zítra večer než odejdu pryč bude v pohodě. Večer zkusím třeba kolem sedmé mu dát trochu kapsičky. Misku mu teda dám k podložce, záchod má taky kousek. Sleduju ho jako ostříž, chudinka ![]()
@rainucha píše:
Už se probírá, vrtí ocáskem a cuká pacinama.
Za pár hodin o tom ani nebude vědět. Hlavně, že už je doma a má to za sebou.
@bimbama No, čekám, že se na mě naprdne a nebude se se mnou bavit
Už ušel kousek po svých, ale teď zase spinká. Jsme všichni stateční, ale já se musela i smát, jak tu tlapkal chuděrka opilej ![]()
@rainucha nechala bych ho na zemi, aby odněkud nespadl. Nám se u té obyč narkozy Samík počůral, pak chodil jako opilý, padal, nožky se mu pletly (obyč narkozu už nikdy). ležel na zemi, na dece a ručníku. První co chtěl, tak se jít vyčůrat, odnesli jsme ho na písek, vyčůral se, pak jsme ho dali zase do pelíšku.
Druhý den byl už v pohodě ![]()
Charlie měl inhalačni narkozu, takže byl hned po zákroku při vědomí a čilý. Lota měla šetrnou narkozu a byla taky hned při vědomí a čilá - u ní akorát byl problém, že si snažila vytáhnout kanylu z tlapky ![]()
@rainucha
Tak to je fajn, že už to máte za sebou! Ráno jsem si vzpomněla a držela jsem kocourkovi palce :- ) Snad se z toho brzo otřepe!
@KačuliKačka Počůral se taky, ale měl pod sebou podložku - to pak budu malé jednou vyprávět, že jsem ji rozbalila balík s podložkama a dala ji kocourovi
Já z něj nespouštím oči, muž musí i vařit. Ale stejně chce být pořád s námi. Šli jsme do kuchyně, on se šoural za námi. A teď je zase v obýváku. Snad zítra už bude OK. Jen pít nechtěl, dala jsem si na prst a ani neolíznul. Ale snad si odpoledne dá.
@betuska.bathory Díky, určitě ano, když už teď má móresy spát na svém křesle atd
Hlavně, že je to za námi.
@rainucha buď v klidu, já přebalovačky používám na obložení sporáku, protože i když tam máme písek, tak Samuel se občas netrefí. A smraďoch mi každé ráno chodí kadit do vany
a to mají hned u koupelny 2 záchůdky!!!