Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16365
8.11.14 02:44

@rainucha dyz je clovek vidi takove bezmocne to pak teprve to radeni oceni ze :lol: :hug: :hug:
Prdelku mokrym hadrem nebo klidne detskyma ubrouskama neparfemovanyma jestli uz mas zasobu, ale uz jsito hadam vyresila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
8.11.14 02:46

@36petruska hodi se jich hodne. To chce zvazit co se vam libi 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
8.11.14 15:20

@rainucha Tak jak se daří Gardíkovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
9.11.14 09:21

@bimbama Uz je to stary Gardik, vsechno OK. Dneska dostane prvni ctvrtku ATB. Dostal je kvuli pripadne infekci z olizani pindika :) Ale uz se hezky omyl a jeden by nerekl, ze byl na zakroku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
9.11.14 10:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
9.11.14 10:22

To je zase pocasi. Jsem dve hodiny vzhuru a nic se mi nechce. Mam tu pritom prace jak na kostele :( Aspon ze jsme vcera vymalovaly s mamkou pokojicek :dance: Jen to chce dalsi vrstvu, takze v patek pokracovani. Pak si slozim prebalovak a muze bydlet :D
Dnes jsem fakt lenoch :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
9.11.14 10:49

@rainucha super ze jas zpet sveho Gardika :palec:

A moc to neprehanej s tou praci jo 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
9.11.14 10:49

@rainucha jen odpočívej pak už nebudeš :-D škoda že se člověk nemůže vyspat tak půl roku dopředu. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2635
9.11.14 12:23
@rainucha píše:
To je zase pocasi. Jsem dve hodiny vzhuru a nic se mi nechce. Mam tu pritom prace jak na kostele :( Aspon ze jsme vcera vymalovaly s mamkou pokojicek :dance: Jen to chce dalsi vrstvu, takze v patek pokracovani. Pak si slozim prebalovak a muze bydlet :D
Dnes jsem fakt lenoch :oops:

Vsak odpcivej..Gardicek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
9.11.14 12:40

@quinny @Pája 01 @Pavlinax Holky nebojte nic, zvladla jsem jen vyzehlit muzovi par tricek :mrgreen: Ted si ohreju jidlo a pobalim do Prahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
9.11.14 12:53

@quinny No nejraději bych si vzala kočičku z útulku, ale většinou to bývají kočky, co jsou na ulicích, tak si nejsem jistá, zda by v bytě byla spokojená. Nemáte zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
9.11.14 12:56

@36petruska V dobrém útulku ti vyberou kočku, která je spokojená jen v bytě…
Je tam i plno kočiček, co jim třeba umřeli páníčci. Nebo je tam odložili kvůli těhotenství/narození dětí :zed:
Určitě to nejsou jen odchycené pouliční tulačky.
My máme pouličního nalezence a ven nevystrčí nos. I když podle mě byl zvyklý v bytě od malinka a někdo ho vyhodil/utekl :nevim:.

@rainucha Jsem to říkala, jako nový! :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
9.11.14 12:57

@rainucha ha já už nežehlím. Před porodem jsem si koupila sušičku a jsem za ní neskutečně vděčná. Vůbec nevím jak bych žehlila při tom kolotoči a šílené únavě. Jsem ráda že občas uvařím a když to jde tak si jdu na hodinku lehnout a jsem do minuty tuhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
9.11.14 13:09
@36petruska píše:
@quinny No nejraději bych si vzala kočičku z útulku, ale většinou to bývají kočky, co jsou na ulicích, tak si nejsem jistá, zda by v bytě byla spokojená. Nemáte zkušenost?

Když jsem byla malá, babička měla tři kočky a z toho dvě byly nalezenci. Ale od koťátka. A myslím, že kočky byly v bytě spokojený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
9.11.14 15:30

@rainucha :palec:

@36petruska píše:

Mam tu nejlepsi. Oni v tech utulcich ti doporucuji takovou kocicku, ktera bude doma spokojena. Meli jsme utulkovou kocku pres 8let. Krom prvniho tydne kdy si zvykala to byla velmi vdecna kocicka a bylo videt, ze po venku absolutne netouzi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný