Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4425
7.11.14 13:12

@KačuliKačka Fakt jo? Na zabití teda :cert: No Gardík ráno než jsme jeli skočil do vany, zjistil, že je tam voda a prchal do obýváku :D Ale vypadal komicky, protože tu máme všude dlaždičky a klouzalo mu to - a pak jsem ho nemohla vůbec chytit, jakýho měl z toho raplíka :lol: Museli jsme ho nalákat a šup do tašky.

Snad nebude mít taky takový nápady, kadit do vany :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
7.11.14 13:32

@rainucha hele, má 11,5 roku, takže beru, že má na nějaký ten vrtoch už nárok no… ale vyloženě mi to dělá naschvál, si myslím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
7.11.14 14:12

@KačuliKačka Mohl by to ještě o pár let odložit, třeba na patnáctiny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2635
7.11.14 14:23

@rainucha

gardik bude uz vecer uplne ok…mam zkusenost s nasi Cherry, vlhcila jsem tlamku, jazyk a kdyz se probrala tak vravorala, narazela.. pak se jeste vyspala a byla ok,

pokud Gardik uz cural tak je to dobre, to znamena, ze je vse ok, tak mi to aspon vet rikal, ohledne Cherrynky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
7.11.14 14:31
@rainucha píše:
@KačuliKačka Mohl by to ještě o pár let odložit, třeba na patnáctiny :D

No já jsem ráda, že ho stále mám. Má genetickou nemoc PKD - cysty v ledvinách, která se nedá léčit. Na to, že má 11,5 má krásný věk a já jsem ráda za každý den s ním i když zlobí :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
7.11.14 14:36

@Pavlinax Děkuji za uklidnění :) Určitě bude OK, je to zlobidlo. U veta navážil už 5 kg :D
@KačuliKačka Tak to jsem nějak přehlédla, že je nemocný :-* Tak to je jasné, ono hlavně bez zlobení by byla nuda :) Já se těším až zase bude řádit a lítat po bytě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
7.11.14 14:44

@rainucha Večer už mu bude líp a zítra je jako nový :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
7.11.14 14:53

@Pipet Vypraný v Perwollu? :mrgreen: Hormony se budou vyplavovat asi dlouho, ale hlavně, když se do dvou měsíců uklidní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
7.11.14 16:10

Už i mňoukl, už jsem myslela, že oněměl :) Vypadá, že než zítra přijede mamka, tak bude v pohodě, to je dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
7.11.14 17:33

@rainucha vubec nestiham. Tak gratuluji k uspesne operaci a hlavne probrani. Je to sranda. My tehdy doplaceli na nejakou lepsi narkozu a stejne se kocic docela slusne motala. Ale jizvu ma nadhernou, to musim dr pochvalit jak mi vysel vstric tehdy s tim intradermalnim stehem ze to na te nahatce neni vazne vubec poznat :hug: :lol:
Ted me akorat napadlo ze jsme u nej od te doby nebyli a je to vic jak rok, snad si to ted nezakriknu ze :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
7.11.14 20:41

@quinny Určitě nezakřikneš :)

No, tak to vypadá, že je probraný úplně - už zase leze po stolech a řve jak na lesy. Jak já ho miluju :srdce: Dala jsem trochu paštičky, i vodu měl. A nepoblinkal se, jak strašil vet.
Jen teda nevím, jak mu očistit ten počůraný zadek :think: Protože mi ráno zase skočí do postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
7.11.14 20:55

@rainucha Asi prostě mokrým hadrem, on už si to pak do rána umyje možná i sám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
7.11.14 21:00

@Pipet To jsem si taky říkala - jen nevím, proč to neudělá už teď - protože ten posed už mu jde, je v pohodě. Tak holt to se mnou musí vydržet, snad se nechá. Myslím ale, že mu to bude vadit, takže si to pak umyje, přeci je to čistotný kocourek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
7.11.14 21:01

@rainucha Určitě na něj ještě působí ta narkóza…než úplně vyprchá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
7.11.14 22:09

kočka do bytu

Ahoj, chtěli bychom si domů pořídit kočku, nevíte, která rasa by se hodila do bytu? Bydlíme v paneláku, tudíž by neměla přístup ven.
 P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný