Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@KačuliKačka Fakt jo? Na zabití teda
No Gardík ráno než jsme jeli skočil do vany, zjistil, že je tam voda a prchal do obýváku
Ale vypadal komicky, protože tu máme všude dlaždičky a klouzalo mu to - a pak jsem ho nemohla vůbec chytit, jakýho měl z toho raplíka
Museli jsme ho nalákat a šup do tašky.
Snad nebude mít taky takový nápady, kadit do vany ![]()
@rainucha hele, má 11,5 roku, takže beru, že má na nějaký ten vrtoch už nárok no… ale vyloženě mi to dělá naschvál, si myslím ![]()
@KačuliKačka Mohl by to ještě o pár let odložit, třeba na patnáctiny ![]()
gardik bude uz vecer uplne ok…mam zkusenost s nasi Cherry, vlhcila jsem tlamku, jazyk a kdyz se probrala tak vravorala, narazela.. pak se jeste vyspala a byla ok,
pokud Gardik uz cural tak je to dobre, to znamena, ze je vse ok, tak mi to aspon vet rikal, ohledne Cherrynky
@rainucha píše:
@KačuliKačka Mohl by to ještě o pár let odložit, třeba na patnáctiny
No já jsem ráda, že ho stále mám. Má genetickou nemoc PKD - cysty v ledvinách, která se nedá léčit. Na to, že má 11,5 má krásný věk a já jsem ráda za každý den s ním i když zlobí
![]()
@Pavlinax Děkuji za uklidnění
Určitě bude OK, je to zlobidlo. U veta navážil už 5 kg ![]()
@KačuliKačka Tak to jsem nějak přehlédla, že je nemocný
Tak to je jasné, ono hlavně bez zlobení by byla nuda
Já se těším až zase bude řádit a lítat po bytě ![]()
@Pipet Vypraný v Perwollu?
Hormony se budou vyplavovat asi dlouho, ale hlavně, když se do dvou měsíců uklidní ![]()
Už i mňoukl, už jsem myslela, že oněměl
Vypadá, že než zítra přijede mamka, tak bude v pohodě, to je dobře.
@rainucha vubec nestiham. Tak gratuluji k uspesne operaci a hlavne probrani. Je to sranda. My tehdy doplaceli na nejakou lepsi narkozu a stejne se kocic docela slusne motala. Ale jizvu ma nadhernou, to musim dr pochvalit jak mi vysel vstric tehdy s tim intradermalnim stehem ze to na te nahatce neni vazne vubec poznat
![]()
Ted me akorat napadlo ze jsme u nej od te doby nebyli a je to vic jak rok, snad si to ted nezakriknu ze ![]()
@quinny Určitě nezakřikneš ![]()
No, tak to vypadá, že je probraný úplně - už zase leze po stolech a řve jak na lesy. Jak já ho miluju
Dala jsem trochu paštičky, i vodu měl. A nepoblinkal se, jak strašil vet.
Jen teda nevím, jak mu očistit ten počůraný zadek
Protože mi ráno zase skočí do postele.
@rainucha Asi prostě mokrým hadrem, on už si to pak do rána umyje možná i sám ![]()
@Pipet To jsem si taky říkala - jen nevím, proč to neudělá už teď - protože ten posed už mu jde, je v pohodě. Tak holt to se mnou musí vydržet, snad se nechá. Myslím ale, že mu to bude vadit, takže si to pak umyje, přeci je to čistotný kocourek ![]()
@rainucha Určitě na něj ještě působí ta narkóza…než úplně vyprchá.
Ahoj, chtěli bychom si domů pořídit kočku, nevíte, která rasa by se hodila do bytu? Bydlíme v paneláku, tudíž by neměla přístup ven.
P.