Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@zuzanecka81 jee jsou krasni
mas je super ciste i ouska. Muzu se zeptat zda koupete a jak casto a cim cistite usi? Ta nase je poradjak hornik ![]()
Jinak kastrace k jezisku
![]()
@KačuliKačka drzime vsechny packy a palceco mame. To date ![]()
@bimbama píše:
Když jsem byla malá, babička měla tři kočky a z toho dvě byly nalezenci. Ale od koťátka. A myslím, že kočky byly v bytě spokojený.
Diky moc za cenne rady ![]()
@quinny tak jupíííí, Kuky je už doma.
Přijeli tam původní majitelé - bezdomovci, i s dalšími jejich pejsky a Kuky se podařilo vylákat z vysoké trávy. Měla tam jídlo, ale k jiným nešla. Pánovi prý skočila do náruče a pracovnice organizace prohlásila, že fenečka má ke svému pánovi tak silné pouto, že ji na náklady města vykastrují a zůstane s ním ![]()
Všichni jsme rádi, že to dobře dopadlo, jen kamarádka si vyčítá, že se to vůbec stalo… ale my ji na procházkách rozveselíme ![]()
@KačuliKačka jee to dopadlo nejlip jak mohlo. A kamaradka at je rada, vsechno zly nakonec k necemu dobry
![]()
Ahoj holky,
dávám fotky z dnešní procházky s kamarádkou kolem štěrkovny, syn jak mě viděl, nechápal a řehtal se mi… ![]()
Ahoj holky ![]()
zase se vám sem dovoluji vetřít s dotazem…
Je to ohledně nechutenství u kočky. Máme kočičku, je jí cca 5 a půl měsíce a poslední dny trochu méně jí… Většinou do jídla párkrát ďobne a jde pryč. Ona je obecně vybíravá, ale dostává to, co jí chutná, přesto u toho začne hrabat packou, jako u jídla, co jí nechutná… říkám si, že by na ní šlo třeba už mrouskání, ale nepozoruju, že by třeba nastavovala zadeček nebo že by byla hlasitější nebo tak…
Nedošlo ke změně prostředí, ani ničeho jiného… na wc chodí tak nějak normálně, akorát má menší stolici než dřív a taky jsem si všimnula, že jednou šla na wc, mňoukla tam a když vylezla, tak nic nebylo, ale další den hovínko bylo normálně…
Samozřejmě, když to bude pokračovat nebo se zhoršovat, tak půjdeme k veterináři, jen kdyby vás něco napadlo…
Díky moc a všem i čtyřnohým miláčkům přeji hezký den.
@hipisek84 naše madam Lota je velmi vybíravá… ta se i na maso tváří stylem, co kdybych se otrávila ![]()
Ony někdy zkouší, co vydržíme… pokud by to trvalo déle, zkusila bych jiné granulky, jiné kapsičky nebo pod.
Kolegyně má extra vybíravého kocoura, kapsičku snědl max 1× a po druhé už ani náhodou…
Snad to bude jen mlsným jazýčkem kočičky ![]()
A kdepak máme naši @quinny … že by už maličká rozhodla, že je načase podívat se konečně na svět? ![]()
@KačuliKačka Děkuji moc za radu ![]()
Problém je právě, že naše madam granule vůbec nechce, maximálně do ní dostanu trošku kapsičky Shesir, jinak jsme na masu…
Je to potvůrka no, snad to bude dobré…
Mám doma několik balení různých granulí a nepodařilo se nám zaboha nijak jí naučit je jíst, tak už to pomalu vzdáváme…
Jinak Bruník je fakt rošťák ![]()
@hipisek84 tak nezbývá než doufat, že se na nějaké chytne. A ty koupené jedině prodat dál ![]()
Jo jo, Brunýsek je moje láska ušatá
A ta naše pejskařská banda, to je prostě luxus
Teď máme před sebou prodloužený víkend a na každý den máme akci, tak se těším, že si to s Brunym oba maximálně užijeme ![]()
@KačuliKačka píše:
A kdepak máme naši @quinny … že by už maličká rozhodla, že je načase podívat se konečně na svět?
No jo, vypadá to…
@quinny Tak ti moc držíme pěsti!!! ![]()
Dobrý den,
mám rok a půl starou kočičku, včera jsme byli na očkování na klinice AAvet P10 Zahradní město (mám to nejblíž, tak jsem nepřemýšlela a rovnou se tam objednala). Když jsem probírala s doktorem kastraci a řekli mi cenu, málem jsem šla do kolen – 3000,–!!! Prosím všechny kočkomily o tip na nějakou levnější, ale dobrou veterinu v Praze. Ne, že bych chtěla na kočičce šetřit, ale ta cena se mi zdá opravdu přehnaná. Mockrát děkuji!
Ja se byla ptat kousek od zastavky MHD Cechovo namesti a tam mi rekl 1800,–, ale kocour. Kocka bude o par stovek drazsi…
Holky, je mozny, ze si Gardas kouse stroupek z kulicek a ono mu to pak krvaci? Teda nee ze by to teklo, ale kdyz nekde dlouho sedi, je po nem flicek. Koukala jsem, ze druha kulka je zatim OK, tak jestli mam rano volat vetovi nebo je to normalni
Curani i bobky ma v pohode, takze mam pocit, ze si to lize a kouse do krve
ATB proti infekci dobral vcera.
tak to se vyplati jet mimo Prahu
ja jsem dala za kastraci tusim 800Kc kocka
jsem z jizni Moravy
Praha je fakt draha
je to mozne, zamazni mu to tou zelenou tinkturou a ono se mu to zatahne
a pozorujes u Gardika zklidneni?